- 3 Eylül 2018
- 25
- 16
- 3
- 28
- Konu Sahibi Sarisin-avukat
-
Hukuk mu yoksa ağır bölüm ???hanımlar iyi akşamlar , 2 buçuk yıllık bir ilişkim var. Ben ankarada okuyorum erkek arkadaşım da Eskişehir'de okuyor. Bu yıl ev tuttu kendine. Ben aslında güveniyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yani çevreye güvenmiyorum diyeyimİşte erkek sonuçta eve giren çıkan olsa bilemem ne yaptığını bilemem diye düşünüyorum o yüzden kafama takıyorum. Ve benim bölümüm çok ağır derslerim çok ağır . Asla kafamı ona takmaya vaktim yok zaten stresli bir bölüm de okuyorum gerçekten sürekli onu düşüncem gibi geliyor. Deli oluyorum. İkimizde çok kıskanç insanlarız. Ama işte erkek sonuçta her erkekte aldatma potansiyeli var diye düşünüyorum. Napsam bilemedim akıl verin lütfen hanımlar
Kızların da işi gücü yoktu bu şahıs eve çıksa da üstüne atlasak diye bekliyorlardı :)Yani çevreye güvenmiyorum diyeyim
Nicki baya alengirli, ipucu da vermiyorHukuk mu yoksa ağır bölüm ???
Gelsin.Eve tek mi çıktı.arkadasiyla çıktıysa onun kiz arkadaşları eve gelebilir bu kacinilmaz o eve illaki kiz gelir yani
Gökten zembille inmiş erkeklerle sevgili olmayanlar anlamaz bi kereTahtaların mı eksik?
Seninle empati bile kuramıyorum?
Nerden geldin ki Ankara’ya?
Dünyan ufkun çok dar.
Aldatırsa ayrılırsın, 3 gün ağlarsın hepsi bu.
Engel mi sanki ev yurt
Resmen hepimiz potansiyel ikinci olmuşuzGökten zembille inmiş erkeklerle sevgili olmayanlar anlamaz bi kere
Gene gerginsin be güzelGelsin.
Her gelen kız bacak açıp gel diye çağırmıyor olacak onu.
Ben de erkek öğrenci evine giderim, böyle hastalıklı düşünen hemcinslere burda şahit oldum.
Manyak manyak paranoyalar.
Islah olun bi be.
Senin kızın da üniversitede erkek arkadaş evine gidecek, uyandırayım
Yok ben olmadım bende de var bir tane zembille düşen yağmur tanesi.Resmen hepimiz potansiyel ikinci olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?