Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik
Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik
Zaten şerefsizAsla şiddet göstermedi bu zamana kadar ama ben annende babanda öyle işte geri kafalısınız dedim aslında onlara demek istemedimde sinirler çıktı ağzımdan oda elini arkaya uzattı ve kafama vurdu haksızsın dedim eğer dedi bende senin annene babana hakaret edersem sende gel bana vur elimi kaldırırsam şerefsizim dedi
Şimdilik dediğine göre çocuk yapmayı düşünüyosun yani 'kafana bi tane patlatan adam' danHayır yok şimdilik
Akıbeti konu sahibi gibi olabiliryaşının küçük olduğunu, onun gibi düşünemeyeceğini, davranamayacağını gayet iyi biliyor kocan. ne demek sabrediyor? sabırsızsa yaşıtı biriyle evlenseydi. ne hata yaparsan yap, şiddeti haketmek diye bir şey yok. sinirlenince sakinleşene kadar uzaklaşın, sonra konuşun. vurmak, itmek falan nedir konuşarak halletmek varken?
sakın ikincisine müsade etme, yoksa şiddeti kanıksayacak hale gelirsin ve mutsuz olursun.
siz psikolojiyle ilgileniyormusunuz yada mesleginiz ne yada benzerlerini yasadinizmi cunku guzel ayrintilar yakaliyorsunuz cuk diye oturuyor yani yorumlariniz..eşinizle yaşayan, yapısını bilen,boyun eğen siz! valla pek bir cesur gördüm sizi;böyle bir adamın yanında, kv ye hesap sormuşsun!zaten böyle bir adamın yanında,ona bu hayatı ortak yaşamanız konusunda ısrarcıyken!eee birde gel beni döv diye ortam yaratmanızı,patlamalarınıza veriyorum!.....dayak yiyen kadın ve bunu sindiren kadın; asla tutarlı değildir,mantıklı hareket beklenmez....gitgide ruh haliniz çöküş yaşayacak,nerede ne yapmanız konusunda bazen gereksiz bazen abartı tutumlar sergileyeceksiniz.......bu kaçınılmaz sonunuz yani..... dayak yeyip, karşıdaki insana, korkularınızı mesajlarla iletmenizden de belli olduğu üzere dengesizleşiyorsunuz........Mutlaka ve mutlaka yardım alın sorun süt,sütlaç,sarma olmasın arkadaşım...sizin üç tane çocuğunuz var ve ruh sağlığı normal bir anneye sahip olmak zorundalar.......
Bi oda da kardeşin dersine çalışır
Sen çocuklarınla salonda yatarsın
Annen çocuklara bakar, sen çalışırsın ?
Niye ki diğer oda da çalışılabilir benceÇocuğunu bırakıp gitmesinden yana asla değilim. Sokakta kalırım cocugumla kalırım. Ama benim de kardeşim kpss hazırlanıyor 1 oğlum var oturmaya bile gidemiyorum ders calisamiyormus
Çocuğunu bırakıp gitmesinden yana asla değilim. Sokakta kalırım cocugumla kalırım. Ama benim de kardeşim kpss hazırlanıyor 1 oğlum var oturmaya bile gidemiyorum ders calisamiyormus
Gitsin duvarı yumruklasın, çeksin kapıyı çıksın gitsin çok kanına dokunduysa adamın.. Hatta sinirden eve gelmesin günlerce. Tamam sen demeyeceksin de, o nasıl kafana patlatıyor, sözün karşılığı vurmak nasıl olur? Sen ona vursan bile vurmaması lazım hele, elinizin ayarı bir mi? Sen vursan en fazla kolundan tutar hafifçe silkeler kendine gel diye, onda bile elinin ayarı kaçarsa basbayağı şiddet sayılır!Asla şiddet göstermedi bu zamana kadar ama ben annende babanda öyle işte geri kafalısınız dedim aslında onlara demek istemedimde sinirler çıktı ağzımdan oda elini arkaya uzattı ve kafama vurdu haksızsın dedim eğer dedi bende senin annene babana hakaret edersem sende gel bana vur elimi kaldırırsam şerefsizim dedi
Niye ki diğer oda da çalışılabilir bence
Yani benim yeğenlerim bu durumda olsa arka oda olur, kütüphaneler olur, arkadaşımın evi olur farketmez derim ders için siz yeter ki kaçın kurtulun abla derim
Ben de çalışıyorum bebeğim annem bakıyordu. Sonra kardeşimin okulu bitti kpss calismaya başladı. Ben çocuğu krese verdim. Değişik kardeşim. Kazanamazsa beni bahane ederdi yani o derece. O yüzden ben onlemimi aldım. Var yani böyle huylu insanlarKardeşin çok bencil , ablam okuluna giderken, çocuğunu anneme bırakıp giderdi, yeğenim o zamanlar 3 yaşında idi ve bende kpss hazırlanıyordum çocuk benden hiç ayrılmazdı. Eline verirdim bir kalem defter o oynardı bende test çözerdim. Yeğenimde çok hareketli bir çocuktu. Aile demek fedakar olmak demek atandım da yeğenim hiçte engel olmadı ders çalışmama.
Konu sahibinin kardeşini bilmiyorum ama sorun kendisi en baştaBen de çalışıyorum bebeğim annem bakıyordu. Sonra kardeşimin okulu bitti kpss calismaya başladı. Ben çocuğu krese verdim. Değişik kardeşim. Kazanamazsa beni bahane ederdi yani o derece. O yüzden ben onlemimi aldım. Var yani böyle huylu insanlar
Konu sahibinin kardeşini bilmiyorum ama sorun kendisi en başta
Konudan belli, adam şiddet uyguluyo bizimki hala uyansın bi yüzüne diyecem babamı arayayım mı diyecem diyo
Bence sağlıklı düşünemiyorKonu Sahibi aciz anladigim kadariyla. Blöf yapsam tutar mı nasıl barisiriz demek istemiş ama tepkilerden korktuğu için dolaylı yazmış. Madem böyle eşi var ve evde oturmak zorunda kendisi de bu özgüven nerden geliyor?? Sus otur senlik bir konu değil.
O kadar değil bi kere oldu bir kere daha olucağını sanmıyorum eğer ki olursa o zaman yapmam gerekeni yaparım zaten birde üst mesajda şerefsiz demişsiniz kocama hakaret etmek sizin haddinize değil evet yaptığı büyük hata ama sizin ona şerefsiz demenizde büyük ayıp. Bana göre.Akıbeti konu sahibi gibi olabilirYeniigeliin 'in
adam sizi dovmus, siz kalkmis mesaj atiyorsunuz gelirken sut al diye. pes. ben olsam anasindan emdigi sutu burnundan getiririm.
Bana göre şiddet uygulayan herkes şerefsizdirO kadar değil bi kere oldu bir kere daha olucağını sanmıyorum eğer ki olursa o zaman yapmam gerekeni yaparım zaten birde üst mesajda şerefsiz demişsiniz kocama hakaret etmek sizin haddinize değil evet yaptığı büyük hata ama sizin ona şerefsiz demenizde büyük ayıp. Bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?