- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Ayy Allah iyiligini versin koptum gulmekten àma icimdende ilik biseyler aktiSen bitmissin biz bizey yapamayiz allah kurtarsinevvel kos bak beterin beteri var
Vala tek cozum adamin facesini patlatip istegi havada yakalamakAyy Allah iyiligini versin koptum gulmekten àma icimdende ilik biseyler akti
Yani simdi onà istek gitmistir diyosun
Peki istegi geri alinca ne oluyor ?
Nasil bir ileti gidiyor karsi tarafa
Ayy ben basimi nerelere vursam
Bi kez daha utandim simdi
Ne seker bi kizsin canim s'en yaVala tek cozum adamin facesini patlatip istegi havada yakalamak
Ya da deli numarasi yapmak facemi patlatmislar imdattt die yirtinip sucu face hirsizlarinin uzerine atmak
Yok ya istegi geri almissin insalah gormemistir sen geri cekene kadar gorduysede gozu kor olsun
Ya canim cok tesk ederimNe seker bi kizsin canim s'en ya
Her cevabinla ayri bir kahkaha atiyorum àma yine de aklima gelince
Istegi geri alinca yine haberi oluyomu bir fikrin varmi? Iyice adamin totosu kalkmistir gordum se
Ah ki ne ahh
Cevaplarin icin sagol canim cok sempatik oldugunu yazdiklarinla bile belli ediyosun
Ay gülesim geldi özür dilerim ama çok sempatik buldum sizi hahaha.
Rezil olunası bir şey değil ki bu ben babama sevgilime attım sanıp aşkım demiş insan olarak bu çok komik geldi
Babamdan gizlim saklım yoktur sözlümü tanıyor allahtan efendim aşkım diye geri dönüş yapmıştıSiz sempqtikligi sabah korkudan elim ayagim titrerken gorecektinizaklim cikti resmen
Sabah durumum aynen boyleydi
Sizin babanizla araniz tepkisi nasil oldu
konu sahibi gecmis olsun
malesef bu sabah benimde basima geldi
daha once kendisine aski ilan ettigim ve reddedildigim adamin profiline bakarken ona arkadaslik gondermisim
ve nasil olur ben gonderdigimin bile farkinda degilim
belkide gunler once gonderdim ama bu sabah farkettim ona gonderdigimi
nasil telas yaptim ,nasil geri aldim bilemiyorum ,yerin dibine gectim sanki
facebook kullanmaya yeni baslamistim ve daha yeni ogreniyorum bazi seyleri
birde dokunmatik telefonla arada girip bakiyordum demekki o esnada basmisim ya
benim durumum ne peki kizlar ?geri aldim o istegi ama illa gormustur dimi?
He kiz yorum sahibinim durumuda en az benim kadar vahim belki onlarin arasinda biseyler olmaya vesile olurSen bitmissin biz bizey yapamayiz allah kurtarsinevvel kos bak beterin beteri var
Vala tek cozum adamin facesini patlatip istegi havada yakalamak
Ya da deli numarasi yapmak facemi patlatmislar imdattt die yirtinip sucu face hirsizlarinin uzerine atmak
Yok ya istegi geri almissin insalah gormemistir sen geri cekene kadar gorduysede gozu kor olsun
Aaaa ben siz rezil olmayin diye kendimi paraliyorum evvelimSenin ßu parlak fikirlerinde olmasa nedeceydik
Oy kiyamam ben bocuqume bende senin kadar dertliyim undan ayrilmis olmakta bi o kadar zorAaaa ben siz rezil olmayin diye kendimi paraliyorum evvelimne kaadan uzuluyorum.siz rezil olacaksiniz diye gormuyormusun zaten sigarayi biraktim kafam dumanli dokunmayin cok dertliyim
Dogru soylemis nolmus baktiysan haremlik selamlikmi bu profil bakarim.kime neipeqbojuqu bak konuyu kuzenime anlatto. Aldigim yoruma bak
Allah Allah nilmus yani profiline baktık adam mı oldurduk
Valla ben bu rahatliktan istiyorum
Un ne ki ben tutunden ayrildimOy kiyamam ben bocuqume bende senin kadar dertliyim undan ayrilmis olmakta bi o kadar zor
Kiz kuzen watsap kullanmiyo demin o hesaptan yazmis bi actim mesaj var elim ayagim bi titredi 3.5 attim.korkudan yusuf yusuf oldum zannettim ki bildirim sahibi mesaj attiDogru soylemis nolmus baktiysan haremlik selamlikmi bu profil bakarim.kime ne
Acim zalım acUn ne ki ben tutunden ayrildimdegmen benim gamli yasli gonlume dirim dirim
Hahah sen kastikca korktugunla sinaniyorsunKiz kuzen watsap kullanmiyo demin o hesaptan yazmis bi actim mesaj var elim ayagim bi titredi 3.5 attim.korkudan yusuf yusuf oldum zannettim ki bildirim sahibi mesaj atti
Degil mi hatta du ben bu saatte kendisine mesaj yollayim hist noruyon diye belkim bi ask falan baslar havada ask kokusu olur senin yanina kadar falan gelirHahah sen kastikca korktugunla sinaniyorsundiyelimki mesaj atti evvel hanim beni begenmissin dedi evet foton guzelmia begendim.nhb nasilsin diye sohbet etsen nolucak
Adam is arkadasin sohbet etmenden normal ne olabilir duyanda eski kocan sanacak
Olur olur bal gibi olurDegil mi hatta du ben bu saatte kendisine mesaj yollayim hist noruyon diye belkim bi ask falan baslar havada ask kokusu olur senin yanina kadar falan gelirguzel olmaz mi
konu sahibi gecmis olsun
malesef bu sabah benimde basima geldi
daha once kendisine aski ilan ettigim ve reddedildigim adamin profiline bakarken ona arkadaslik gondermisim
ve nasil olur ben gonderdigimin bile farkinda degilim
belkide gunler once gonderdim ama bu sabah farkettim ona gonderdigimi
nasil telas yaptim ,nasil geri aldim bilemiyorum ,yerin dibine gectim sanki
facebook kullanmaya yeni baslamistim ve daha yeni ogreniyorum bazi seyleri
birde dokunmatik telefonla arada girip bakiyordum demekki o esnada basmisim ya
benim durumum ne peki kizlar ?geri aldim o istegi ama illa gormustur dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?