selamlar..kızlar kısaca anlatayım 2 sEne evvel eşimin iş ark.hanımlarından kötü bişi yaşadım.2 kişi vardı aynı sokakta görüştüğüm bunların birisi(kezban diyelim) kıskanç yalancı birisi ne konumumu ne tuttuğum evi bişiey çekemedi her fırsatta laf sokma yarışı en sonunda bigün bana ağır bi iftira attı namusuma yönelik diğer 2. kişi de (cemre diyelim adına )onun dostu olduğundan olaya mudahale dahi etmedi..ben de bunun üzerine ikisiyle de anladığınız gibi görüşmedim..peşimde çok gezdiler iki sene boyunca barışma çalışmaları ben kabul etmedikçe bu iftira atan daha da çirkefleşti kezban netten maillerle hakaretler tehtitler vs..yine aldırmadım ikisini de sildiğim için..yanlız iftira atan değil de diğeri yani cemrenin kocası eşimin işyerinde yakın arkadaşı çok samimiler.cemre Geçenlerde barışmaya çalışmak için laf attı yolda umursamadım sonra yine yine..en sonunda kapıma bişi ikram etmeye gelmiş eve buyur edip o iftira atan kezbanı sildiğimi umursamadığımı ve kesinlikle hakkımı helal etmediğimi söyledim kafamın rahat olduğunu anlattım..yarım saat içinde baktım pencereden hemen kezbanın evine gidip yetiştirmiş; akşam hakaretler içeren mail gedi yine umursamadım ..hala bana laf atmaya çalışıyor ama benden laf alıp ona yetiştirmesi beni iğrendirdi iyice...cemreyle dün hastanede karşılaştık zoraki geçmiş olsun dedim çocuğu hastaymış.
bu arada hamileyim eşime "4.5 ay sonra doğumum var inşallah kesinlikle eve kabul etmeyeceğimi "söyledim..2 snedir bişi dmeyen eşim "biz yakın arkadaşız" dedi lafı yarıda kestim sizin yakın olmanız hanımların küslüğüyle bozuluyor mu "hayır" dedi.2 senedir size yansımamış madem bundan sonra da yansımaz canım merak etme "dedim.iyi de geleceklerse bebek görmeye kovalım mı dedi..ben de onların hiç birşeyini istemiyorum o mutlaka gelmek isteyecek çünkü onun bebeğine 2 sene evvel iyi bişeyler almıştım altında kalmak istemez o yüzden gelmek ister ama ben evime istemiyorum dedim...
kızlar yanlış mıyım lütfen söyleyin bana?bir de tamamen yeniden başlayan merhabayı da kesmek istiyorum annem sadece uzaktan uzağa selamlaş onu kesme daha da çirkefleşebilirler diğerine anlatıp dedi..ama nasıl söylesem ben bu kişiye "bana ,benden laf taşıyan birisi lazım değil sokaktaki merhabadan öteye gidemem" demeyi çok istiyorum ama nasıl diyeceğimi bilemedim .
(bu kezban mail attıkça karşılık vermedim ingilizce olarak bu mail adresi kapanmıştır mailiniz ulaşmamıştır yazdım kendi mailini tekrar yollayarak...bunu dersem bu sefer maillerin aslında ulaştığını anlayacaklar) fikri olan var mı?
bu arada hamileyim eşime "4.5 ay sonra doğumum var inşallah kesinlikle eve kabul etmeyeceğimi "söyledim..2 snedir bişi dmeyen eşim "biz yakın arkadaşız" dedi lafı yarıda kestim sizin yakın olmanız hanımların küslüğüyle bozuluyor mu "hayır" dedi.2 senedir size yansımamış madem bundan sonra da yansımaz canım merak etme "dedim.iyi de geleceklerse bebek görmeye kovalım mı dedi..ben de onların hiç birşeyini istemiyorum o mutlaka gelmek isteyecek çünkü onun bebeğine 2 sene evvel iyi bişeyler almıştım altında kalmak istemez o yüzden gelmek ister ama ben evime istemiyorum dedim...
kızlar yanlış mıyım lütfen söyleyin bana?bir de tamamen yeniden başlayan merhabayı da kesmek istiyorum annem sadece uzaktan uzağa selamlaş onu kesme daha da çirkefleşebilirler diğerine anlatıp dedi..ama nasıl söylesem ben bu kişiye "bana ,benden laf taşıyan birisi lazım değil sokaktaki merhabadan öteye gidemem" demeyi çok istiyorum ama nasıl diyeceğimi bilemedim .
(bu kezban mail attıkça karşılık vermedim ingilizce olarak bu mail adresi kapanmıştır mailiniz ulaşmamıştır yazdım kendi mailini tekrar yollayarak...bunu dersem bu sefer maillerin aslında ulaştığını anlayacaklar) fikri olan var mı?
Son düzenleme: