- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Evet belki baskalarinin derdinin yaninda onemsenmeyecek birsey olabilir ama herkesin problemi derdi sıkintı ayni olmak zorunda degildirAllahim bana da bu dertten noluurr
Yabanci falan oksaydi bende umursamazdim ama karsilasirsak falan yada ortak bi tanidiga soylerse cok mahcup olucam biliyorum
Iyiki buraya yazmisim ya yorumlara bakinca cok abaryilacak bisey degilmis ben fazla abartmisim gibi gwldi insallahta oyledirya yok ne olacak, olumsuz düşünmeyin unutun gitsin :)
Olan oldu diye dusunuyorum artikO an açık değilse görmemiştir geri aldığın için silinir bildirim. Çok takılma bence.
Aynen görse bile olan olmuş.Olan oldu diye dusunuyorum artik
Iyiki konuyu buraya acmisim yoksa gunlerce kendi kendimi yeyip bitirecektimAynen görse bile olan olmuş.
Yani görmesinde çok düşük bir ihtimal o an facebookda olacaksa bildirim gelir gelmez ne gelmis diye acacakda görmekte...
Merak etme görmemiştir. Görmüş olsa bile olacağı varmış.
Gorduyse gormustur artik sabah erken oldu bu olayAy canım aklıma arkdasım geldi o da cocugun ismini arıycam diye yanlıslıkla paylasmıstı baya olay oldu..Canım engellersen görümnmez sanırım ama eninde sonunda kaldırmak istiyceksin yine görebilir yani
bende merak ediyorum cevaplaribenim anlamadigim begeniyi geri cekince neden daha kotu oluyor..
sanmam olan oldu napalım.Obowwww seninki tamolmus cocugun geri donmesine vesile olmasin bu
Sen bitmissin biz bizey yapamayiz allah kurtarsinkonu sahibi gecmis olsun
malesef bu sabah benimde basima geldi
daha once kendisine aski ilan ettigim ve reddedildigim adamin profiline bakarken ona arkadaslik gondermisim
ve nasil olur ben gonderdigimin bile farkinda degilim
belkide gunler once gonderdim ama bu sabah farkettim ona gonderdigimi
nasil telas yaptim ,nasil geri aldim bilemiyorum ,yerin dibine gectim sanki
facebook kullanmaya yeni baslamistim ve daha yeni ogreniyorum bazi seyleri
birde dokunmatik telefonla arada girip bakiyordum demekki o esnada basmisim ya
benim durumum ne peki kizlar ?geri aldim o istegi ama illa gormustur dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?