- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Kızlar şimdi mesaj attı.
Annemle ablam niye gelmedi diye seni sordular, bende artık gelmicek dedim haberin olsun.. Yazdı. Moralim çok bozuk şu anda..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar şimdi mesaj attı.
Annemle ablam niye gelmedi diye seni sordular, bende artık gelmicek dedim haberin olsun.. Yazdı. Moralim çok bozuk şu anda..
Kızlar şimdi mesaj attı.
Size bunu haber vermesi de sizin moraliniz bozulsun umidiyle yapilmis zaten. Yoksa niye bildirme geregi duysun bosvermis adam.
Iliskiyi devam ettirmek istiyorsaniz tepkisiz kalmayin.
Sevgilimin degerini bilemedim de ondan, deseydin bir de, diyebilirsiniz. Konu konuyu acar...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Sabrettt, sabret dokulecek birazdan, kayniyor su anHahahah ama okudukca icimin yaglari eridi cidden. Sen tepkisiz kaldikca, uzak durup umursamaz gorundukce delirmis delirmis. Akli basina gelsin tut kendini cok konusma yine.. Ben ne yaptim desin o ozur dilesin yalvarsin.
Kızlar bende ona ":) sağolsunlar" dedim. Bana "işte bu kadar aptalsın" dedi. Sonrasında bende "seni istemiyorum ayrılalım diyen sensin, istenmeyen kişi benim bunun içinmi aptalım" dedim.
Sonra konu konuyu açtı kahretsinki tutamadım kendimi o yazdıkça yazdım..
Bana haftasonu gidemiyoruz dediğinde trip atmışım halbuki öyle birşey yokmuş, trip yapmasaymışım yer hazırmış akşam ana gidiyoruz dicekmiş ama ben tek kelime etmemişim. Ben de ona "kızdığım için ve tartışmak istemediğim için sessiz kalmayı tercih ettim, ama sen bunu göremiyosun dalavere yapıyosun dürüst ol" dedim. O da "değer verdiğin birine karşı ılımlı olabilirsin" dedi. Konuşmalar bu şekide kızlar. Hala özür dilemiyo..
Sabrettt, sabret dokulecek birazdan, kayniyor su anHahahah ama okudukca icimin yaglari eridi cidden. Sen tepkisiz kaldikca, uzak durup umursamaz gorundukce delirmis delirmis. Akli basina gelsin tut kendini cok konusma yine.. Ben ne yaptim desin o ozur dilesin yalvarsin.
Hey maşallah eski sevgilim örneğinizden sevgili değilde gündelikçiymişsiniz gibi anlaşılıyor :) ilginç bir ilişki anlayışı 2014 yılında :))
Devam etmek istiyorsan evet ilimli ol. Ozur diletecegim inadina binerse yorulursun. Kendince bir sekillere girmeye calismis anlasilan. Ipler fazla gerilmeden, hem sicak ama cok da yuz vermeden ilimli yaklas bence. Yani bu kizdan umut yok dedirtmeyecek birsey ama cok da yelkenleri suya indirmeden
sevgilimin evine çeki düzen vermek beni GÜNDELİKÇİ yapmıyor.
haddinizi bilip terbiyenizi takının..
İlişki içinde ılımlı ol diyor ama bu yaptığı çocukluk. Haftasonu planınızı mahvetti resmen. Olmayan misafiri var gibi gösterdi sırf beni denemek için, yapmasaydı şu an hala yakındık. Ama özür falan dilemicek, ben gerci sen boyle oldukca düzelmicem dedim ama bilemedim.
Ipleri koparmadan ( devam etmek isdegini dusunerek) ozru dusunmeden, iliskiyi devam ettirip iliski icinde burnunu yere surtmeni tavsiye ederim.
Onu nasıl yapıcam canım?
Haftasonumuzu mahvettin falan dedim ona. Hala konuşuyoruz hala özür falan dilemiyor. O gün gidemicez planı iptal et dediğinde konuşmamıştım bütün gün onunla, ona takmış. Hergün konuşan kız tek kelime etmedi diyor.
Senin nasıl canın sıkıldıysa bu duruma benimde sıkıldı de üste çıkmasına izin verme . Oda seni anlasın biraz yahu hep kadınlar mı anlayışlı olacak
Ama siz barışırsınız 2 güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?