Kızlar Nokur Koşun Yetişin RezilOldum Galiba

Delisin kiz sen cosmusun yine

Sigara icip aska gelmedin insallah
Kiz ne fermuari son gunlerde zayifladim diye etegim belime iniyoduda kendi etegime basiyordum yururken bi gun onecek asagiya diye odum kopuyodu zaten

Kiz bide cocukla gorusmuycez ki artik nosu falanda bende yok ama ya ordaki arkadaslara evvel beni facedem gozetliyor falan derse nolcak

Hahahah gozetliyor diyecek kadar acizse birak eglensin gariban
Su uyuz oldugun adammi bu
Ya anlamaz cekmissin begeniyi.kulaginada boyle bir laf gelorse sonuna kadar jnkar o kimki begeneyim halisulasyon goruyor benm facem yokki neyimle begenecegim de

@yegaaa @mangolubira yetisin evvel yine rezil olmus
Kirmizi alarm toplasin

Senin kafana evvelin rezillikleri kadar tas dusmesin hemi ayyyg cok utandim ya ben

Aslinda bi ara az daha biseyi sorma bahanesiyle mesaj falan atayim dedimde facesinden sonra vazcaydim acaba daha buyuk rezillik mi olurdu

Senin kafana evvelin rezillikleri kadar tas dusmesin hemi ayyyg cok utandim ya ben

Aslinda bi ara az daha biseyi sorma bahanesiyle mesaj falan atayim dedimde facesinden sonra vazcaydim acaba daha buyuk rezillik mi olurdu
Yaz yaz ben seni begenmedim hiccc ustune alinma de
Kk daki evvelahirde ben degilim oradaki bahsedilen sahis sen hic degilsin yaz
Batti balik yan gider rezil olmusken dibe vurma lazimya delimisin niye rezil.olasin.
Gecen dilencinin biri cadde ortasinda acmis.memesini cocugunu emziriyor cocuk emiyor bak sen emmesen su amcalara veririm.memeyi diyordu
Rezilik gormemissin sen duyanda baskasina atacagin ask mesajini yanlislikla bu adama attin sanir
Yengemin sinir ilaci icip ettigi kufurleri anlatmisyim hemde misafirlerine o bile bunu rezilik saymiyor sana ne okuyor

Koptum ben valla ayyy gulmekten catliycam simdi burda

Tezegi avucla yemis seni tanimak guzeldi evvelim kesin kodese girersin sarkintilik ve tacizdenneyse gorus gunleri sana temiz don atlet getiririz biz fedakar arkadaslariz rezilde olsan seni oldugun gibi severiz

Tamam bende icerde boncuktan kuslar cicekler bocukler yaparim ekmek elden su golden don atlette ipeqbojuqu @mangolubira dan icerde o paralari biriktirecem donusum muhtesem olacak

Rezil olmadın böyle hatalar olur.salla gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…