- Konu Sahibi umutluyum1
-
bende bahcecide yaptırdım
bendende dr istemedi ben zorla istedim genetik testlerinide kan pıhtılaşma testlerinide kan pıhtılaşması cıktı bende igne vuruldum sabah akşam ama yine olmadı
kendimi cok kötü hissediyorum
bende 27 yaşındayım 4 yıllıkda evliyim ilk günden beride istiyoruz olmadı nassip deyilmiş allahımdan hep hayırlısını saglıklısını istedim demekki böylesi hayırlıymış
haberleşelim adet olunca dr gidicem bakalım ne diycek bana
kilom var benim son gittiyimde eyer bu olmassa seni ilk önce zayıflatıcaz dedi 83kiloyum
senin kilo problemin varmı
sen cok iyisin ya kilon cok iyihaberleşelim canım
bak işte sen gene akıllı çıktın benim hiç aklıma gelmedi genetik sonradan doktor istedi ben bilsem baştan yaptırırdım
ben genetikleri yaparken dna fragmantasyonuda yaptırdım eşime morfolojide bozuk olanlar yaptırmış genelde spermden bakılıyor şükür sorun çıkmadı onda
bende 28 yaşındayım canım eşim 30 yok canım bende kilo problemi 54 kiloyum 165 cm boyum bende nodülde vardı sn gittiğimde kayboldu kilo yapar demişti doktorlar ama yapmadı şükür zati bu hormon ilaçlarıda kilo yapıyor ben 50-52 arasındaydım 54 e çıktım halada çıkacak gibiyim spor ve su en iyisi canım ben endokrin doktorunada gittim hormon bozukluğu falan varmı diye çıkmadı ama hafif egzersiz yapmamız lazım bide suda vucud dengemizi sağlıyor ben pek su içmemde su içmem gerektiğini söyledi
ben 26 yaşındayı eşim 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?