- Konu Sahibi eftelya5434
merhaba benim bir sıkıntım var.sizinle paylaşmak akıl almak istedim.benim sorunum eşimle alakalı.kızlar size sadece soruyorum amacım eşimi suçlamak değil.sorunum eşim benimle beraber olmuyor.çok saçma biliyorum ama böyle.eşim beni seviyor asla ama asla bana ihanet etmez etmedi evine bağlı işten eve evden işe bi pazar günü var o zamanda benimle beraber geçiriyor.aramızda asla bir güven sorunu yok.ama sorun şu ki benimle beraber olmuyor..maddi sıkıntılarımız var ki olmayan varmı allah aşkına bana bunu bahane ediyor neymiş para sıkıntımız var canım istemiyor diyor kızlar 2 sene 3 ay oldu evleneli, toplasan 10 kere beraber olmuşuzdur oda sadece tek taraflı anlayın işte.. sizce ne yapmalıyım.bu konu açılınca kavga çıkıyor doktora git dedim tık yok. beraber terapiste gidelim diyorum tık yok.valla ne yapacağımı şaşırdım.çok konuştum onunla sorun ne dedim bendemi dedim istemediğin bişimi yaptımda soğudun benden dedim her yola başvurdum yok sende sorun yok ben seni çok seviyorum diyor.da başka bişi demiyor..
benimde eşiminde ikinci evliliğimiz.kocama deli gibi aşık olarak evlendim.doyamazdık birbirimize biz nişanlıyken hoca nikahı yapmıştık.beraber de oluyorduk hiç sorun yoktu ne zaman evlendik adam döndü.nolur akıl verin kızlar sonuçta bende kendimi kötü hissediyorum.istemeyerekte olsa eşimden soğudum sanki.garip duygular içindeyim..içinizde bana akıl vererek yardım edecek birileri vardır mutlaka..cvp bekliyorum tşk...
benimde eşiminde ikinci evliliğimiz.kocama deli gibi aşık olarak evlendim.doyamazdık birbirimize biz nişanlıyken hoca nikahı yapmıştık.beraber de oluyorduk hiç sorun yoktu ne zaman evlendik adam döndü.nolur akıl verin kızlar sonuçta bende kendimi kötü hissediyorum.istemeyerekte olsa eşimden soğudum sanki.garip duygular içindeyim..içinizde bana akıl vererek yardım edecek birileri vardır mutlaka..cvp bekliyorum tşk...