- Konu Sahibi SiyahKolik
-
yok skypedan yazıyor, sözlü birşey dediği yok.
Daha once tartstiniz mi bilmiyorum da. Hep bu sekilde mi acaba? Yani trtistiktan sonra sizin hareketlerinizi ciddiye almaz gibi konusmak ?
Bir kere daha böyle sinirlenip bitti demişti, ben konuşmayınca akşam "küstükmü" yazmıştı. Sonra barışmıştık.
Demek ki yine ayni sekilde sonuclanacagini dusunuyor. Yani ayrilmadiniz kustunuz. Siz ne istiyorsunuz peki ? Tavrinizi devam ettirip ayrilmak mi yoksa barismak mi ?
Ben aslında değerimi anlasın istiyorum. Ayrılmak istemiyorum ama üzülsün,pişman olsun..
canım çok vurdumduymaz davranıyo.Ne bu ciddiyetsizliği böyle. Gülücük yollamak fln...ne yapmaya çalışıyormuş sorsana
Ben aslında değerimi anlasın istiyorum. Ayrılmak istemiyorum ama üzülsün,pişman olsun..
Ozaman iyi sanslar size. Sunu yapin bunu yapin diyemeyecegim nasil sonuclanir kestiremiyorum ama dedgniz gibi cok uzin suredir bir seyler hissediyorsa bu gece gitmyince hemen bitirmez
Kızlar şimdi yazdı bana konuşmayı aynen yazıyorum..
O: uyudun mu bişey sorcam?
Ben: ?
O: Şimdi ayrıldık diye bu kadar gamsız mı olcan?
Ben: nasıl yani?
O: Baya.. En basiti dün gidemicez dedim triplere girdin(haftasonu planımızı iptal etmişti, diğer konumda anlatmıştım)
Bugün ayrıldık dedim muhabbet kesildi bumuydu?
Ben: ne bekliyodun?
O: Hee doğrusu bu yani.
Ben: Yanlışmı yapıyorum.
O: Tamam doğrusu buysa aldım cevabımı iyi geceler.
Ben: sağol sanada.
Kızlar beynim durdu, bu konuşmadan bişey anlamadım bana bi tercüme edin lütfen..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet kızlar şimdi sordu, akşam iftara gelicekmisin diye bende hayır dedim.
Ve devamında şunu yazdı;
Ayrıldık diyemi gelmiyosun iftara
Aynen bu şekilde. Ama cevap dahi vermicem..
_______
Cevap vermedim, şimdide "bişey sordum sana, akşam anneme ona göre cevap vericem" yazdı. Ama yine suskunluğumu koruyorum..
Kızlar şimdi yine yazdı..
"hee komple konusmuoz daha dimi
bişi sorarsin bana görcem ben seni
hodri meydan şimdi"
Bunları yazdı ama yine cevap vermıcem.
evet canımm. O kadar eminki onunla konuşacağıma..
Şimdide konuşmuyoruz dimi diye gülücük atıyo. Ayrılığı küslük gibi görüyor sanırım.
Yazdıklarına cevap vermıyorum canım. Konuşursak bu sefer afra tafra yapıp o sessiz kalcak.
Bak tatlım beni iyi dinle.Diğer konunu da okuduğumda fikrim aynıydı.Bu çocuğun snden ayrılmak gibi bir niyeti yok.Sadece sen onu bunca zaman pohpohladığın ve her küstüğünüzde affettiğin için onda alışkanlık yaptı.Sanki oyun bitirirmiş gibi bitiriveriyor sonrasında da herşeyi unutup hiçbirşey yokmuş gibi davranmanı bekliyor.Arkadaş arkadaşa bile küsse normal davrana bilir mi?Öyle bitti demekle olmuyor.O kadara basit değil bitti demek.Lafının ardında duracak.O senin onsuz yapamayacağına o kadar inanmış ki,çok rahat davranıyor sana.Bak tavrını koyunca nasıl etrafında dolanıyor.Mesajlar atmalar...
Güzelim değer mi görmek istiyorsun.O zaman gitmeyeceksin.Kırgınlığını anlayacak.Çocuk oyuncağı değil bu iş.Sen de canı isteyince elinden bırakacağı oyuncağı değilsin.Araya arkadaşlarını koyacaktır onlar ısrar edecektir.Hatta iskelede bırakmayabilirlerde bence otobüsle git ama gitme.Ya da kesin bir dille inmek stediğini söyle.Birşey kaybetmezsin.Onunla bir iftarı kaybedersin ama çok şey kazanırsın.Asıl gidersen başa sararsın herşeyi.Snin de bir değerin olduğunu kimsenin keyfine göre yaşamadığını karşındakine hissettireceksin.Tavrını koruyacaksın.Tavrının sonunda ya hatasını anlar gönlünü alır,yapamıyorsa zaten sana laık değildir.
tabi tanıyan sensin..öyle üste çıkacaksa hiç bir tepki vermemeye devam et.seviyorsa ve istiyorsa vazgeçer bu saçmalıklarından
İnşallah vazgeçer hayatım.
Hiç sorma canım. Arkadaşlığımızın sürmesini istiyor ama eski sevgiliden arkadaş olmayacağını bilmiyor sanırım.
Evet kızlar şimdi sordu, akşam iftara gelicekmisin diye bende hayır dedim.
Ve devamında şunu yazdı;
Ayrıldık diyemi gelmiyosun iftara
Aynen bu şekilde. Ama cevap dahi vermicem..
_______
Cevap vermedim, şimdide "bişey sordum sana, akşam anneme ona göre cevap vericem" yazdı. Ama yine suskunluğumu koruyorum..
Mesajların sonundaki smilelar beni bile rahatsız etti bilerek yapıyordur sinir olda cevap ver diye .
Ama tebrik ederim doğru olanı yapıyorsun . Niyeti zaten ayrılık değilse çok yakında pişman olur yaptıklarına hayırlısı olsun .
Kızlar şimdi yine yazdı..
"hee komple konusmuoz daha dimi
bişi sorarsin bana görcem ben seni
hodri meydan şimdi"
Bunları yazdı ama yine cevap vermıcem.
ya bişey dicem, dün konunuza yorum yazmıştım, sevgiliniz sanırım siz çok trip yapıyorsunuz diye sinirlenmişti. bilmiyorum yanlış mı hatırlıyorum, yukarıda yazdığı msjda ben bi kötülük görmedim açıkcası, gülücükte atmış, tekrar muhabbet kurmaya çalışıyor sanıyorum, bence eğer gerçekten çok tripli biriyseniz sevgiliniz haklı, başka konu var mı bilmiyorum, sizde trip şeklinde durmaktan vazgeçip, iş gereği tabiki sorucam diye güzelce cvp verebilirdiniz, bence sakin şekilde güzelce cvp verin. barışın demiyorum ama tripli durmayın bence
Şöyle anlatayım. Benimde gereksiz tartışmalarım oldu evet.. Başlarda hep bana tartışmayalım diyordu. Ve ben kendimi değiştirdim. Ortada gercekten bir sorun olmadığı durumlarda tartırmıyordum. Ama kendisi ilgisiz olmuştu. Günlerce konuşmayım mesela noldu demiyordu. Aslında ben de biraz kendine gelsin istiyorum.
Önceki tartışmalarımızda da çocuk oyuncağı gibi bitti diyordu. Alttan alıyordum, şans ver en azından diyordum ama artık bende yoruldum açıkcası.
Ve biz evlilik planı yapan bir çifttik. Ailesinin içine rahatlıkla giren biriydim. Ama o o kadar vurdum duymaz biri haline geldi ki. Varlığımla yokluğum bir gibi hissediyordum.
Bu yüzden ben de hemen onun isteklerine cevap vermek istemıyorum. Biraz anlasın istiyorum. Çünkü kendisi en ufak bir atışmamızda günlerce benımle konuşmuyordu.
ozaman haklısın canım burnu sürtülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?