Kızlar Nokur Koşun Yetişin RezilOldum Galiba

Allahim bana da bu dertten noluurr
Evet belki baskalarinin derdinin yaninda onemsenmeyecek birsey olabilir ama herkesin problemi derdi sıkintı ayni olmak zorunda degildir

Birgun psikologumla konusurken belkibdertlerim problemlerim digerlerininkinin yaninda devede kulak kaliyordur sizin zamaninizi bosa harciyorum dedigimde onun verdigi cevap

Kagidi eline alarak eger birinin sıkintisi kagidi yerinden kaldiramamaksa bixom icin o derttir onun o sıkintısıni ortadan kaldirmaya calisiriz demisti

Kucumsediginiz sey sahoden sabah beni fazlasiyla tedirgin etmisti

O an açık değilse görmemiştir geri aldığın için silinir bildirim. Çok takılma bence.

Olan oldu diye dusunuyorum artik
Aynen görse bile olan olmuş.
Yani görmesinde çok düşük bir ihtimal o an facebookda olacaksa bildirim gelir gelmez ne gelmis diye acacakda görmekte...
Merak etme görmemiştir. Görmüş olsa bile olacağı varmış.

Iyiki konuyu buraya acmisim yoksa gunlerce kendi kendimi yeyip bitirecektim

Ay canım aklıma arkdasım geldi o da cocugun ismini arıycam diye yanlıslıkla paylasmıstı baya olay oldu.. Canım engellersen görümnmez sanırım ama eninde sonunda kaldırmak istiyceksin yine görebilir yani

Ay canım aklıma arkdasım geldi o da cocugun ismini arıycam diye yanlıslıkla paylasmıstı baya olay oldu.. Canım engellersen görümnmez sanırım ama eninde sonunda kaldırmak istiyceksin yine görebilir yani
Gorduyse gormustur artik sabah erken oldu bu olay

Artik birbirimizi gorme durumumuz yok yoksa bi aciklama falan yapardimda yada yanlis anlasilma olursa anlardim da artik nolduysa bilemiyorum

konu sahibi gecmis olsun
malesef bu sabah benimde basima geldi
daha once kendisine aski ilan ettigim ve reddedildigim adamin profiline bakarken ona arkadaslik gondermisim
ve nasil olur ben gonderdigimin bile farkinda degilim
belkide gunler once gonderdim ama bu sabah farkettim ona gonderdigimi
nasil telas yaptim ,nasil geri aldim bilemiyorum ,yerin dibine gectim sanki
facebook kullanmaya yeni baslamistim ve daha yeni ogreniyorum bazi seyleri
birde dokunmatik telefonla arada girip bakiyordum demekki o esnada basmisim ya
benim durumum ne peki kizlar ?geri aldim o istegi ama illa gormustur dimi?

Sen bitmissin biz bizey yapamayiz allah kurtarsinevvel kos bak beterin beteri var

Yalniz evvelim nasil bir panikle kendini buraya atip bir hisimla.konu actiysan baslogi bile yanlis yazmissin
Adamdan ses cikmadigina gore fark etmedi bosa gunu rezil ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…