• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur bir bakın ...

eftelya5434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
153
0
96
45
İstanbul
merhaba benim bir sıkıntım var.sizinle paylaşmak akıl almak istedim.benim sorunum eşimle alakalı.kızlar size sadece soruyorum amacım eşimi suçlamak değil.sorunum eşim benimle beraber olmuyor.çok saçma biliyorum ama böyle.eşim beni seviyor asla ama asla bana ihanet etmez etmedi evine bağlı işten eve evden işe bi pazar günü var o zamanda benimle beraber geçiriyor.aramızda asla bir güven sorunu yok.ama sorun şu ki benimle beraber olmuyor..maddi sıkıntılarımız var ki olmayan varmı allah aşkına bana bunu bahane ediyor neymiş para sıkıntımız var canım istemiyor diyor kızlar 2 sene 3 ay oldu evleneli, toplasan 10 kere beraber olmuşuzdur oda sadece tek taraflı anlayın işte.. sizce ne yapmalıyım.bu konu açılınca kavga çıkıyor doktora git dedim tık yok. beraber terapiste gidelim diyorum tık yok.valla ne yapacağımı şaşırdım.çok konuştum onunla sorun ne dedim bendemi dedim istemediğin bişimi yaptımda soğudun benden dedim her yola başvurdum yok sende sorun yok ben seni çok seviyorum diyor.da başka bişi demiyor..

benimde eşiminde ikinci evliliğimiz.kocama deli gibi aşık olarak evlendim.doyamazdık birbirimize biz nişanlıyken hoca nikahı yapmıştık.beraber de oluyorduk hiç sorun yoktu ne zaman evlendik adam döndü.nolur akıl verin kızlar sonuçta bende kendimi kötü hissediyorum.istemeyerekte olsa eşimden soğudum sanki.garip duygular içindeyim..içinizde bana akıl vererek yardım edecek birileri vardır mutlaka..cvp bekliyorum tşk...

bence eşinizin fiziksel bir sorunu olabilir. bunu size yansıtmamak için maddi sorunları bahane ediyor sanırım. bir ürologa gitmesinde yarar var. ama ikna etmeniz gerek. cinsellik evlilikte çok önemli yapı taşlarından biri çünkü..

maddi sorunlar ilişkileri etkileyebilir ama 2 yıldır diyorsunuz toplasan 10 kere ancak ,bunda bir sorun var ,maddiyat ile ilgili olduğunu sanmıyorum ,normal ilişkilerde ayda 10 kez birlikte olur çiftler hemen hemen ,bence sağlık sorunu var ,yada psikolojik bir problemi var eşinizin ,doktora yanaşmıyorsa boşanmakla tehdit edin ,bende bir kadınım benimde ihtiyaçlarım var deyin ne bileyim kadın olduğumu sevildiğimi arzulandığımı bilmek hakkım deyin ..

maddi sorunlar ilişkileri etkileyebilir ama 2 yıldır diyorsunuz toplasan 10 kere ancak ,bunda bir sorun var ,maddiyat ile ilgili olduğunu sanmıyorum ,normal ilişkilerde ayda 10 kez birlikte olur çiftler hemen hemen ,bence sağlık sorunu var ,yada psikolojik bir problemi var eşinizin ,doktora yanaşmıyorsa boşanmakla tehdit edin ,bende bir kadınım benimde ihtiyaçlarım var deyin ne bileyim kadın olduğumu sevildiğimi arzulandığımı bilmek hakkım deyin ..

evet ben bir keresinde ona dedim zaten ben bir kadınım ve ihtiyaçlarım var bana söylermisin nasıl gidereyim bu ihtiyaçlarımı dedim sustu...tabi bende...

2 yılda 10 kez mi...bilmiyorumkismile
Eşiniz bu durumdan şikayetçi değil mi ki? Neden gitmek istemiyor bir terapiste...

oo 2 buçuk senye yakın ve 10 kere.
ama evlenmeden önce sorun yokmuş. yani fiziksel bir rahatsızlığı. beraber oluyormuşsunuz.
evlenince başlamış..
o zaman her türlü şey olabilir.
sizden soğumuş olabilir,biri hayatında olabilir yada ,psikolojik bir sorun başlamış olabilir...
bir doktora gidin bakalım. o ne diyecek

Evlenmeden önce oluyormuş birden değişmesi garip...
Bence psikolojik çünkü fiziksel olsa evlenince başlamazdı hemen...

merhaba benim bir sıkıntım var.sizinle paylaşmak akıl almak istedim.benim sorunum eşimle alakalı.kızlar size sadece soruyorum amacım eşimi suçlamak değil.sorunum eşim benimle beraber olmuyor.çok saçma biliyorum ama böyle.eşim beni seviyor asla ama asla bana ihanet etmez etmedi evine bağlı işten eve evden işe bi pazar günü var o zamanda benimle beraber geçiriyor.aramızda asla bir güven sorunu yok.ama sorun şu ki benimle beraber olmuyor..maddi sıkıntılarımız var ki olmayan varmı allah aşkına bana bunu bahane ediyor neymiş para sıkıntımız var canım istemiyor diyor kızlar 2 sene 3 ay oldu evleneli, toplasan 10 kere beraber olmuşuzdur oda sadece tek taraflı anlayın işte.. sizce ne yapmalıyım.bu konu açılınca kavga çıkıyor doktora git dedim tık yok. beraber terapiste gidelim diyorum tık yok.valla ne yapacağımı şaşırdım.çok konuştum onunla sorun ne dedim bendemi dedim istemediğin bişimi yaptımda soğudun benden dedim her yola başvurdum yok sende sorun yok ben seni çok seviyorum diyor.da başka bişi demiyor..

benimde eşiminde ikinci evliliğimiz.kocama deli gibi aşık olarak evlendim.doyamazdık birbirimize biz nişanlıyken hoca nikahı yapmıştık.beraber de oluyorduk hiç sorun yoktu ne zaman evlendik adam döndü.nolur akıl verin kızlar sonuçta bende kendimi kötü hissediyorum.istemeyerekte olsa eşimden soğudum sanki.garip duygular içindeyim..içinizde bana akıl vererek yardım edecek birileri vardır mutlaka..cvp bekliyorum tşk...[/QUO

arkdsm bir baska topicde yıne yazmıstım bunu.bende evleneli 2 yıl oldu baslarda iyydik sonra birden eşim istememeye basladı bende gurur yaptım pek yanasmadım doğrusu ama cok üzülüyordum ve kendmi kötü hissediyordum.birgün tüm cesaretimi toplayıp eşimin karsısına gecip konustum içimden gecen herseyi anlattım.önce maddi durum falan diye mırınkırın etti oda.sonra bana dürüst ol diyince döküldü.meğerse erken boşalma sorunu varmış ve beni mutlu edemiceğini düşündüğünü için uzak duruyormuş.nöyle dahamı mutlu oluyrm dedim.hemen eşimden habersiz dktordan randevu aldım.ve birde tedavi yöntemıyle iligli bir kitap alıp hediye ettim eşime.dktrda 5 aylık bi ilaç verdi .eşim cok şasrdı randevu aldım gdyrz dıyınce ve kitabı grnce.ama onun için bişeyler yapmak istedgmi görüncede mutlu oldu farkettim bunu.ona sormadım dktra gdelimmi die emrivaki yaptım ama onun iyiliği için yaptım.suan hersey yolunda süper gdioo sorun kalmadı.çok uzattım pardon ama demem oki bu tarz bi sorunu olur ona sylemeden randevu al ve gidiceginizi kesin bir dille anlat.:teselli:yanii hersey düzeliyoo sıkma canını...

ilginç.....daha önce beraberlğiniz olmuş...maddi sıkıntı ne kadar etkilerki bu durumu??

başka sıkıntısı olabilirmi,yada hayatında siz çok kesin konuşuyorsunuz ama nerden bilebilirsinizki evde işe işten eve geldğini bence bi terapiste gitmede fayda var

Back
X