- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Neyse faceden elimi etegimi cekiyorumOlur olur bal gibi olur
Adama.mesaj atsan bdv sana calisirmsj attim rezil oldum kepaze oldum imdatttt diye konular acarsin bizde ora yardiririz uslu dur faceden uzak dur
Ne var bunda bu kadar rezil oldum diyecek, diğer konunuzu da düşününce sanki siz biraz fazla takıyorsunuz her şeyi. Geri alsanız da mobilden bildirim gidebilir, ama açınca göremeyebilir. Yani ne olduğunu anlayamayabilir de. Anlasa da ne olur, ne düşünebilir en fazla?Ayyy o parmaklarim kırilaydi ya nasil bastim oyle valla agliycam simdi nolur biri bisey desin
Ne var bunda bu kadar rezil oldum diyecek, diğer konunuzu da düşününce sanki siz biraz fazla takıyorsunuz her şeyi. Geri alsanız da mobilden bildirim gidebilir, açınca göremeyebilir. Ne olduğunu anlayamayabilir. Anlasa da ne olur, ne düşünebilir en fazla?
Ayrıca sosyal medya bu, herkes herkesin paylaşımlarını beğeniyor. Sürekli takip sürekli beğeni olmadıkça bir şey olmazdı zaten. Benim de arkadaş listemde olmayan ve ortak arkadaşlarım bulunanlardan bazı paylaşımlarımı beğenenler oluyor, hiç kurcalamadım bile kimmiş diye, tanıdık olsa da eskiden bir durumum da olsa, tek bir beğeniyi anlamlandırıp da takmazdım kafama sanırım, geri almanızı gerektiren bir durum yok bence. Fazla takılmışsınız diyorum
Ozman arkadaslik istegi gonder rezil.olmazsinNeyse faceden elimi etegimi cekiyorum
Sahi ask falan degilde ben bu cocukla irtibatta kalmak isterdim be
Ben bununla sabahtan aksama kadar otursam sıkılmazdim
Evet canim biraz rahat olmak lazim àma malesef.Arkadasim relax ol olaya kuzenimin bakis acisiyla yaklasiyoruz
Allah Allah ne var yani profiline baktik adam mi oldurduk
Deyip rahat bi nefes aliyoruz
Evet canim biraz rahat olmak lazim àma malesef.
Neyse yarina unuturuz insallah
Àma seninki sadece bi begenme zaten gorsede onemli degil canim.
Zaten begeni almak icin paylasim yapiliyo takma kafana begendiysen begendin yani
Asil basini kuma gommesi gereken benim
Artik daha dikkatli oluruz
Sende fazla takma o oglan bisey gormedi geri almissin ark.isteginiEvet canim biraz rahat olmak lazim àma malesef.
Neyse yarina unuturuz insallah
Àma seninki sadece bi begenme zaten gorsede onemli degil canim.
Zaten begeni almak icin paylasim yapiliyo takma kafana begendiysen begendin yani
Asil basini kuma gommesi gereken benim
Artik daha dikkatli oluruz
Ay buna koptum, üzüldüm de arkadaşınıza ama tutamıyorum kendimiAy canım aklıma arkdasım geldi o da cocugun ismini arıycam diye yanlıslıkla paylasmıstı baya olay oldu..
Yabanci falan oksaydi bende umursamazdim ama karsilasirsak falan yada ortak bi tanidiga soylerse cok mahcup olucam biliyorum
Ama bu sefer ben de olsam rezil oldum derdim ipeqbojougu.bu kez kizamiyorum evvele
Rezillik bu degil mi yegammAma bu sefer ben de olsam rezil oldum derdim ipeqbojougu.bu kez kizamiyorum evvele
Olan olmus artik evvel.yapacak bisey yok.insallah gormemistir.birdahakine daha dikkatli olRezillik bu degil mi yegamm
Kizzz bide son gunlerde canim sıkıldikca kendimi onun yanina atiyordum yada onu cagiriyordum
Simdi onun ustune bu bildirimi kesin yanlis anlamisyir doye dusunuyorum insallah kimseye soylemez
Bittin sen evvel rezil.oldun yarin mansetsin kesin anlatir herkeseRezillik bu degil mi yegamm
Kizzz bide son gunlerde canim sıkıldikca kendimi onun yanina atiyordum yada onu cagiriyordum
Simdi onun ustune bu bildirimi kesin yanlis anlamisyir doye dusunuyorum insallah kimseye soylemez
Ayyy vary haşa sanki lanetli gibiym bu ne ta ama karar verdim artik rezilde olsam takmayacamOlan olmus artik evvel.yapacak bisey yok.insallah gormemistir.birdahakine daha dikkatli ol
Kiz simdi bu saatte cocuga mesaj yazacam gorecen rezilligin dikalasiniBittin sen evvel rezil.oldun yarin mansetsin kesin anlatir herkese
Bence sen bu kişiden hoslanmissin bilmem ben öyle anladım rezil de olmazsin benim kizim var 15 aylık telefonumu almış istek göndermiş kaç kişiye heoside erkek kabul de etmisler hemen hepsini sildim tabi.elin ayağına dolanmis biraz hadi hayırlısı...
Bide baya sonra farkettim. Gece yarısı çocuğun ismini paylaşmış ana sayfadaAy buna koptum, üzüldüm de arkadaşınıza ama tutamıyorum kendimi
Çok fena cidden çookkBide baya sonra farkettim. Gece yarısı çocuğun ismini paylaşmış ana sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?