Kızlar ne yapmalıyım moralim Cook bozuk

Yaa ailesine asla kötü söz etmezdim dün tartıştık o an sinirle dedim işte yoksa demezdim dediğime bende üzüldüm ama vurmakta haksızdı bencede o benim ailem hakkında bişey dediğinde aileme saygısızlık etme diye uyarırım banade anneme babama deme derim fakat birden yol ortasında bide tesetturluyum başıma vurdu çok utandım yani özür diledi sonra ama bianda ben de oda hata yaptık işte valla gerçekten çok küçük yaşta evlenmişim bunu anlıyorum ben ama hayatımı kendim çizdim ben istedim şimdide kendime diyorum sen istedin al bakalım diye...

İyi de bunun tesettürle ilgisi yok ki kuzum kim olsa utanır yani şiddetin kadını eekeği çocuğu tesettürlüsü tesettürsüzü olmuyo hih aynı his... kendin ettin kendin buldun diye sindirme kendini böyle düşünürsen daha neler yapar sana eşin biraz dik dur

Durmaya çalışıyorum haksız yere suçlanmayı her daim kim olursa olsun kabul etmeyen bi insanım zaten bide eşim çok yoğun çalışıyor bende hep onla olmak istiyorum bu yüzdende çok tartışmamız oluyor borçlar falan var düğünden öyle bi süre sakin kalmam lazım sanırım eskisi kadar eşim yanımda olsun modundada değilim.

En doğrusunu yaparsın sakin olmaya çalışmakla.. maddi sıkıntı tabiki zor bi durum biraz fedakarlıkla atlatırsınız inşallah.. eşin senden daha kötü durumdadır şu an..erkekler borçtu para sıkıntısıydı falan çaktırmazlarsa da çok takıyolar kafaya.. eşin eve geldiğinde o dertlerini unuttur ona dağıt kafasını sende böyle şeyleri dert etme daha mutlu olursunuz emin ol... Allah çözülmüycek dert vermesin.. eşin içer kumar oynar ihanet eder seni adam yerine koymaz falan hiç çekme derim ama.. hangimizin evliliğinde maddi manevi ufak tefek sorunların yaşanmadığı dönemler oluyo ki.. sabırlı ol kazanan sen olursun inşallah

Sağol çok teşekkür ederim umarım hepimiz için herşey daha güzel olur

diğer 3 çocuga sahip çıkamadan 4. nun derdıne düşmüşsünüz yazıklar olsun.. yazık degıl mı bu evlatlara hayatlarını çöp edıyosunuz

Şimdi kimse bana başına gelirse görürsün hikayesi uydurmasın, ne kadar kendinizi ezdiren bir kadınsınız. Bu şekilde nereye kadar devam edecek? Al işte arkadaş, bakamayacağınız çocukları doğurunca böyle ortada kalıyorlar işte. Yorumlarınıza denk gelmiştim. Oldukça muhafazakardınız. Bakın bu da size ders olmuştur. Babanız bakacaksa çocukları alın, evinize dönün boşanın. Boşanmaya niyetiniz yoksa en azından 4.yü yatıp ziyan etmeyin

siz niye gidiyprsunuz canım? toplayın bavullarını koyun kapıya defolsun zaten gelmiyromuş.çocuklarını bile sevmeyen adamdan ne fayda..çocuklarınızı niye bırakıyorsunuz anlamadım yazık günah.

Konu bi yana ben sutlac ve sarmada kaldim. Adamin elinden zor kurtarmislar bide gidip sut al diye mesaj mi attin? Karakola gidicektin sen

Kaç yasindasiniz? Elbette eşinizi haklı çıkarmaz. Hep derim en ağır küfürler bile edilse şiddeti haklı çıkarmaz. Bence asla kendim ettim diye düşünmeyin. Hatalar biz insanlar için. Elbette şu an için evliliğinizi kurtarmaya çalışın ancak sarpa sararsa da mecbur gibi hissetmeyin

Ben 18 o 28 yok özür diledi zaten sarpa sarmaz şuanlıkta ben yaşımdan dolayı bazı evlilik gerçekçelerini anlayamıyor ve yerne getiremiyorum oda biliyor sabrediyor ama bazen tak ediyor onada işte öyle...

Ben 18 o 28 yok özür diledi zaten sarpa sarmaz şuanlıkta ben yaşımdan dolayı bazı evlilik gerçekçelerini anlayamıyor ve yerne getiremiyorum oda biliyor sabrediyor ama bazen tak ediyor onada işte öyle...
Oo gerçekten ben o yaşta evli olduğumu dusunemiyorum bile. 26 yaşındayım bekarım. Kendimi 24 gibi hazır hissetmistim evliliğe. O yaşta evlensem ben çok kavga cikarirdim sanirim

Oo gerçekten ben o yaşta evli olduğumu dusunemiyorum bile. 26 yaşındayım bekarım. Kendimi 24 gibi hazır hissetmistim evliliğe. O yaşta evlensem ben çok kavga cikarirdim sanirim
Evet işte onu diyorum ya ama kendim istedim ne aile zoru ne hiçbişey o yüzden evlilik sorumluluklarını yerine getirmeyip afedersin döt kıvırmak bana olmaz çünkü biliyordum yaparım diyordum ve anne evinde iş yapmaya bilmem ne ya çok alışkın olmadığımdan zor oluyor işte

hayırlı olsun. devamı gelecektir.

yaşının küçük olduğunu, onun gibi düşünemeyeceğini, davranamayacağını gayet iyi biliyor kocan. ne demek sabrediyor? sabırsızsa yaşıtı biriyle evlenseydi. ne hata yaparsan yap, şiddeti haketmek diye bir şey yok. sinirlenince sakinleşene kadar uzaklaşın, sonra konuşun. vurmak, itmek falan nedir konuşarak halletmek varken?
sakın ikincisine müsade etme, yoksa şiddeti kanıksayacak hale gelirsin ve mutsuz olursun.

Once bi is bul. Sonra cocuklarida al annenin evine git. Sonra ver bosanma dilekcesini. Cocuklarinla huzurlu sekilde yasa, nafakanida catir catir alirsin. Kv ayirmasa adam seni öldürebilirdi de. Cocuklarinin bu manzaray sahit olmasindansa babasindan uzak büyümeleri daha iyi

Bence duramadi gitti esine blof yapti.sonrasi malum adam daha beter uste cikti.
Illa gidecem diyosan da cocuklari felan birakma.git karakola darp raporu al sikayet onu yollasinlar evden.baban evli 3 cocugu var.kardesim kpss hazirlaniyo diyosun kardesini dusunuyosun.annemin durumu yok diyosun.baban cocuklarin olmasa bile kac gun kalabilirsinki karisi istermi.anneme yollar diyosun.
en iyisi git adami sikayet et.azcik gozunu ac.
mantikli kararlar al.
bu adam senin gonlunu bugun alsa yarin yine yapar yapacagini adama haddini bi guzel bildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…