iste boyle sacma sapan iliskiler yasamaya devam edersen bu az olan ozguvenin de gidecek.
benim bir arkadasim var 7 sene yalniz olunca hic yoktan hayatima renk gelsin diye uygulama kullanmaya basladi. Basta ben de destekledim, normal yollarda tanisamiyorsa bir sansini denesin diye ama o da disarida sosyallesip - etkinlik arkadasi olup belki iliskiye girip hayatina renk katacagina herkesle yemek yiyip yatip aranmama döngüsüne girmis. guzel sözlerle sevisilip hevesle eve gittiginde engellendigini görmüş vs. böyle böyle kizin ozguveni derin yara almis hatta soyledigine göre artik disarida falan da bulusmadan adamin kizin evine gelip onsevisme olmadan fikfikleyip dusa bile girmeden, kahve bile icmeden "isim var" diye kacip cikar cikmaz engelledigi sacma sapan seyler yasamaya baslamis.
boyle uygulamalar duzgun kullanmayan insanlar icin gercekten cok kotu.
o mesela "artik otuz oldum hayatima ask girmedi, belki de is ev is ev hic karsima cikmayacak" diye girmisti, geldigi nokta cok kotu biryerde
siz de eski mesajlarinizda "belki tanıdıkca asik olur" demissiniz pilot icin. niyetiniz cima edip ayrilmak degil, niyetiniz gercek bir iliski ama boyle iliskiye girilip girilip aranmadikca zamanla bunu haketmediginize inanmaya baslayacaksiniz. daha kötü muamelelere ses cikarmaz hale geleceksiniz (arkadasim bu anlattigi seyi iki sene once asla yasayamazdi mesela).
olan size oluyor.
cok gencsiniz, uygulamada insanlara bedeninizi kullandirmayin, iliskiye girecekseniz de sevgililerinizle - size deger veren insanlarla girin