hayırlısı ile inşallah canım.:Saruboceq:
diğer konuda adetten 3-4 gün sonra ilişki demişsin.ovulasyon günlerini biliyormusun ? Adetin kaçıncı gününe geliyor ilişki ? çünkü ovulasyon günleri çok önemli ..
Benim yumurtalıklarım çok hızlı çalışıyor canım. Doktorum hemen adetten sonra hatta adetken bile gebe kalabileceğimi söylemişti. Bu 2.deneme işte. Geçende adet bitti 1 gün deneyebildik. Bu ay 3 kez denedik adet bittikten hemen sonra 3 gün. Ovulasyon testi yapmadım hiç ama akıntılarıma bakılırsa adet bitiminden 5 gün sonra başlıyor sanırım.
pudifik cnm insalllah hamilesindir ya:Saruboceq: kanamam varmı nasıl bir kandı kırmızımı kahverengimiydi?kesildi heralde ilkkez yasıorsan bunu inşallah hamilesindir gibi geliyor....birde su testin resmini koysan belli belirsizde olsa baksak görebildiğimzle sana acıklık getiririz cnm benimbuyrunnnnnnnnn
inşallah test çizgisi daha çabuk belirginleşir bir sonraki testinde :1hug:
Kanamam kırmızıydı canım geçti ama peçeteye geldi sadece biraz. sonra durdu. resim çektim net çıktı şimdi ama nası göndericemmmmmmmmmmm????
slm kızlarr..ya bendede aynı pufidik gibi oldu 2 kere test yaptm 2.çizgim hafif silik çıktı.ayrıca adetm 2 hafta gecikti bgn önce açık kahwe daha sonra 3 4 damla peçeteye gelicek şekilde hafif pembe bi kan gelipp kesildii..yarına kadar gelmezse pazartesi kan tahlili yaptırıcam..
karnım seyriyor:asigim: :1rolleyes: nedenki....!!!CADIARZU
Canım döllenme olur olmaz bebeğin hareketleri başlamaz ve hissedilmez.yani embriyo tutunur tutunmaz..eğer hafif sırt üstü yatıp karnına bakıyorsan kendi göbeğinden geçen aort damarının atışını hissediyor olabilirsin..Karnın inip çıkar kalp atışı gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?