Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

sağol mirayhalecim inşallah:Saruboceq: dün çok ağır kaldırdım dnden beride sol tarafım iyice acıyor bende korktum bakalım kısmet bu ay olmazsa öbür ay olur ama ben hissediyorum ilk kez

tesekkur ederim allah sanada nasip etsin insallah.canim valla bilemiyorum senin durumun biraz farkli eger kanda cikmadiysa adete 3 gun kala hamile degilsin zannetmiyorum.
ben adet gecikmesinden dolayi doktora gittim normalde cok duzensizdir adetlerim bazen 35 gunde bir bazen 45 gunde bir olurum. hamile olabileceigim aklima gelmedi cunku denemeye baslayali 2 haftayi gecmemisti adeti olmayi bekliyordum.
doktorun ofisinde doktor idrar testi yaptinmi dedi hayir dedim yapmadim.
yaptilar test idrarda positif cikti. sonra ertesi gun kanda cikti. en sonda ultrasonda gorduk
allah isteyen herkese versin insallah.

Ne güzel ya: ) Bende senin gibi düzensiz ve geç oluyorum.Yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum.Sen adetin biter bitmez mi hamile kaldın yada senin tahminin nedir?Yani hamile olduğunu öğrendiğinde bebek kaç haftalıktı: )

gerek yok.

Son düzenleme:
bu arada deli gibi hamile oldugumu bilmiyordum adetim baslasin diye hayit tohumu maydonoz kurusu ictim allaha sukur birsey olmamis ama sanirim hayit tohumu hamile kalmamda yardimci oldu bilemiyorum .

Yani reglinin 1. gnünden sayarsak 17-18- 19. günlerde hamile kalmış oluyorsun tahminen.

Ben reglimin 13. günü doktora gittim ve bana yumurtan çatlamış demişti.Ben ister istemez afalladım çünkü ben en erken 34- 35 günde 1 adet olurum( hatta bazen geçer) Bu kadar geç adet olan birisinin yumurtası bu kadar erken çatlar mı sizce?

bu arada deli gibi hamile oldugumu bilmiyordum adetim baslasin diye hayit tohumu maydonoz kurusu ictim allaha sukur birsey olmamis ama sanirim hayit tohumu hamile kalmamda yardimci oldu bilemiyorum .

Vallaha çok şanslısın : ) bu arda benimde sol kasığımda bazen batma ve seyirme gibi bir şeyler oluyor.sanki oralarda bir şeyler var ama umutlu değilim pek.

detay is.

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaarrrrrrr ya eşimle sohbet ettik biraz uyuttum kocişimi geldimmm ya ama telden bilgisayaa aktaramıorum resimleri ben!! pofff 4 testiminde 3ü pembe biri açık mavi oda testin rengi işte kızlar. 4üde yanılıyor olamaz gölge değil bunlar renk farkediliyorrr

Ayyyyyy meleğimde beklemiş gitmiş yaaa kusura bakma canımmmmmm ekliyemiorm zaten ama sitedekilerle karşılaştırdım aynı onlardan lekelenmemede oldu durdu adet değil bu. pztsinden sonra emin olucam

benimde bariz belli cnm 2 kez yaptım ikiside silik çıkdı benmde ilk çok hafifti silik olan bekledikçe belirginleşti ..inş hamşzdrrr :Saruboceq:

4 tane farklı marka test yaptım ben cnm eşime süpriz yapmak istediğimden gidemedm kana. cumadan beri evde çünkü. stres yapmıorum olursa olur olmazsa önümüze bakıcaz o gelicek zmnı bilir boshayallersmile

benimde bariz belli cnm 2 kez yaptım ikiside silik çıkdı benmde ilk çok hafifti silik olan bekledikçe belirginleşti ..inş hamşzdrrr :Saruboceq:

aynen benimde öyle canımmm eskiden yaptığım testler süt gibi bembeyaz olurdu şuan dördüde yanımda inşallah bunlar bebişimizin ilk resmidir hayatımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…