- 11 Ekim 2021
- 26
- 13
- 3
- Konu Sahibi Kardelenn30
-
Nişanlanmadan önce bu konuları konuşmadınız mı?Merhaba kızlar ben şu an nişanlıyım nişanlım ailenin tek erkek evladı babasının kronik bir rahatsızlığı var sürekli hastaneye gitmek durumunda çalışamıyor.Nisanlimin annesi ilgileniyor eşiyle maddi ve manevi olarak nişanlım ve kardeşi destek olacak.Benim de birtakım endişelerim var. Ailesinin mağdur olmasını tabii ki istemem ama bu durum benim ailemi mağdur eder mi diye düşünmüyor değilim. Nişanlımın ailesine karşı maddi ve manevi sorumluluğu olacak anlayacağınız (Tabi ki destek olacak ailesi ama kendi ailesini de mağdur etmemek şartıyla) Ben maddi ve manevi anlamda nişanlımın bu dengeyi kurabilecek mi onu düşünüyorum.İki tarafın gönlünü de hoş tutabilecek mi beni düşündürten konular bunlar. Bencil düşünmüyorum ama sonuçta bizim de bir ailemiz olacak kendimizi de düşünmek zorundayım. İki tarafa da yetişecek gücü bulabilir mi maddi ve manevi olarak bunları düşünüyorum.Siz olsanız ne yapardınız? Nasıl düşünürsünüz?Bana fikir verebilir misiniz?
Nişanlanmadan önce bu konuları konuşmadınız mı?
Nişanlınız ne iş yapıyor?
Kayinbabanin emekli maaş
Merhaba kızlar ben şu an nişanlıyım nişanlım ailenin tek erkek evladı babasının kronik bir rahatsızlığı var sürekli hastaneye gitmek durumunda çalışamıyor.Nisanlimin annesi ilgileniyor eşiyle maddi ve manevi olarak nişanlım ve kardeşi destek olacak.Benim de birtakım endişelerim var. Ailesinin mağdur olmasını tabii ki istemem ama bu durum benim ailemi mağdur eder mi diye düşünmüyor değilim. Nişanlımın ailesine karşı maddi ve manevi sorumluluğu olacak anlayacağınız (Tabi ki destek olacak ailesi ama kendi ailesini de mağdur etmemek şartıyla) Ben maddi ve manevi anlamda nişanlımın bu dengeyi kurabilecek mi onu düşünüyorum.İki tarafın gönlünü de hoş tutabilecek mi beni düşündürten konular bunlar. Bencil düşünmüyorum ama sonuçta bizim de bir ailemiz olacak kendimizi de düşünmek zorundayım. İki tarafa da yetişecek gücü bulabilir mi maddi ve manevi olarak bunları düşünüyorum.Siz olsanız ne yapardınız? Nasıl düşünürsünüz?Bana fikir verebilir misiniz?
Babasının emekli maaşı var ama o da borca gidiyor onlara kalmıyor Nişanlımın kardeşi de destek olacak Nişanlımın da maddi geliri iyi sayılır ama biz de kiraya çıkacağız bizi anca geçindirir kimseye muhtaç etmez bir meblağ büyük şehirde yaşayacağız.Malum hayat pahalı onu da düşünüyorumNişanlınızın aylık geliri ve ailesinin aylık geliri buna cevap verebilir ancak ?
Maddi durumu iyi sayılır ama iki eve yetecek kadar değil.Ben şu anlık çalışmıyorum.Nişanlınızın maddi durumunu bilmiyor musunuz? Yetip yetemeyeceğini az çok anlayabilirsiniz. Siz çalışmıyor musunuz?
Peki ne yapsın istiyorsunuz? Hasta babasını, ona bakan annesini kendi hallerine bırakıp hiç yardım etmesin mi? Beklentiniz ne?Maddi durumu iyi sayılır ama iki eve yetecek kadar değil.Ben şu anlık çalışmıyorum.
Siz de çalışın mesela? Durum buysa babasını atsa atamaz satsa satamaz. Belli ki siz sorun çıkaracaksınız ilerde. Bırakın evinde bekar otursun nişanlinizMaddi durumu iyi sayılır ama iki eve yetecek kadar değil.Ben şu anlık çalışmıyorum.
Bence beklentisi kendisinden ve birikimden para artarsa aylık 100-200 versin şeklinde.Peki ne yapsın istiyorsunuz? Hasta babasını, ona bakan annesini kendi hallerine bırakıp hiç yardım etmesin mi? Beklentiniz ne?
Beklentisi buysa eğer hiç girmesin o yola. Zaten zor zamanlardan geçen adamcağızı iyice yıpratacak belli ki.Bence beklentisi kendisinden ve birikimden para artarsa aylık 100-200 versin şeklinde.
Ben öyle bir şey demedim onların mağdur olmasını tabi ki istemem.Kendi ailesini se ihmal atmemesi lazım benim demek istediğim oPeki ne yapsın istiyorsunuz? Hasta babasını, ona bakan annesini kendi hallerine bırakıp hiç yardım etmesin mi? Beklentiniz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?