- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Olabilir böyle şeyler çok takılma. Hangimiz stalklamadık çılgınlar gibi
Donusunboylemiolacakti sen beni guldurdun ya allahta seni guldursun herseye rezil.oldum saniyorsun bir gun eteginin fermuari bozulacak pat diye ayak bileklerine inecek herkesin icinde rezillik neymis goreceksin
Kiz facede milleti dikizliyorsun madem delil.birakma begen butonuna yaklasma bile
Diyelimki bu begenilen zat-i muhterem evvel beni begenmis yupillerr olsun diye havaya girerse benm facem yok baska biri senle dalga gecmis senin begenilecek bi yerinmi varda begeneyim diye cemkir
Gecmis olsun yok anlamamistir o salak zaten anlamaz
Hahahah gozetliyor diyecek kadar acizse birak eglensin garibanDelisin kiz sen cosmusun yine
Sigara icip aska gelmedin insallah
Kiz ne fermuari son gunlerde zayifladim diye etegim belime iniyoduda kendi etegime basiyordum yururken bi gun onecek asagiya diye odum kopuyodu zaten
Kiz bide cocukla gorusmuycez ki artik nosu falanda bende yok ama ya ordaki arkadaslara evvel beni facedem gozetliyor falan derse nolcak
Yaz yaz ben seni begenmedim hiccc ustune alinma deSenin kafana evvelin rezillikleri kadar tas dusmesin hemi ayyyg cok utandim ya ben
Aslinda bi ara az daha biseyi sorma bahanesiyle mesaj falan atayim dedimde facesinden sonra vazcaydim acaba daha buyuk rezillik mi olurdu
bence savcılığa verir seni
Tezegi avucla yemisbence savcılığa verir seni
Yaz yaz ben seni begenmedim hiccc ustune alinma de
Kk daki evvelahirde ben degilim oradaki bahsedilen sahis sen hic degilsin yaz
Batti balik yan gider rezil olmusken dibe vurma lazimya delimisin niye rezil.olasin.
Gecen dilencinin biri cadde ortasinda acmis.memesini cocugunu emziriyor cocuk emiyor bak sen emmesen su amcalara veririm.memeyi diyordu
Rezilik gormemissin sen duyanda baskasina atacagin ask mesajini yanlislikla bu adama attin sanir
Yengemin sinir ilaci icip ettigi kufurleri anlatmisyim hemde misafirlerine o bile bunu rezilik saymiyor sana ne okuyor
Tezegi avucla yemisseni tanimak guzeldi evvelim kesin kodese girersin sarkintilik ve tacizden neyse gorus gunleri sana temiz don atlet getiririz biz fedakar arkadaslariz rezilde olsan seni oldugun gibi severiz
Rezil olmadın böyle hatalar olur.salla gitsin.Kizlar ben face hesabi killanmiyirum normalde kendi adima bi hesabim var ama kimseyi eklemiyorum normalde ara ara oyle bi can sıkintısibdan birilerine fakan bakarim
Demin canim sıkıliyodu bi arkadas var (yanliz dun aksam yazdigim konudaki degil) oyle bi kac kere ilgili alakali hareketleri falan olmustu
Bende oyke bi facesine bakim derken cocugun bi paylasimini yanlislikla begendim sonrada aptal gibi geri aldimkendimi rezil olmus gibi hissediyorum ayyy napicam simdi ben cok utandim cok simfi bilfirim godecek mi ona nokur godecek demeyin hesabi dondursamsa giser mi nolur acil yardim
Yabanci falan oksaydi bende umursamazdim ama karsilasirsak falan yada ortak bi tanidiga soylerse cok mahcup olucam biliyorumsosyal medyada olur böyle şeyler takma
hayrına çocuğun gururu okşanmış oldu boşveeer gül geç
Gecmis ola insallah seninki yabanciydi yabanci olsa bende cok takmazdimdadün bende yaptım aynısını boşver sallamagiden beğeni gitmiştir gittiği gün bitmiştir asdfghjjklk
aksine eski manitamdıGecmis ola insallah seninki yabanciydi yabanci olsa bende cok takmazdimda
aksine eski manitamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?