Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet tarihinde veya adetten bi gün önce fln yapsan kanda belli olur muhtemelenCatlatma ignesinin bugun 9. Gunu 7.gunde idrar testi pozitifti bugun negatif tabi sadece igne etkisinin gecip gecmedigini kontrol ettim sanirim gecmis bat 20 aralik ne zaman test yapmaliyim acaba 7 gun var
Çatlatma iğnesinin etkisi 12. Günde geçiyoe diye biliyorumCatlatma ignesinin bugun 9. Gunu 7.gunde idrar testi pozitifti bugun negatif tabi sadece igne etkisinin gecip gecmedigini kontrol ettim sanirim gecmis bat 20 aralik ne zaman test yapmaliyim acaba 7 gun var
7.gunde pozitifken suan negatif gecmistir diye tahmin ediyorum amaÇatlatma iğnesinin etkisi 12. Günde geçiyoe diye biliyorum
Oncesi cikmaz o zamanAdet tarihinde veya adetten bi gün önce fln yapsan kanda belli olur muhtemelen
Catlatma ignesinin bugun 9. Gunu 7.gunde idrar testi pozitifti bugun negatif tabi sadece igne etkisinin gecip gecmedigini kontrol ettim sanirim gecmis bat 20 aralik ne zaman test yapmaliyim acaba 7 gun var
Haklisiniz evet adet gununu beklemek en mantiklisi bosuna heveslenmeye gerek yok tabi olucak gibi bir umudum da yok acikcasi nasip bakalimnormal adet tarihinizin geçmesini bekleyin. çünki çatlatma iğnesiden 14 gün sonra adet olmanız beklenirken bazı kişilerde özellikle de adet düzensizliği olan kişilerde 18-20 günü bulabiliyor. Beklemek çok zor olabilir. hatta iğneden sonra mide bulantısı, baş dönmesi , kasık ağrısı , göğüs hassasiyeti gibi belirtileriniz olabilir fakat idrarda kan testi yapıp sürekli hayal kırıklığı yaşamaktansa bir kere kan testi yaptırın. Defalarca kere hamileyim sanıp adet oldum. O tek çizgiyi görmek bir süre sonra sinir bozucu. Hakkınız da hayırlısı olsun. ALLAH tez zamanda hayırlı ,sağlıklı evlatlar bağışlasın bizlere.
umudun tükendiği yerde umut başlarbak kendimden örnek veriyim. Ben bir hamileden bile daha çok sendrom yaşıyorum. o kadar belirti oluyor ki . yani her ay hamilelik testi yapmadan adet olamıyordum artık o kadar
karın kasık ağrısı.göğüs ağrısı , bel ağrısı , bulantı , şişkinlik , baş dönmesi , baş ağrısı . sonraaa hoooop adetim. Dur ve adetinin geçmesini bekle. zor ama bunu yap :)
oyle oluyo gercekten benim umudum yok belirtim de yok beklemekten baska yapacak bisey yok sanirim
Çok teşekkur ederim gercktn son noktadaym artik bu ayinsallah beklediginize degen hayirli guzel sonuclariniz olsun![]()
Çok teşekkur ederim gercktn son noktadaym artik bu ay
Yani birakicm herseyison nokta ?
Yani birakicm herseyi![]()
Bekleyip gorecegiz ama gercekten 5. Ayım oldu bu ay tamamen umidim bittiherseyi biraktigin anda da tutar hee. hep oyle diyirlar.![]()
Bekleyip gorecegiz ama gercekten 5. Ayım oldu bu ay tamamen umidim bitti
Yıldım vallahainsan 5 ayda yılar mı hiç. bak benim 48 ay bittiara ara tukenmislik sendromlarim olsa da
![]()
Sonucunuz ne oldu merak ediyorum :) hamilesindir inşallah :)Bekleyip gorecegiz ama gercekten 5. Ayım oldu bu ay tamamen umidim bitti
Maalesef bugun regl olmam gerek olacagimi sanmiyrm gebelikle ilgili de herhangi bir belirti yok adet olmayi bekliyorum tekrar doktora gidicemSonucunuz ne oldu merak ediyorum :) hamilesindir inşallah :)