Kızlar neden soruma cevap vermediniz yardımınıza ihtiyacım var

rabs12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
432
81
28
22
Kızlar adetim normalde hiç şaşmaz hatta 1 2 gün önce olduğum bile oluyordu ama bu ay 10 gün geciktim testler negatif çıkınca uzman hekime göründüm oda yumurtalıklarda tembellik var dedi sizce hamile kalır mıyım başına böyle bişey gelen var mı
ne kadar sürede hamile kaldınız

Kan testi yaptırdınız mı

Hahahahhahahah canımsın saol teşekkür ederim klomen diye ilaç verdi

Tamam canım öyle yapcam peki tembellik varsa ilaç ile gebe kalabilirim demi internetten araştırdım pocos yazıyor ne demekse
Polikistik over sendromu demek oluyor araştırırsınız doktorunuza danışmadan ilaç kullanmayın. yanlış ilaç kullanımı sonrası hormonları tamamen bozanlar var doktorunuzun öneri ve ilaçlarını dikkate alın, en kısa sürede hamile kalırsınız inşallah iyi bayramlar

Canım merhaba, kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşınla alâkalı olabilir tembelliğin. Fakat anlattığın durumda bahsettiğin iki şeyde bambaşka, yumurtlama görevi tüplerin görevidir, regl olmak rahmin görevidir. Ben sorunu ilk defa gördüm canım mutlaka yazardım görsem.
Hamile kalma sürecimi anlattığım post var az önce bu başlıkta paylaştım ve bugün hamileliğim kesinleşti okumak biraz içini rahatlatır belki. 3 yılı aşkındır süren özlemim dindi bugün Allah'ım sana da en istediğin zamanda nasip edecektir lütfen bu kadar üzerine düşünüp kendini stres yapma olur mu? En büyük düşmanın stres şu süreçte çünkü..

Çok saolun İnşallah olur en kısa zamanda iyi bayramlar canım

Ayy canımsın sağlıkla gelsin bebeğin sevindim bende 2 yıldır uğraşıyorum yaşım 20 kilom da yok yani ama olmadı şimdiye kadar düşük olsa ona bile sevincem nerdeyse büyük konusmayayim da yine inşallah olur en kısa zamanda

Bence bebeğiniz sizin biraz büyümenizi bekliyor yanlış anlamayın da daha 20 yaşındaymışsınız. Acele etmeyin.
Tembellik için spor özellikle yürüyüş yumurtalıklara çok iyi geliyor ve biraz beslenme düzenlemesiyle halledilir.
Bir de Clife bitkisel karışım tavsiye ederim

Bı yandan bende öyle düşünüyorum acaba yaşım küçük diyemi diye ama ne bileyim kuzenlerim hep küçük yaşta evlendi 18 li yaşlarda onların oldu clife bitkisel ne oluyor canım aydınlatır mısın

Çocuk isteğini anlıyorum tabi ki sana kalmış kimseyi ilgilendirmez ama en azından takıntı etmek için çok erken
Clife dediğimi eğer instagram adresin varsa sayfasını incele.
Kadınsal hormonlara iyi gelen ne kadar faydalı şey varsa onların karışımı.
Hayıt otu,aslan pençesi,çörek otu vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…