- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
Yaa normalde kapı yumruklar fakat öyle bir andaydık ki motorun üstünde nasıl olduysa bi anda bende şaşırdım beklemezdimGitsin duvarı yumruklasın, çeksin kapıyı çıksın gitsin çok kanına dokunduysa adamın.. Hatta sinirden eve gelmesin günlerce. Tamam sen demeyeceksin de, o nasıl kafana patlatıyor, sözün karşılığı vurmak nasıl olur? Sen ona vursan bile vurmaması lazım hele, elinizin ayarı bir mi? Sen vursan en fazla kolundan tutar hafifçe silkeler kendine gel diye, onda bile elinin ayarı kaçarsa basbayağı şiddet sayılır!
malesef yaşadım......siz psikolojiyle ilgileniyormusunuz yada mesleginiz ne yada benzerlerini yasadinizmi cunku guzel ayrintilar yakaliyorsunuz cuk diye oturuyor yani yorumlariniz..
anlamistim hayat iste tecrube..malesef yaşadım......
Yaa normalde kapı yumruklar fakat öyle bir andaydık ki motorun üstünde nasıl olduysa bi anda bende şaşırdım beklemezdim
işte bu platformu bu yüzden seviyorum...öyle boş yorumlar değilde, daha çok tecrübe yaşayan, kendini belli ediyor sanırım ve yol gösterici olmaya çalışıyor....anlamistim hayat iste tecrube..
işte bu platformu bu yüzden seviyorum...öyle boş yorumlar değilde, daha çok tecrübe yaşayan, kendini belli ediyor sanırım ve yol gösterici olmaya çalışıyor....
aynen arkadasim anlamak icin bazen ayni duygulari yasamak gerekiyor.psikologlardan bile etkili olabiliyor.işte bu platformu bu yüzden seviyorum...öyle boş yorumlar değilde, daha çok tecrübe yaşayan, kendini belli ediyor sanırım ve yol gösterici olmaya çalışıyor....
yok ama ondan daha şeker:)Konu ile alakalı diil ama profildeki bebek senin mi ? Çok tatlı maşallah tam böle ısırmalık Allah bağışlasın.
yok ama ondan daha şeker:)
evet yaşayan bilir,içinde bulunan ama yaşamak istemeyen de güzel hayatlar kurabilir....yeter ki biraz cesaret!tıpkı konu sahib,n,n kv yanında ki cesareti gibia
aynen arkadasim anlamak icin bazen ayni duygulari yasamak gerekiyor.psikologlardan bile etkili olabiliyor.
Kesinlikle katılıyorum hem annesi isterse milyar borcu olsun vermesin annesi o an ne si ! Senin evladın sana ne ise onunkide ona öyle! Sana noluyo bulmuşsun öyle kaynanayı sacmalamissin bide kadın yemek göndermiş sen onun durumunda olsan yaparmiydin.Siz niye karışıyorsunuz bırakın anne oğul konuşsunlar ,kusura bakmayın bn sizde buldum Hatay'ı sizin avuca parayı koyduk ne demek ,oğlu orada dururken siz niye karışıyorsunuz Ada'mın yaptığı kesinlikle doğru değil tabi şiddete karşıyım en azından eşinizin ne diyeceğini beklemeliydiniz kayınvalide yine iyiymiş ayırmış birde defalarca aramış .Başkası olsaydı oğlunun elinden almayıp birde doldurup üzerine saldırtabilirdi eve döndüğünde
Kesinlikle katılıyorum hem annesi isterse milyar borcu olsun an ne si ! Senin evladın sana ne ise onunkide ona öyle! Sana noluyo bulmuşsun öyle kaynanayı sacmalamissin bide kadın yemek göndermiş sen onun durumunda olsan yaparmiyfin
O annenin ogluda karisini dovuyor bu revami allahtanÇok merak ediyorum kendi annesi olsaydı niye böyle konuşabilir miydi kendi ailelerimize daha çok yük olmamaya çalışıyoruz bu yaşa kadar binbir zorluklarla büyütüp meslek sahibi ediyorlar birde evlendiriyorlar elin kızı gelip senin avuca para koyduk diye çemkiriyor reva mı bu allahtan
Bu nasıl bi bakış açısı ? Başkalarının yorumuna karışmam ama pes. Evet ben de kimseye avucunuza para koyduk diyemem ama kv aradığına göre aralarında o samimiyet varmış. Üstelik daysk yiyen bi kadın varken nasıl kadını haksız bulabilir başka bi kadın ? Üzerine vazife olmayan işlere karışmış, dayağı hak etmiş mi diyelim yani . Kv de iyiymiş ayırmış demişsiniz. Bir insanın daysk yiyen bi kadını oğlunun elinden alması iyi bir insan olduğunu göstermez. Sadece insan olduğunu gösterir. Yok bi de ayırmasaydı. Bunlardan medet umacak hale geldik.Siz niye karışıyorsunuz bırakın anne oğul konuşsunlar ,kusura bakmayın bn sizde buldum Hatay'ı sizin avuca parayı koyduk ne demek ,oğlu orada dururken siz niye karışıyorsunuz Ada'mın yaptığı kesinlikle doğru değil tabi şiddete karşıyım en azından eşinizin ne diyeceğini beklemeliydiniz kayınvalide yine iyiymiş ayırmış birde defalarca aramış .Başkası olsaydı oğlunun elinden almayıp birde doldurup üzerine saldırtabilirdi eve döndüğünde
O annenin ogluda karisini dovuyor bu revami allahtan
Ne var yorumumda acaba ?? Ben eşinin yaptığını doğru bulmadığımı da yazmışım farkındaysanız .en azından eşinin konuşmasını bekleyebilirdi kendi altınını mı neyi vermişte hemen atağa geçmiş kaynanaya .evet kaynana insanmış ki ayırmış ve konu sahibi eve döndüğünde defalarca aramış .ayırmayanlarda var üstüne doldurup evine gidip üstüne saldırtanlarda var .karısını dövmüş olması kaynanayı niye kötü yapıyor onu anlamıyorum kadın demedi oğlum haddini bildir döv diye Ada'm direk üzerine atlamış yaniBu nasıl bi bakış açısı ? Başkalarının yorumuna karışmam ama pes. Evet ben de kimseye avucunuza para koyduk diyemem ama kv aradığına göre aralarında o samimiyet varmış. Üstelik daysk yiyen bi kadın varken nasıl kadını haksız bulabilir başka bi kadın ? Üzerine vazife olmayan işlere karışmış, dayağı hak etmiş mi diyelim yani . Kv de iyiymiş ayırmış demişsiniz. Bir insanın daysk yiyen bi kadını oğlunun elinden alması iyi bir insan olduğunu göstermez. Sadece insan olduğunu gösterir. Yok bi de ayırmasaydı. Bunlardan medet umacak hale geldik.
Sen kafayi yemis olmali sin.insan evladini birakir mi hic yemisim sinavini tek odasini.kendine gel mantikli dusunemiyosunNasıl gotureyım .kardesim sınava hatırlanıyor kpss . Oda bir oda bir salon . Anca öyle yapıcam . Annem babam ayrı annemin geliride yok babasından aylık alıyor . Tek gitmekten başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?