Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

cnm hiç kasıgında seyirme oldumu ?

mirayhale hyırlısı olsn :) yaa benm Bacaklarımda aşırı ağırı var göğs uçlarım koyulaştı..idrar 2 gündr çok sık çıkmaya başladım,sol kasığımda çok batma varr..bidee bi kaç gün ekşi kriziimm tuttmşştu limon yiyiodm.sende lekelenmeler yaşadınmı?

ay nasıl bekledin 2 hafta? hem de çift çizgi çıkmış.mutlaka kan tahlili yaptır da güzel sonucu al bir an önce opuyorumnanaktan

cnm hiç kasıgında seyirme oldumu ?

.

sildim

Son düzenleme:
ayy inşllh..çift çıkdı ama hafiff silik iştee :s pzartesi kanda baktırıcam inş güzel haberlerle gelirim :Saruboceq:

anladığım kadarıyla yerleşme kanaması birçok kadında görülüyor.

amiin inşş..adetim gecikdi benm iki haftaa.benmde bacaklarımm aşırı derece ağrıo bir haftadırr.dewamlı wc ye gidiodm hastalancakmşm gibi oldu.. lekelenmem oldu önce açık kahwee sonra pembemsi geldi peçeteye şimdi kesildi tekrarr idrarrrm da çok sık gelmeye başladı

benim gibi.

Son düzenleme:
aaa canim sende hamilesin o zaman.
ihmal etmeden hemen bir doktora git.
bebisin orda ama haberin bile yok belkide:)benim gibi.

benim adetime 3 gün kala kan testi yaptırıştım negatifti adetim geçeli 9 gün oldu acaba hamileolabilirmiyim? sol tarafımda batma var sık idrara çıkıyorum veidrarımda koku var ultrasondamı çıkmıştı sizin gebe olduğunuz? tebrik ederim bu arada

QUOTE=mirayhale;12738820]aaa canim sende hamilesin o zaman.
bebisin orda ama haberin bile yok belkide:)benim gibi.[/QUOTE]

yaa tatlım inşş:))) valla bende silik çizgiyi gördümden berim bi heycan anlatamamm ama genede pek umutlanmak istemiormm ama ilk defaa hisseder gibi oldum bu şekilde bakalım kan testim nasıl çıkıcakk inş dediğin gibidir :Saruboceq:

bu arada pufidik arkadaşım test 10 dk sonra çıksada 2 saat sonra çıksada kanda b hc de kesinleşmeden haile olduğun yada olmadığın alaşılmaz sürekli test yapacağına strs olcağına git kanda baktır 2saatte alırsın sonucunu idrar testini 2saat bekleyeceğine inş hamişsindir

bir daha testi tekrarlamadın mı

gerek yok bu bilgileree
QUOTE=mirayhale;12738820]aaa canim sende hamilesin o zaman.
bebisin orda ama haberin bile yok belkide:)benim gibi.

yaa tatlım inşş:))) valla bende silik çizgiyi gördümden berim bi heycan anlatamamm ama genede pek umutlanmak istemiormm ama ilk defaa hisseder gibi oldum bu şekilde bakalım kan testim nasıl çıkıcakk inş dediğin gibidir :Saruboceq:[/QUOTE]

insallah insallah idrarda silikde olsa ciktiysa positiftir o.ama 2-3 kez terkrarla testi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…