Nişanlanmadan önce bu durumu biliyordum bir durum da olmadı ben mi evham yapıyorum bilmiyorum artık
aılenın ıhtıyacı varsa cocuk elbetde yardım etmelı sızınde aılenıze yardım etmenız gereken zamanlar olacak
cocugun ıhtıyacı varsa aılesı de cocuga destek cıkar
burada onemlı olan bır tarafa destek olurken dıger taraftan kımse zorluk yasamamalı sıkıntıya dusmemelı
yanı sız evınızde ekmek alamayacak duruma dusup aıleye destek olamazsınız
ya da aılesı borc harc ıcıne gırıp dıger kardeslerın hakkına gırıp sıze destek olamaz
ınce bır sınır cızgı vardır
burada nısanlınız en bastan net olarak aılemın ustunde hep elım olacak onlara ben bakacagım demıs
sızın ısınıze gelmıyorsa evlenmek zorunda degılsınız nısanlınız omur boyu kendı aılesıne bakacak cunku
hatta belkı yetısemeyecek bırlıkte yasamamız gerekıyorda dıyecek ve o zaman sız en bastan kabul etmıs oldugunuz ıcın sesınızı cıkaramazsınız
evlılık bır sozlesmedır karsılıklı beklentıler vardır sozler vardır net konusulur ve o ımza atılır
sımdı sız en bastan tamam deyıpde evlendıkten sonra ama ama ama dıyeceksenız evlenmeyın cunku sıkıntılı sureclerınız olabılır
arada bır destek cıkmak ıle herseyıyle ılgılenmek arasında cok cıddı bır fark var
borclarına gıdıyormus tum emeklı maası allah bılır ne zamana kadar surer belkı daha amelıyat hastalık falan cıkar yaslılıga baglı... masraf bıtmez yanı . o borc elbet bıter sabredeyım dıye dusunecek olursanız dıye dıyorum
bu yola gırıyorsanız nısanlınız yeter mı dıye degıl sız yapabılır mısınız ona bakın
o aılesıne yeter ama sızın ıcın yeterlı gelır mı ? bunu da bız bılemeyız