• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar netten alışverişe bir türlü cesaret edemiyorum, varmı benim gibi..

Parkon cidden tam oluyor mu?
Bazen ayni markada bile kiyafetin kalibinda farklilik oluyor. Atiyorum ne bileyim gögüs kismi dar gelir, kalcasi genis gelir vs. gibi.
Cünkü hepimizin vücut sekli farkli bedenimiz ayni olsa da...
Gerci kardesim de hep internetten alisveris yapiyo beden konusunda sorun yasamiyo. Yasarsa bir büyügünü, bir kücügünü isteyerek degistiriyo ama ugrastirici geliyor bana valla.

Lamb I'm genelde tutuyor canım
Mesela ipekyolda bedenim 36 bunu bildiğim için ordan aldığım herşey genelde tam oluyor.
Bazı markalarda sorun çıkabiliyor o zamanda Iade ediyorum.Ama çok rahat be, oturduğun yerden seç,işyerine gelsin, evde dene olmazsa yolla.
Tabi bizim işyerine hergün kargo geldiği için iade ederken falan kargo şirketine gitmekle uğraşmıyorsun .
Ama ayakkabıdan hiç memnun kaldığım olmadı.
O çok riskliymiş anladım artık almıyorum canım.

Belli basli siteler var onlardan güvenle aliyorum.

Bir iki tane ucuzundan satin alin denemis olursunuz hem. Bir başlayınca devami geliyor

Tanınmış sitelerden alışveriş yaparsanız riski minimuma indirirsiniz tabi birde mutlaka sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim. Kıyafetten elbiseye kadar hemen hemen herşeyi internetten alıyorum. Çünkü mağazada tepeme dikilip adım adım takip eden tezgahtarlardan hoşlanmıyorum açıkçası.. Birde ne giyseniz "bence çok güzel oldu" diyip satma çapasını. İnternetten alışveriş yaparken indirim dönemlerini takip edin iade ederken kargo ücretini almayan siteleri tercih etmenizi öneririm. Örneğin birkaç gün önce elbise aldım 2 tane bir tanesini çok beğendim ancak diğeri içime sinmedi ve iade ettim sorunsuz olarak param iade edildi. İnternetten alışverişin birde bu avantajı var ücret iadesi:12: ancak mağazadan alıp eve geldiğinizde beğenmediğiniz ürün olursa mağaza ücret iadesi yapmıyor yerine başka bişey alma zorunluluğunuz var :19:

İnternetten giyim alışverişinde hiç cesaretim yoktu. Ama şeytanın bacağını kırdığımı düşünüyorum. Öyle ki sadece iki gün içinde 8 parça sipariş etmişim. Napalım mağaza dolaşırken kıyafet denerken sıkılıyorum vaktim dar. İnşallah pişman olmam :)
Ve bağımlılık yaptığı fikrine katılıyorum kendimi zor tutuyorum şu anda :)

slm kızlar bir dert değil ama uzun zamandır ne yapsam alsam mı almasam mı diye kendimi yiyorum...:34:
benim ufak çocuğum olduğu için, öyle mağaza mağaza gezme imkanım olmuyor kıyafet alırken..öyle ki çoğu zaman sırf çocuk durmuyor veya eşim hadi hadi diye acele ettiriyor diye beğenmediğim ve sırf almak zorunda olduğum için alıp çıktığım olmuştur...
o yüzden netten çok güzel elbiseler beğeniyorum, kapalı bir bayanım..şu aralarda tesettür kıyafetlerinde çok güzel modeller ve çeşitler var, ve ne hikmetse ben mağazalarda öyle güzellerini bulamıyorum...
elbette deneyerek almak en güzeli ama imkanı olmayanlar için internet biçilmiş kaftan...işin soru kısmı şu :ssz:
netten almak konusunu tavsiye edermisiniz..eşim hep diyor ki üzerine olmayacak, iade edeceksin değiştireceksin vs birsürü baş ağrıtan işlemler diyor....
kendim de açıkçası cesaret edemiyorum gel git yapmak değiştirmek vs...
netten alışveriş yapanlar,
tam bedeni bedeninize uyuyormu aldıklarınızın?
memnun kalıyormusunuz??
güvenli alışverişmidir,??
kısacası tavsiye edermisiniz??

cnm ben hiç internetten alışveriş yapmadım ama kuzenimin yakın arkadaşı alışveriş yapmış.bi bluz almış nette çok beğenmiş eline geçtiğinde sanki ilkokul forması gibi durmuş üstünde sonra geri iade etmiş.kıyafet çekimleri profesyonel ortamda yapıldığı için eline geçenle o gördüklerin aynı olmuyo bazen.

siteler var mesela sefamerve çok hızlı ve güvenilir
slm kızlar bir dert değil ama uzun zamandır ne yapsam alsam mı almasam mı diye kendimi yiyorum...:34:
benim ufak çocuğum olduğu için, öyle mağaza mağaza gezme imkanım olmuyor kıyafet alırken..öyle ki çoğu zaman sırf çocuk durmuyor veya eşim hadi hadi diye acele ettiriyor diye beğenmediğim ve sırf almak zorunda olduğum için alıp çıktığım olmuştur...
o yüzden netten çok güzel elbiseler beğeniyorum, kapalı bir bayanım..şu aralarda tesettür kıyafetlerinde çok güzel modeller ve çeşitler var, ve ne hikmetse ben mağazalarda öyle güzellerini bulamıyorum...
elbette deneyerek almak en güzeli ama imkanı olmayanlar için internet biçilmiş kaftan...işin soru kısmı şu :ssz:
netten almak konusunu tavsiye edermisiniz..eşim hep diyor ki üzerine olmayacak, iade edeceksin değiştireceksin vs birsürü baş ağrıtan işlemler diyor....
memnun kalıyormusunuz??

trendyol ve markafoni bu iki site süper iadelerde hiç sorun çıkarmıyorlar...bunlar dışında tozlu giyimin kalitesi çok kötü... İadelerde çok uğraştırıyorlar ve kargo parasını ödemiyorlar. Assslaaaaa tavsiye etmemmmm...

Sevgili arkadaşlarım, yıllardır netten alışveriş yaparım. Artık uzmanlaştım diyebilirim. Örneğin bot alacaksan, asla 1 numara büyük alayım deme zaten onlar ona göre yapılıyor. İkincisi sitelerden özellikle Morhipo ay ortası indirimleri ve aralarda yaptığı indirimlerle diğerlerinin arasında daha iyi geliyor bana. Çeyizimi resmen oradan düzdüm diyebilirim. Ayrıca aldığın ürünler olmazsa geri gönderip ücretini geri alabiliyorsun..

Ben bu aralar yurtdışından da alışveriş yapıyorum hem de Türkiye'den daha ucuz fiyata..

Bununla ilgili bloğumdaki deneyimlerimi de okuyabilirsiniz..

Sevgiyle kalın:54:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar bir dert değil ama uzun zamandır ne yapsam alsam mı almasam mı diye kendimi yiyorum...:KK34:
elbette deneyerek almak en güzeli ama imkanı olmayanlar için internet biçilmiş kaftan...işin soru kısmı şu :KK14:
memnun kalıyormusunuz??

merhaba,
ben ve eşim internetten çok ürün alırız, giyim de buna dahil. evet bazen beklediğiniz gibi çıkmayabiliyor fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor ama bu herzaman olan birşey değil, mağazadanda aldığınızda eve gelince beğenmediğiniz giysiker oluyor sonucta... benim de 4,5 yaşında kızım var doğum yaptıktan sonra alışveriş eziyet olmaya başlamıştı, bebek durmaz ağlar, sıkılırsınız bunalırsınız ama sonra internetten alışveriş kluplerinden almaya başladım, ayakkabı da birçok aldım sadece birini iade ettim büyük olduğu için ve asıl sebep duruşunu beğenmediğim için. kıyafette çok aldım, bir keresinde aldığım blüz çok büyük çıktı, yanlış bdn göndermişler ama kemerle kullandığımda çok şık oldu iade etmekten vaz geçtim. bildiğiniz markalarsa bdn problem olmuyor, tercih ettiklerim, markafoni, trendyol, limango

Son düzenleyen: Moderatör:
ürünü satan internet sitesinin firma bilgileri ve geri iade koşullarını vs tam inceleyerek alışveriş yapınız. Kredi kartı bilgilernizi girdiğiniz alanda https güvenli alan olmasına dikkat ediniz.

bu kadar deneyimli üye varken sorayım dedim tüm marketler diye bi site buldum market alışverişi yaplıyor ama emin olamadım kullanan var mı?

bu ürünler hep eşsiz bence bakın instagram dan
butikarjantin,

ben geçen hafta keşfettim

bir de trendyol ve markafoni 4-5 yıldır alışveriş yapıyorum hiç kötü bir tecrübe olmadı

Tozlu giyimden alışveriş yapmayında nerden yaparsanız yapın, o kadar ilgisiz, lakayt bir firma olamaz. Aldığım bluz(standart bedenim olan M beden aldım ama XS beden bile giyemeyecek bir kalıptı) olmayınca gönderdim, kargo paramı kesip sadeve ürünün parasını iade ettiler. Ben sürekli netten alışveriş yaparım, böyle bir uygulama görmedi. Ürünü iade ederim kargo dahil bütün param iade edilir. gayri ciddi bir firma.

Bende hiç internetten alışveriş yapmadım, olur mu olmaz mı güvenemiyorum, iade işlemleriyle falan uğraşamam yani.. Bir kere flo dan ayakkabı sipariş ettim, sonra vazgeçtim onuda iptal ettim:KK22:

Bende hiç internetten alışveriş yapmadım, olur mu olmaz mı güvenemiyorum, iade işlemleriyle falan uğraşamam yani.. Bir kere flo dan ayakkabı sipariş ettim, sonra vazgeçtim onuda iptal ettim:KK22:
Bence de canım kolaylık olsun diye netten isteyip sonra uğraşmak can sıkıcı olur.

Sitenin güvenilir olduğuna ve müşterinin haklarına sahip çıktığına emin olduktan sonra alışveriş yapmaktan hiç korkmayın:KK66: Birkaç site var, hakikaten gayet iyi siteler; değişimi, iadeyi kolaylıkla yapabiliyorsunuz; ama birkaçı da var ki bu sene beni deli etti. Hem de çok tanınmış birkaç site bunlar; ama resmen paramın üstüne yattılar :KK34: Bir de aldığınız ürün fotoğraftaki gibi çıkmama ihtimali ya da üzerinizde mankende durduğu gibi durmama :mad: ihtimali de var tabii... Sanırım en iyisi yine görerek, kumaşına bakarak, dokunarak ve her şeyden önce giyip şöyle bir aynada sağına-soluna-önüne-arkana bakarak almakta fayda var :KK56:

Back
X