Kızlar ne yapmam lazım sizce

Yazar rosa.
Canı anal istediginde doner gelir, "cok yogundum kusura bakma" der, "problemli bir zamanımdı yazamadim" der. Iki takilir, analını yapar yoluna devam eder.
Aynen bencede birkaç gidip gelmesi var bunun 🤣 ne farkeder ki zaten hatta daha bile iyi :27: bi arkadaşım biliyorda

Yazar rosa.
Canı anal istediginde doner gelir, "cok yogundum kusura bakma" der, "problemli bir zamanımdı yazamadim" der. Iki takilir, analını yapar yoluna devam eder.
Gerçekten de öyle olması:/ yoğun musun bu aralar dediğimde evet çok yoğun bu aralar demişti ama sonrasında ilgilendi

Evet kendime olan saygım gitti zaten kendimi çok yetersiz görmeye başladım ki bikaç ay önce aşırı özgüvenli bi kızdım
iste boyle sacma sapan iliskiler yasamaya devam edersen bu az olan ozguvenin de gidecek.
benim bir arkadasim var 7 sene yalniz olunca hic yoktan hayatima renk gelsin diye uygulama kullanmaya basladi. Basta ben de destekledim, normal yollarda tanisamiyorsa bir sansini denesin diye ama o da disarida sosyallesip - etkinlik arkadasi olup belki iliskiye girip hayatina renk katacagina herkesle yemek yiyip yatip aranmama döngüsüne girmis. guzel sözlerle sevisilip hevesle eve gittiginde engellendigini görmüş vs. böyle böyle kizin ozguveni derin yara almis hatta soyledigine göre artik disarida falan da bulusmadan adamin kizin evine gelip onsevisme olmadan fikfikleyip dusa bile girmeden, kahve bile icmeden "isim var" diye kacip cikar cikmaz engelledigi sacma sapan seyler yasamaya baslamis.
boyle uygulamalar duzgun kullanmayan insanlar icin gercekten cok kotu.
o mesela "artik otuz oldum hayatima ask girmedi, belki de is ev is ev hic karsima cikmayacak" diye girmisti, geldigi nokta cok kotu biryerde
siz de eski mesajlarinizda "belki tanıdıkca asik olur" demissiniz pilot icin. niyetiniz cima edip ayrilmak degil, niyetiniz gercek bir iliski ama boyle iliskiye girilip girilip aranmadikca zamanla bunu haketmediginize inanmaya baslayacaksiniz. daha kötü muamelelere ses cikarmaz hale geleceksiniz (arkadasim bu anlattigi seyi iki sene once asla yasayamazdi mesela).
olan size oluyor.
cok gencsiniz, uygulamada insanlara bedeninizi kullandirmayin, iliskiye girecekseniz de sevgililerinizle - size deger veren insanlarla girin

Öff gına geldi bu sitede 2 gündür tanıdıkları adamla sevişip sonra neden beni aramıyor diyenlerden.
Adam takılmak istiyor, tabii ki iltifat edecek, çok çirkinsin diyecek hali yok. Her iltifat edeni kendinize aşık sanıyorsanız işiniz zor.
Önceki konularınız da hep aynı. Yeni tanıştığınız adamların evine gidip içip ben bakireyim diye diye birliktelik yaşıyorsunuz. Ben anlamıyorum, o 3 damla kanın ne kıymeti var da bu kadar zora sokuyorsunuz kendinizi, ne istiyorsanız yaşayın gitsin

Her kadının kabul etmediğini anladım zaten. Uzun zaman oldu yapmayalı çok iyi geldi dedi hatta. Ama görüşmeyi devam ettirmek isteyen ilk kendisiydi ben de bunu anlamıyorun
Şöyle düşün, artı eksi dengesi gibi. Yani sadece anal seks için seninle görüşmek istememiştir. Kısacası anal seks yeterli bir sebep değilmiş demek ki.

istediğini almış yoluna bakmış senle mi uğraşsın adam, bide mesaj atıp iyice kendini düşürme cevap verir mesajına tekrar sevişmek ister sadece iş görür

Yazar rosa.
Lyanna, eğer seks o kadar da iyi değilse yazmayabilir.
Konu sahibini çok beğenmediyse pekala yazmayabilir.
Ama dediğin gibi de olabilir, bilemedim.

Adama bakireyim dediniz adamla anal yaptınız. Adamda diyordur acaba kaçıncı anali bakireyim diye geziyor ama daha ilk buluşmada anal yapti hi hi evet sadece yüzeysel ön sevisme yaşadığını düşünüyor. Bence bakireyim diye gezip anal yaptığınız için uzaklaşmıştir. Çünkü bakireyim diye yalan söylüyorsunuz.

iste boyle sacma sapan iliskiler yasamaya devam edersen bu az olan ozguvenin de gidecek.
benim bir arkadasim var 7 sene yalniz olunca hic yoktan hayatima renk gelsin diye uygulama kullanmaya baslamis. Basta ben de destekledim, normal yollarda tanisamiyorsa bir sansini denesin diye ama o da disarida sosyallesip - etkinlik arkadasi olup belki iliskiye girip hayatina renk katacagina herkesle yemek yiyip yatip aranmama döngüsüne girmis. guzel sözlerle sevisilip hevesle eve gittiginde engellendigini görmüş vs. böyle böyle kizin ozguveni derin yara almis hatta soyledigine göre artik disarida falan da bulusmadan adamin evine gelip onsevisme olmadan fikfikleyip dusa bile girmeden, kahve bile icmeden "isim var" diye kacip cikar cikmaz engelledigi sacma sapan seyler yasamaya baslamis.
o mesela "artik otuz oldum hayatima ask girmedi, belki de is ev is ev hic karsima cikmayacak" diye girmisti, geldigi nokta cok kotu biryerde
siz de eski mesajlarinizda "belki tanıdıkca asik olur" demissiniz pilot icin. niyetiniz cima edip ayrilmak degil, niyetiniz gercek bir iliski ama boyle iliskiye girilip girilip aranmadikca zamanla bunu haketmediginize inanmaya baslayacaksiniz. daha kötü muamelelere ses cikarmaz hale geleceksiniz (arkadasim bu anlattigi seyi iki sene once asla yasayamazdi mesela).
olan size oluyor.
cok gencsiniz, uygulamada insanlara bedeninizi kullandirmayin, iliskiye girecekseniz de sevgililerinizle - size deger veren

benim bir arkadasim var 7 sene yalniz olunca hic yoktan hayatima renk gelsin diye uygulama kullanmaya basladi. Basta ben de destekledim, normal yollarda tanisamiyorsa bir sansini denesin diye ama o da disarida sosyallesip - etkinlik arkadasi olup belki iliskiye girip hayatina renk katacagina herkesle yemek yiyip yatip aranmama döngüsüne girmis. guzel sözlerle sevisilip hevesle eve gittiginde engellendigini görmüş vs. böyle böyle kizin ozguveni derin yara almis hatta soyledigine göre artik disarida falan da bulusmadan adamin kizin evine gelip onsevisme olmadan fikfikleyip dusa bile girmeden, kahve bile icmeden "isim var" diye kacip cikar cikmaz engelledigi sacma sapan seyler yasamaya baslamis.
olan size oluyor.
cok gencsiniz, uygulamada insanlara bedeninizi kullandirmayin, iliskiye girecekseniz de sevgililerinizle - size deger veren insanlarla girin
Teşekkür ederim artık sosyal medyadan tanışıp görüşmeyi düşünmüyorum eski halime comeback yapıcam en kısa sürede

Adama bakireyim dediniz adamla anal yaptınız. Adamda diyordur acaba kaçıncı anali bakireyim diye geziyor ama daha ilk buluşmada anal yapti hi hi evet sadece yüzeysel ön sevisme yaşadığını düşünüyor. Bence bakireyim diye gezip anal yaptığınız için uzaklaşmıştir. Çünkü bakireyim diye yalan söylüyorsunuz.
Gerçekten bakireyim kızlar bu konuda niye yalan atıyım ya hahaah söylesem size niye yalan söyleyeyim

Gerçekten de öyle olması:/ yoğun musun bu aralar dediğimde evet çok yoğun bu aralar demişti ama sonrasında ilgilendi
E cunku bu duzen belli.
Sizi tamamen cikartmayacak kadar ilgi kırıntısı gosterecek, hayatindaki diger kadinlardan sıkıldığında veya istedigini alamadiginda size gelecek iki sevisip gidecek.
Arada hayatina cidden sevdigi biri girdiginde sevgili olup size "ben iliski yaptim" diyecek ve engelleyecek. O da iyi ihtimalle. Hiçbir sey de demeyebilir.

Anal seks seven adam elindekini harcamaz. Konu sahini talepkar davranmaya baslamazsa, adam darlandigini hissetmezse, araya baskasi da girmezse iki ay sonra da olsa yazar bence. Bekleyip gorecegiz bakalim.

Bu arada erkekler ve onlara söylenen yalanlar zerre umurumda değil. :KK53:
Ben sadece genç bir hemcinsimi uyarmak istiyorum. Bir erko için kendinden yeme, bir hastalık vs kaparsın, gizli kamera vs olur hayatın kayar kızım. Hiçbir erko için değmez. Kimseye yaranmak için bedenini, sağlığını, psikolojini mahvetme.
Yoksa yemişim bekaretini de, erkonunun hakkında ne düşündüğünü de. Esas onlar kendilerine baksınlar, başlatmasınlar bekaretlerine.

Dış görünüş olarak güzellik standartlarına uyuyorum. He bi de gördüğüm en güzel popo demişti bana hahshss

Gerçekten bakireyim kızlar bu konuda niye yalan atıyım ya hahaah söylesem size niye yalan söyleyeyim
Ya anlamıyor musunuz? Tamam bakiresin ama herşeyi yapıyorsun sadece zar olan yere girdirmiyorsun.
Erkekler gerçekten bakireyim deyip anal ilişki yaşadığınızda bakire olmadığınızi kabul ediyor. Hos bende oyle düşünüyorum affedersin girmis iste ha arka ha ön neden normal yoldan ilişki yaşanıyorsun bakireyim diyebilmek icin ama değilsin işte

Back
X