- 15 Mayıs 2022
- 37
- 15
- 3
- 31
- Konu Sahibi yamukprenses94
-
bana da normal gelmıyor zaten benım eşim çocuk esirgemede büyümüş bu arkadaşım arkadaşım dediği çok inanılmaz uyanık ve sinsi bir çocuk birlikte orda büyüdükleri için sözde kader birliği kardeslık vs gibi bos bir kafa yasıyorlar fakat o arkadasım dedıgı çocuk aşırı uyanık onu o eve benle tekrar konusmaya basladıgının ertesi günü götürüyor barısacak gibi olduğumuzu anlayınca yapıyor bunu ve ben bunu eşime bir türlü gösteremiyorum dostuymuş gibi davranıyor ama çocuk dost modunda degıl parası varsa para ister yoksa yine para ister ama bunlarıda çok güzel sunuyor benı ona karsı alttan alttan öyle bir kötü gösteriyorki eşimin yüzüne karşı iyiymiş gibi davranıp zaten üstüme salıyor bu kadar olayda o cocugun payı çok büyüktürsizin eşinizde güvenilir gelmedi bana.ne demek karım da istediği yere gidebilir bir şey demem.iyi eski sevgililerimizle görüşüp duralım tüm kadınlar olarak.bu aile para karşılığı ilişki yaşıyor bile olabilir.bana normal aile gelmediler
eşiniz aile olmayı öğrenememişş.bu çocukla alkol madde gibi şeyler kullanıyor olabilirler mi beraber peki?çocuğunuz yoksa ben hemen ayrılmanız taraftarıyım.yazık gençliğinize.baba olamaz bu adam hakkıylabana da normal gelmıyor zaten benım eşim çocuk esirgemede büyümüş bu arkadaşım arkadaşım dediği çok inanılmaz uyanık ve sinsi bir çocuk birlikte orda büyüdükleri için sözde kader birliği kardeslık vs gibi bos bir kafa yasıyorlar fakat o arkadasım dedıgı çocuk aşırı uyanık onu o eve benle tekrar konusmaya basladıgının ertesi günü götürüyor barısacak gibi olduğumuzu anlayınca yapıyor bunu ve ben bunu eşime bir türlü gösteremiyorum dostuymuş gibi davranıyor ama çocuk dost modunda degıl parası varsa para ister yoksa yine para ister ama bunlarıda çok güzel sunuyor benı ona karsı alttan alttan öyle bir kötü gösteriyorki eşimin yüzüne karşı iyiymiş gibi davranıp zaten üstüme salıyor bu kadar olayda o cocugun payı çok büyüktür
ailesi o çocuklar sanıyor çocuk esirgemedekıler vs suan bi bilgim yok o konudaeşiniz aile olmayı öğrenememişş.bu çocukla alkol madde gibi şeyler kullanıyor olabilirler mi beraber peki?çocuğunuz yoksa ben hemen ayrılmanız taraftarıyım.yazık gençliğinize.baba olamaz bu adam hakkıyla
aslında konu görüşmeleride degıl benım acımdan insan önce kendini bilecek aynı boşanma sürecinden bende geçtim davayı açan da ben oldum ama mesela ben aynı durumda olsaydım eskı sevgılımın annesini cidden terslerdim bunu ona sadık olmak icin de yapmazdım bunu kendime olan saygımdan yapar böyle düşünen bi insanı bozardımEsinin abisi ile görüştüğü sürece sizin mutlu olmanız zor gözüküyor. Ki en yakın arkadaşı.
evet ailemden hiç bir destek yok ailem zaten kopmuş durumda onlarda ayrı bi dert o konulara hiç girmiyorum kardeşimin evindede yürümedi işler taşıma suyla değirmen dönmüyor hiç bir yere sığamıyorsunuz kimse yardım etmıyor toparlanamıyorsunuz vs bir çok sorun yaşadım anlatılamayacak kadar çok özgüvenim zaten yerlerde elime iş verseler yapabilirmiyim onu dahi bilmiyorum bazen şunu düşünüyorum ya gerçekten saf ve iyiniyetle gidip böyle bi anlık gerçekten geçiştirmek için yaptıysa ve basından beri ben bir tuzağa düşüyorsam haksızlık edersem diye net karar da alamıyorum eğer zaten diğer türlüsüyse de bunlarda bana haksızlık ve benımle olmayı hak etmıyor demektirBoşansanız aileniz destek olmaz mı? Öğrenci evinde yaşayan kardeşle olmaz uzun vadede. Eşinizin ilişkileri çok sakat.
Gerçi biraz çocukluğundan bahsetmişsiniz, parçalar birleşiyor.. O arkadaşına çok değer vermesi falan bir nebze anlaşılır fakat sizi bu kadar yıpratmaya hakkı yok. Eski sevgilisini unutamadığına dair ufacık bir şüphe insanı yer bitirir, ki sizin gözünüze gözünüze sokuluyor.. Öncesinde de sizin arkanızda durmamış doğru düzgün.. Her açıdan yıpratıcı yorucu bir evlilik.. Umarım düzlüğe çıkarsınız.
evet ailemden hiç bir destek yok ailem zaten kopmuş durumda onlarda ayrı bi dert o konulara hiç girmiyorum kardeşimin evindede yürümedi işler taşıma suyla değirmen dönmüyor hiç bir yere sığamıyorsunuz kimse yardım etmıyor toparlanamıyorsunuz vs bir çok sorun yaşadım anlatılamayacak kadar çok özgüvenim zaten yerlerde elime iş verseler yapabilirmiyim onu dahi bilmiyorum bazen şunu düşünüyorum ya gerçekten saf ve iyiniyetle gidip böyle bi anlık gerçekten geçiştirmek için yaptıysa ve basından beri ben bir tuzağa düşüyorsam haksızlık edersem diye net karar da alamıyorum eğer zaten diğer türlüsüyse de bunlarda bana haksızlık ve benımle olmayı hak etmıyor demektir
bende biraz toparlanırsam dedıgınız gibi yapmayı düşünüyorum izleme moduna geçtim artık çok yıpratıcı oluyor o zaten benım acımdan hıc bakmıyor hep ben hep bana güvenılsın hep ben ne hıssedıyorum ısın o kısmında sen benım kafamın ıcı nasıl bılıyormusun dedım gecen en son artıkAçıkçası ben eşinizin geçiştirmek için nasip dediğini düşündüm. Dediğiniz gibi o arkadaşıyla arasında farklı bir bağ olabilir, kardeşi gibi görüyordur, bu çok anlaşılır bir durum. Yani eski sevgilisi umrunda bile değildir belki. Ama içini bilemeyiz.. Siz şüphelenmekte rahatsız olmakta çok haklısınız. İmkanınız varsa bir işe girseniz, biraz kenara para atsanız, bir süre gözlemleseniz ilişkinizi.. Kavga etmeden suçlamadan hislerinizi anlatmaya çalışın bir de. Eşiniz hiç sizin açınızdan bakmıyor çünkü olaya.
Boşanma sürecinde olduğunuzdan terslememiştir diye düşünüyorum. Çokda yanıt vermemiş zaten eşiniz ama ne olursa olsun evli bir insan eski sevgilisinin evine girip çıkacak bir şekilde yüz yüze gelecek. Bunu kimse kaldıramaz. Annesinin terbiyesizliği. Çok yakın arkadaşının annesi olduğundan da saygısızlık yapmak istemeyebilir. Her ne olursa olsun sakat iş. Bu konudan başka bir olay olmadıysa esinle ilgili aldatılmış sayılmazsınız. Bilakis eşiniz boşanma aşamasında bile ilgilenmemiş. Msj larına bakarsak anlaşılır bir durum var ortada. Araştırmaya devam edip takip ederseniz sürekli, yıpranırsınız. Eşiniz onları engeller ve görüşmezse başka da şüphe durumunuz yoksa sorunsuz evliliğiniz devam edecektir.aslında konu görüşmeleride degıl benım acımdan insan önce kendini bilecek aynı boşanma sürecinden bende geçtim davayı açan da ben oldum ama mesela ben aynı durumda olsaydım eskı sevgılımın annesini cidden terslerdim bunu ona sadık olmak icin de yapmazdım bunu kendime olan saygımdan yapar böyle düşünen bi insanı bozardım
dediğim gibi yapıları normal insanlar gibi değil zaten herhangi biriniz 3 4 gün vakit geçirseniz böyle insanlardamı varmış ben neyin içindeyim olursunuz bu çocuk esirgemeden çıkan kendi aralarındaki topluluk içerisinde kendine göre ahlak kuralları kendine göre alışkanlıkları kendilerine göre doğru yanlışları var normal aile yapısını bilmiyorlar mesela bana şöyle diyorlar diğer arkadaşları vs sen bizi anlamazsın sen analı babalı büyümüşsün biz neler gördük biz birbirimizin ailesiyiz gibiBu arkadaş nasıl bir arkadaşmış öyle? Annesi habire bekar kızından bahsedecek, bu arkadaş da müdahale etmeyecek. Anne ne saçmalıyorsun, arkadaşım evli barklı adam sakın bir daha mesaj gönderme kendisine demiyor. Eşiniz belki anne vasfından dolayı ters bir laf edip kırmak istemiyor ama kardeşim dediği arkadaşına da mı söyleyemiyor? İnsanda biraz haysiyet olur. Benim annem devamlı kardeşimin eski sevgilisine yazacak, yediğinden içtiğinden yattığından kalktığından bahsedecek, ben de sesimi çıkarmayacağım. Derhal müdahale ederim.
Geri zekalı değil uyanık bence.Esin’in annesi biraz geri zekalı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?