su belirtilerin varmi?
Sag yada sol gogusunde karincalanma kasinti gibi his?
Bacaklarinda agri ve agirlik?
Syk acikma?
Gogus uclarinda kabarti?
Kasiklarinda batma?
Benim ilk belirtim goguslerimde hafif kasinti oldu karincalaniyordu herhalde sutyen alerji yapti diyordum baska birtaneyle degistim yine ayniydi demekki hamilelikdenmis.
Cok guzel bir duygu allah isteyen herkese versin. Bizde ilk denememizde hamile kaldik:)diyorduk 2-3 ay ugrastirir bizi ama hemencik geldi.
slm kızlarr..ya bendede aynı pufidik gibi oldu 2 kere test yaptm 2.çizgim hafif silik çıktı.ayrıca adetm 2 hafta gecikti bgn önce açık kahwe daha sonra 3 4 damla peçeteye gelicek şekilde hafif pembe bi kan gelipp kesildii..yarına kadar gelmezse pazartesi kan tahlili yaptırıcam..
cnm hiç kasıgında seyirme oldumu ?
sildimmirayhale hyırlısı olsn :) yaa benm Bacaklarımda aşırı ağırı var göğs uçlarım koyulaştı..idrar 2 gündr çok sık çıkmaya başladım,sol kasığımda çok batma varr..bidee bi kaç gün ekşi kriziimm tuttmşştu limon yiyiodm.sende lekelenmeler yaşadınmı?
gyzm bende lekelenme birkez oldu oda yerlesme kanamasiymis. kahverengimsi sarimsi gibiydi ama kana benzemiyordu tuvaletteyken peceteye geldi 2 damla adet olacam saniyordum ama ilginc olan ayni ayin icinde dedim 2 defa adet olunmazki sonrada dedim benim adetler duzensiz ya sanirim ondan herhalde ekren basliyacak.
yanliz cok akintim oldu. ve halen devam ediyor hamile bayanlarda olan bir durummus.
canim benim ara ara sag kasigimda batma oldu ama ben onlari hep adet olucakmisim gibi yorumlamistim megersem bebek yerlesiyormus.
tesekkur ederim allah isteyen herkese versin insallah.
senin adetin ne zaman?
benimde bacaklarim cok agriyordu sanki maratonda kosmusum hamlamisim gibiydim yataktan kalkarken yatarken hareket ederken cok aciyordular.gogus uclarimda kabarmisti koyulasma olmadi bayaga beyaz tenliyim sanirim ondan cok farkeedemedim rengini.
anladığım kadarıyla yerleşme kanaması birçok kadında görülüyor.
anladığım kadarıyla yerleşme kanaması birçok kadında görülüyor.
amiin inşş..adetim gecikdi benm iki haftaa.benmde bacaklarımm aşırı derece ağrıo bir haftadırr.dewamlı wc ye gidiodm hastalancakmşm gibi oldu.. lekelenmem oldu önce açık kahwee sonra pembemsi geldi peçeteye şimdi kesildi tekrarr idrarrrm da çok sık gelmeye başladı
aaa canim sende hamilesin o zaman.
ihmal etmeden hemen bir doktora git.
bebisin orda ama haberin bile yok belkide:)benim gibi.
benim adetime 3 gün kala kan testi yaptırıştım negatifti adetim geçeli 9 gün oldu acaba hamileolabilirmiyim? sol tarafımda batma var sık idrara çıkıyorum veidrarımda koku var ultrasondamı çıkmıştı sizin gebe olduğunuz? tebrik ederim bu arada
bir daha testi tekrarlamadın mı
gerek yok bu bilgilereebenim adetime 3 gün kala kan testi yaptırıştım negatifti adetim geçeli 9 gün oldu acaba hamileolabilirmiyim? sol tarafımda batma var sık idrara çıkıyorum veidrarımda koku var ultrasondamı çıkmıştı sizin gebe olduğunuz? tebrik ederim bu arada
QUOTE=mirayhale;12738820]aaa canim sende hamilesin o zaman.
ihmal etmeden hemen bir doktora git.
bebisin orda ama haberin bile yok belkide:)benim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?