Kızlar ne yapmalıyım boşanmalımıyım

Bu aile fena
Hazır düzülmüş evi bozmak, yanlarında yaşatmaya zorlamak hala eski sevgilinden sana haber getirtmek
İşin iş Allah kolaylık versin.
Umarım görüşmüyorsundur kocanın ailesiyle
beni sokağa kadar attıran kesimle komple görüşmüyorum kendisi sadece anneannesini arıyor arada bir arkadasıyla ilk başta görüşmüyordu sımdı de ben karışmıyorum bişey yapacaklarsa yapsınlar ne oldukları belli olsun bari diye

onuda düşünüyorum aslında ama diğer kız kendisini aldatmış artı onu istemiyor kız kendi hayatında bir onla bir bunla bazen birden fazla kişiyle vs devam ediyor bana karsı bakış açıcı daha çok mantıklaymış gibi geliyor bu aldatmaz bu sever bu iyi vs gibi ama sırf birilerine mantıklı geldiği için tekrar bana geliniyorsa kısmıda bana haksızlık kız önceki nişanlısından ayrılmış söylenene göre bunlar eve gittiğinde serkeş üstü başı yırtık kıyafetlerle saçı başı dağınık terk edilmiş bir haldeymiş bumu etkıledı diye düşünüyorum doğrumu yalan mı bilmiyorum kapıdan çıkarlarkende kıza allah ne guzel vermıs belanı demıs sanırım öyle lanse etti
Bir erkege zorla su getirtemiyorsun hele evlilik yaptirmak bana dusuk bir ihtimal gb geliyor. Hazir bosanma asamasindasiniz demek ki ters biseyler olmus baska mantikli kadin mi yok? Ama siz daha iyi bilirsiniz tabikide

Bu aile fena
Hazır düzülmüş evi bozmak, yanlarında yaşatmaya zorlamak hala eski sevgilinden sana haber getirtmek
İşin iş Allah kolaylık versin.
Umarım görüşmüyorsundur kocanın ailesiyle
birde evi barkı bozdurdular aynen 1 senedir eşimin icralarını ödüyordum anneannesi abisi o arkadaşım dediği şahıs vs arkamdan paranı yiyor çalmıştır falan demişler son gün hem esyalarımı aldılar hemde anneannesi telefonunu birden açık unutunca arkamdan konusulanları duydum şok geçirdim baska konularda duydum bıraktım o gün aniden kıyafetlerimi zor aldım oda birazını nereye gitceğimi bile bilmeden çıktım

sürekli konuşmamışlar boşanma davasını açtığım günden 13 gün sonra kızın annesi haber almış olacakki atağa geçmiş o gün bir konuşma var sonrasındada biz konuşmadan bir hafta öncesinde hiç konuşmuyorduk o sırada bu erkek arkadaşının çocuğuna ayakkabı almışlar onu vermek ve kızın annesinin çayını içmek için bu sekılde anlatıyor oraya gitmişler çayı falan kız koymuş vs ama anlayamıyorum nasip kelimesi aylardır bana zulüm oldu

her bir şey olduğunda bu konuyla alakalı arkadaşımın kardeşimin annesi diye üste çıkıyor
Kadın resmen kızını kocanızla baş göz etmeye çalışıyor. Eşiniz arkadaşımın annesi kardeşi palavrasını bir kenara bıraksın. Kessin tamamen iletişimi.

kızın annesine yazardım ben hayırdır kızına koca bulamadın mı teyzeciğim?bir düş yakamızdan.eski sevgilisiyle kızını buluşturmak isteyen hem de evli eski sevgiliyle.bizim oralarda senin gibisine bir şey denir de yaşına hürmeten söylemiyorum de.bu yazdıklarına tepki verecek kocayı da boşa.böyle ilişki mi olur dallas gibi 3 lü.

esinin annesine yazardım ben hayırdır kızına koca bulamadın mı teyzeciğim?bir düş yakamızdan.eski sevgilisiyle kızını buluşturmak isteyen hemd e evli eski sevgiliyle.bizim oralarda senin gibisine bir şey denir de yaşına hürmeten söylemiyorum de.bu yazdıklarına tepki verecek kocayı da boşa.böyle ilişki mi olur dallas gibi 3 lü.
korkudan isteği bile kabul etmiyor kadın mesaj gitmiyor arkadasıda numarasını vermiyor annesinin korkudan kaçıyorlar duyacakları laflardan aynen dallas daha iyidir anamdan emdiğim süt burnumdan geldi

birde evi barkı bozdurdular aynen 1 senedir eşimin icralarını ödüyordum anneannesi abisi o arkadaşım dediği şahıs vs arkamdan paranı yiyor çalmıştır falan demişler son gün hem esyalarımı aldılar hemde anneannesi telefonunu birden açık unutunca arkamdan konusulanları duydum şok geçirdim baska konularda duydum bıraktım o gün aniden kıyafetlerimi zor aldım oda birazını nereye gitceğimi bile bilmeden çıktım
Ya bilemedim hiç güven vermiyor eşin ve ailesi
Arkandan iftira atan anaanneyle görüşmesi bile büyük olay
Özellikle kızkardeşiyle sevgili olduğu abi dediği şahıs
Ne özelliği varda eski sevgilisinin tüm ailesiyle bu kadar içli dışlı?
Üstelik adam arkandan konuşma cüreti göstermiş.
Dediğin mantıklı rahat bırakmış gibi görün iyice bir gözlemle
Baktın ailesiyle hala görüşüyor, hala arkandan dolaplar çevriliyor tam gaz bu eski sevgili ailesiyle görüşmeler devam ediyor ayrılırsın.
Zaten hala bunları yapıyorsa o arkadaşıyla görüşüyorsa sen zorlasanda olmaz bu evlilik

Baktın ailesiyle hala görüşüyor, hala arkandan dolaplar çevriliyor tam gaz bu eski sevgili ailesiyle görüşmeler devam ediyor ayrılırsın.
Zaten hala bunları yapıyorsa o arkadaşıyla görüşüyorsa sen zorlasanda olmaz bu evlilik
böyle abi de ilk duydum.kızkardeşinin eski sevgilisini evine çağırıyor bir de kıza çay demletip karşısına oturtturuyor.valla hayat kadınları daha normal geldi bana bu aileye göre

katılıyorum kadının ses kaydını almıştım kendisine dinlettim emniyetede vermiştim ne var canım bir şey dememiş ki diyor anneannesi için kadın açık açık kuşum vardı sıralar bitane kuşunuda bunuda sokağa atın vs diyor bu geçmiş ne demiş canım pek birşey yok diyor o günde eger sen bu konusmada ne var diyorsan hakikaten git dedim zaten sonra sustu

böyle abi de ilk duydum.kızkardeşinin eski sevgilisini evine çağırıyor bir de kıza çay demletip karşısına oturtturuyor.valla hayat kadınları daha normal geldi bana bu aileye göre
zaten o abiden bende birşey anlamadım benım arkadasım kardesıme göz koysa suratına bakmam ben önceden sevgili bile olamazlar olsalar benle konusamazlar vaktiyle kıbrısa eşimin yanına bile göndermiş aynı abi kızı öyle rahatlar

zaten o abiden bende birşey anlamadım benım arkadasım kardesıme göz koysa suratına bakmam ben önceden sevgili bile olamazlar olsalar benle konusamazlar vaktiyle kıbrısa eşimin yanına bile göndermiş aynı abi kızı öyle rahatlar
orası belli zaten.kız nişanlıysa bal gibi o nişanlısı adam da aldatılıyor.hangi erkek kabul eder eski sevgilinin kadının evine gelip çay kahve muhabbet etmesini.en fazla ayda yılda bir karşılaşınca selam verirsin sokakta hal hatır sorar geçer gidersin.

Bu sitede daha neler duyacağım bilmiyorum.
Hani basit bir hoşlantı olur kız evlenir adam evlenir, erkekler başka bir yerde buluşur kızkardeşin konusu geçmez bir nebze
Basbayağı sevgili olmuş bunlar kız hala bekar adam karısıyla bozuşmuş bunları aynı yerde abi ve anne buluşturuyor.
Kınamayacağım diyorum dayanamıyorum

Bu sitede daha neler duyacağım bilmiyorum.
Hani basit bir hoşlantı olur kız evlenir adam evlenir, erkekler başka bir yerde buluşur kızkardeşin konusu geçmez bir nebze
Basbayağı sevgili olmuş bunlar kız hala bekar adam karısıyla bozuşmuş bunları aynı yerde abi ve anne buluşturuyor.
Kınamayacağım diyorum dayanamıyorum
al benden de o kadar bunlara çok normal geliyor bu anormal olan benmişim gibi bana davranıp abuk subuk hareketler yapıyorlar ben kendi ailemde hiç böyle şeyler ne gördüm ne duydum insan kaldıramıyor

Arada yorumlarda annenin evli adamlarla birlikte olduğunu yazmışsınız.
Eğer gerçekse, öyle kadın kızının evli eski sevgilisinin de eve çağırır, aralarında birşey olmasını da anormal karşılamaz. Tiyneti bozuk çünkü.

Eşinizde arkadaşımın annesi falan bıraksın bu hikayeyi, evlerine neden gitmiş?
Arkadaşı çok kıymetliyse dışarda görüşsün,ne işi var annesiyle falan?
Si aynısını yapsanız kıyameti koparır eminim.

Arada yorumlarda annenin evli adamlarla birlikte olduğunu yazmışsınız.
Eğer gerçekse, öyle kadın kızının evli eski sevgilisinin de eve çağırır, aralarında birşey olmasını da anormal karşılamaz. Tiyneti bozuk çünkü.

Eşinizde arkadaşımın annesi falan bıraksın bu hikayeyi, evlerine neden gitmiş?
Arkadaşı çok kıymetliyse dışarda görüşsün,ne işi var annesiyle falan?
Si aynısını yapsanız kıyameti koparır eminim.
yok ben aynısını yapsam hiç bir şey demezmiş lafıma inanırmışşş arkadaşının çocuguna ayakkabı almışlar parası pulu olmadığı için çay ikram etmek için evine götürmüş arkadası altı üstü vs vs ki kesınlıkle aa lafına inanıyorum sorun yok demezdi eminim

yok ben aynısını yapsam hiç bir şey demezmiş lafıma inanırmışşş arkadaşının çocuguna ayakkabı almışlar parası pulu olmadığı için çay ikram etmek için evine götürmüş arkadası altı üstü vs vs ki kesınlıkle aa lafına inanıyorum sorun yok demezdi eminim
sizin eşinizde güvenilir gelmedi bana.ne demek karım da istediği yere gidebilir bir şey demem.iyi eski sevgililerimizle görüşüp duralım tüm kadınlar olarak.bu aile para karşılığı ilişki yaşıyor bile olabilir.bana normal aile gelmediler

Back
X