Kızlar ne yapmalıyım moralim Cook bozuk

Yaa normalde kapı yumruklar fakat öyle bir andaydık ki motorun üstünde nasıl olduysa bi anda bende şaşırdım beklemezdim

Yaa normalde kapı yumruklar fakat öyle bir andaydık ki motorun üstünde nasıl olduysa bi anda bende şaşırdım beklemezdim

Bir de ne demek ben de söylersem sen de bana vur demek? Senin vurmanla onun vurması bir mi canım, bu da ayrı mesele... Her ayrıntıyı okuyamadım da genelde devamı geliyor bunların.. Yine de diyorsan ki normali hiç öyle değildir, ona "Ne koşulda olursa olsun tek bir fiske vurursan ayrılırım," demen lazım hiç değilse... Ne koşulda olursa olsun bir daha vurursa da evden ayrılman.
Öfke kontrol sorunları varsa, genel anlamda öfkeli bir tipse ve bu seni telaşlandırıyorsa da bir uzmana ikna etmeye çalış derim. Ne diyeyim, taviz gösterirsen devamı gelir. Bugün aileme laf etti, yarın namusum söz konusu, öbür gün başka bir şey olur...

işte bu platformu bu yüzden seviyorum...öyle boş yorumlar değilde, daha çok tecrübe yaşayan, kendini belli ediyor sanırım ve yol gösterici olmaya çalışıyor....

Konu ile alakalı diil ama profildeki bebek senin mi ? Çok tatlı maşallah tam böle ısırmalık Allah bağışlasın.

Sen neden evi terk edeceksin kendi gitsin evden.
sen cocuklarini birakip donecegin yere gitme kendi gitsin annesine.

Kesinlikle katılıyorum hem annesi isterse milyar borcu olsun vermesin annesi o an ne si ! Senin evladın sana ne ise onunkide ona öyle! Sana noluyo bulmuşsun öyle kaynanayı sacmalamissin bide kadın yemek göndermiş sen onun durumunda olsan yaparmiydin.

Çok merak ediyorum kendi annesi olsaydı niye böyle konuşabilir miydi kendi ailelerimize daha çok yük olmamaya çalışıyoruz bu yaşa kadar binbir zorluklarla büyütüp meslek sahibi ediyorlar birde evlendiriyorlar elin kızı gelip senin avuca para koyduk diye çemkiriyor reva mı bu allahtan

O annenin ogluda karisini dovuyor bu revami allahtan

Olur öyle şeyler üstünüze kaynananın yanında da atlar sokakta da evde de. Dayak yemek normal olan şeyler sütü getirmiş mi bari gelirken. O önemli evine olan düşkünlüğÜnü gösterir. Getirdiyse boşanma..

Bu nasıl bi bakış açısı ? Başkalarının yorumuna karışmam ama pes. Evet ben de kimseye avucunuza para koyduk diyemem ama kv aradığına göre aralarında o samimiyet varmış. Üstelik daysk yiyen bi kadın varken nasıl kadını haksız bulabilir başka bi kadın ? Üzerine vazife olmayan işlere karışmış, dayağı hak etmiş mi diyelim yani . Kv de iyiymiş ayırmış demişsiniz. Bir insanın daysk yiyen bi kadını oğlunun elinden alması iyi bir insan olduğunu göstermez. Sadece insan olduğunu gösterir. Yok bi de ayırmasaydı. Bunlardan medet umacak hale geldik.

O annenin ogluda karisini dovuyor bu revami allahtan

Ben onu hiçbir şekilde doğru bulmuyorum ama benim dediğim eşi hiçbir şey söylemeden konu sahibinin lafa atlaması yanlış geldi bana.Eşi konuşsaydı baktı ki konu farklı yere gidiyor konu sahibi de yorumunu yapardı ama direk avuca para saydık demek çok yanlış .Ne kaynanalar var dövmesi için gaz vermesi ,eve gittiğinde de bu durum devam edebilirdi bir kaç kişi iyi değil demiş kaynanana için ama kadın ayırıyor defalarca gelinini arıyor aramayadabilirdi oğlunu doldurup evinde olay çıkarttırabilirdi .Kadın demedi herhalde oğlum karını döv diye bu kaynananın suçu değil .her iki tarafta hatalı bana göre

Ya güldüm istemsizce cok özür diliyorum
Dayak yiyorsun sonra Ada'ma dönüp diyorsun ki süt al sütlaç yapıcam.gözümde canlandırınca cok komik oldu.Bi gülme geliyor ki..böylesini ne duydum ne gördüm
Sütlaç fikri Nasıl geldi beyne o dayaktan sonra,
Dayaktan ölmedim diye hayrına mı dağıtacaksın ne yapıcan sütlacı

Ne var yorumumda acaba ?? Ben eşinin yaptığını doğru bulmadığımı da yazmışım farkındaysanız .en azından eşinin konuşmasını bekleyebilirdi kendi altınını mı neyi vermişte hemen atağa geçmiş kaynanaya .evet kaynana insanmış ki ayırmış ve konu sahibi eve döndüğünde defalarca aramış .ayırmayanlarda var üstüne doldurup evine gidip üstüne saldırtanlarda var .karısını dövmüş olması kaynanayı niye kötü yapıyor onu anlamıyorum kadın demedi oğlum haddini bildir döv diye Ada'm direk üzerine atlamış yani

Nasıl gotureyım .kardesim sınava hatırlanıyor kpss . Oda bir oda bir salon . Anca öyle yapıcam . Annem babam ayrı annemin geliride yok babasından aylık alıyor . Tek gitmekten başka çarem yok
Sen kafayi yemis olmali sin.insan evladini birakir mi hic yemisim sinavini tek odasini.kendine gel mantikli dusunemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…