Kızlar Nokur Koşun Yetişin RezilOldum Galiba

Olur olur bal gibi olur
Adama.mesaj atsan bdv sana calisirmsj attim rezil oldum kepaze oldum imdatttt diye konular acarsin bizde ora yardiririzuslu dur faceden uzak dur
Neyse faceden elimi etegimi cekiyorum

Sahi ask falan degilde ben bu cocukla irtibatta kalmak isterdim be

Ben bununla sabahtan aksama kadar otursam sıkılmazdim

Ayyy o parmaklarim kırilaydi ya nasil bastim oyle valla agliycam simdi nolur biri bisey desin
Ne var bunda bu kadar rezil oldum diyecek, diğer konunuzu da düşününce sanki siz biraz fazla takıyorsunuz her şeyi. Geri alsanız da mobilden bildirim gidebilir, ama açınca göremeyebilir. Yani ne olduğunu anlayamayabilir de. Anlasa da ne olur, ne düşünebilir en fazla?
Ayrıca sosyal medya bu, herkes herkesin paylaşımlarını beğeniyor. Sürekli takip sürekli beğeni olmadıkça bir şey olmazdı zaten. Benim de arkadaş listemde olmayan ve ortak arkadaşlarım bulunanlardan bazı paylaşımlarımı beğenenler oluyor, hiç kurcalamadım bile kimmiş diye, tanıdık olsa da eskiden bir durumum da olsa, tek bir beğeniyi anlamlandırıp da takmazdım kafama sanırım, geri almanızı gerektiren bir durum yok bence. Fazla takılmışsınız diyorum

Bende iyiki konuyu acmisim diyorum sizinkine benzer yorumari gordukce rahatliyorum

Arkadasim relax ol olaya kuzenimin bakis acisiyla yaklasiyoruz

Allah Allah ne var yani profiline baktik adam mi oldurduk

Deyip rahat bi nefes aliyoruz
Evet canim biraz rahat olmak lazim àma malesef.
Neyse yarina unuturuz insallah
Àma seninki sadece bi begenme zaten gorsede onemli degil canim.
Zaten begeni almak icin paylasim yapiliyo takma kafana begendiysen begendin yani
Asil basini kuma gommesi gereken benim
Artik daha dikkatli oluruz

Bos ver canim niye basini kuma gomuyorsun ki olan olnus biten bitmis rezil olduysakta olduk yani napalim

Canim bu cocuk bende ekli degil olsa begeni yaptim diye telas etmezdim ki

Sende fazla takma o oglan bisey gormedi geri almissin ark.istegini
Ne ya ala ala kendinizi hirpalacak sey ariyosun ne dusun du, rezilmi oldum,ne dedi aaaa yangin var diye bagircam kimse bisey dusunmedi bizede istek gelio isimize gelirse kabul edio gelmese hadi ordan diyoz ama oturupta ulen ne rezil oglan demioz.unutinnn.ben zatn nikotin krizindeyim suan cok tehlikeliyim uslu durun

Yabanci falan oksaydi bende umursamazdim ama karsilasirsak falan yada ortak bi tanidiga soylerse cok mahcup olucam biliyorum

Başkalarını umursamamak için biraz çaba gösterin ne olur, çok yorucu olur hayat size yoksa
Neler neler yapıyor insan, ne rezil hallere sokuyor kendini, bir beğeniden ne olacak, sizi bunun yüzünden neden elaleme anlatsın ki?
Görüşmek istiyorsanız da, sadece sosyal medyadan da olsa, ekleyin, ne var, o da sorun değil ki? Hoşuna gidiyor insanların eski arkadaşlar bulup ekleyince. Facebook bunun için var, herkes yapıyor bunu.

Son düzenleme:
Ama bu sefer ben de olsam rezil oldum derdim ipeqbojougu.bu kez kizamiyorum evvele
Rezillik bu degil mi yegamm
Kizzz bide son gunlerde canim sıkıldikca kendimi onun yanina atiyordum yada onu cagiriyordum

Simdi onun ustune bu bildirimi kesin yanlis anlamisyir doye dusunuyorum insallah kimseye soylemez

Rezillik bu degil mi yegamm
Kizzz bide son gunlerde canim sıkıldikca kendimi onun yanina atiyordum yada onu cagiriyordum

Simdi onun ustune bu bildirimi kesin yanlis anlamisyir doye dusunuyorum insallah kimseye soylemez
Olan olmus artik evvel.yapacak bisey yok.insallah gormemistir.birdahakine daha dikkatli ol

Bence sen bu kişiden hoslanmissin bilmem ben öyle anladım rezil de olmazsin benim kizim var 15 aylık telefonumu almış istek göndermiş kaç kişiye heoside erkek kabul de etmisler hemen hepsini sildim tabi.elin ayağına dolanmis biraz hadi hayırlısı...

Yok sahiden hoslanma falan yok oyle muhabbetinden falan hoslandigim hossohpet bi arkadasti yani duygulas olarak biseyler hissedecegim biri degil

Zaten oyle bir yanlis anlasilmaya sebep olur diye telas yaptim bu kadar

Yaaa hepinize madara oldum simdi cocuga mesaj atip yazisacam goreceksiniz sıkandalı

Kizlar saka bi tarafa sagolun ya oturup salya sumuk aglarken guldurdunuz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…