tesekkur ederim allah sanada nasip etsin insallah.canim valla bilemiyorum senin durumun biraz farkli eger kanda cikmadiysa adete 3 gun kala hamile degilsin zannetmiyorum.
ben adet gecikmesinden dolayi doktora gittim normalde cok duzensizdir adetlerim bazen 35 gunde bir bazen 45 gunde bir olurum. hamile olabileceigim aklima gelmedi cunku denemeye baslayali 2 haftayi gecmemisti adeti olmayi bekliyordum.
doktorun ofisinde doktor idrar testi yaptinmi dedi hayir dedim yapmadim.
yaptilar test idrarda positif cikti. sonra ertesi gun kanda cikti. en sonda ultrasonda gorduk
allah isteyen herkese versin insallah.
Ne güzel ya: ) Bende senin gibi düzensiz ve geç oluyorum.Yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum.Sen adetin biter bitmez mi hamile kaldın yada senin tahminin nedir?Yani hamile olduğunu öğrendiğinde bebek kaç haftalıktı: )
ben adet tarihlerimi hep not alirim en son adetlerim soyleydi:
15 ekim 2009
30 kasim 2009
aralikda hic adet gormedim.
ocak 3 2010 en son adet oldugum tarihti.
subatta adet olmadim
martin 1ine kadar bekledim. o gun doktora gittim.
bu arada korunmayi ocagin 20sinde biraktik.
doktor tam yumurtlama doneminde birakmissin dedi. tahminen ben ocak 20 ile 30 arasi hamile kalmisim.zaten yerlesme kanamasinida ocagin 28inde gordum.ama adet sandim subat icin basliyor sandim.
martin 01de hamile oldugumu ogrendim.
bu arada deli gibi hamile oldugumu bilmiyordum adetim baslasin diye hayit tohumu maydonoz kurusu ictim allaha sukur birsey olmamis ama sanirim hayit tohumu hamile kalmamda yardimci oldu bilemiyorum .
Yani reglinin 1. gnünden sayarsak 17-18- 19. günlerde hamile kalmış oluyorsun tahminen.
Ben reglimin 13. günü doktora gittim ve bana yumurtan çatlamış demişti.Ben ister istemez afalladım çünkü ben en erken 34- 35 günde 1 adet olurum( hatta bazen geçer) Bu kadar geç adet olan birisinin yumurtası bu kadar erken çatlar mı sizce?
Kızlaaaaaaarrrrrrr ya eşimle sohbet ettik biraz uyuttum kocişimi geldimmm ya ama telden bilgisayaa aktaramıorum resimleri ben!! pofff 4 testiminde 3ü pembe biri açık mavi oda testin rengi işte kızlar. 4üde yanılıyor olamaz gölge değil bunlar renk farkediliyorrr
bu arada pufidik arkadaşım test 10 dk sonra çıksada 2 saat sonra çıksada kanda b hc de kesinleşmeden haile olduğun yada olmadığın alaşılmaz sürekli test yapacağına strs olcağına git kanda baktır 2saatte alırsın sonucunu idrar testini 2saat bekleyeceğine inş hamişsindir
17. 18.19 kalmam imkansiz cunku biz korunmayi 20sinde biraktik:)
benimde bariz belli cnm 2 kez yaptım ikiside silik çıkdı benmde ilk çok hafifti silik olan bekledikçe belirginleşti ..inş hamşzdrrr :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?