Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

evet haklisin adet gecikmesinde herzaman yapabiliyorsun dogru.
ay kiyamam nasil tuttun idrarini o kadar saat offffffffff
bak sana tavsiyem kesinliklle cok su icmelisin en az 8 bardak icmelisin hamileysen eger daha fazla 2 litre felan su .
su an bebegin yasayacagi yer insa ediliyor cok sivi lazim su icmemezlik yapma.

Sağol canım.Gece gece o kadar umut oldun ki bana anlatamam.2 aydır stress yapıyorum adetlerim düzensiz kalamıyorum, kalamıyacağım falan.Demek ki oluyormuş bal gibi,Sen kaldığına göre : ) Er ya da geç olucak, olana kadar sabır sabır sabır :)

.
kuru uzum kuru kayisi hurma tuket bide organik bal.

Son düzenleme:
Tabii kızlar bi düşünün o kadar evlilik dışı gebelik kürtaj neden yapılor? Çünkü onlar gebe kalmayı düşünmede zevklerina bakıyorlar !!!! NO STRESS !!!!

Tuttum doğru çıksın die am çok zorlandımm çok teşekkürler canım inşallah hamişimdire yapatım bu dediklerin,iiii

ben artik uyuyorum kendinize iyi bakin yine gelip bakicam bu topike hamis haberlerinizi beklicem.iyi geceler.

miU luk nedir merak ettim?
Gebelik testlerinin duyarlılık derecesi..Mesela erken gebelik testleri 10 miU luktur..Yani beta hcg 10 olunca bile göstermeye başlar..

Canım bir bayanın adet görmesi illa hamile kalabileceği anlamına gelmez..Adet gördüğü halde yumurtlamıyor olabilir.Yumurtlama olup olmadığı ve yumurtlamanın kalitesi adetin 21.günü progesteron tahlili ile çıkan sonuca göre değerlendirilir.Benim eşim doktor..
bu arada uysuzlukda belirtiymis benim uyku duzenim bozuldu geceleri uyuyamiyorum doktorum normal dedi icinde fabrika insa ediliyor rahim genisliyor en cok gece bu faaliyetler oluyormus bazi bayanlarda uykusuzluga neden olabiliyormus.
Tam tersi..Çok şaşırdım..Aksine uykusuzluk değil uykuya meyil artar hamilelikte.Çünkü progesteron hormonu artar.Bu hormon hem düz kasları gevşetir hem de uykuya sebep olur hamileliğin başlarında..zaten hamileliğin belirtilerinden biri de uykuya eğilimin artmasıdır.Rahmin genişlemesi ilerleyen haftalarda oluyor..Hamileliğin çok başlarında değil..
kızlarr ben bu sabahh hastalandımm(

Ciddimisin ?:çok üzgünüm: Kimyasal gebelik yaşamış olabilirmisin canım ?:bbo:

Son düzenleme:

evet cnm ama belirtilerim var benm napcamı şaşırdım şimdi ya..kimysl nası oluyo ?

evet cnm ama belirtilerim var benm napcamı şaşırdım şimdi ya..kimysl nası oluyo ?

Canım kimyasal gebelikte hamilelik oluşuyor ama embriyo rahme tutunamıyor..Kanda pıhtılaşma ,progesteron eksikliği ve genetik sebepler olabilir..Bak ben geçen seneki hamileliğimde şakır şakır kanamıştım..Ama hamiliyemişim..Öyle küçük az bir lekelenlenme falan değildi..Progesteron eksikliği varmış.her gün progynex iğne yaptırınca kanamam geçti..sana tavsiyem hamile olabilirsin,vakit kaybetme hemen bir dr a ya da merkeze git..Hatta hemen tahlil yaptır,bir hastaneye git..eğer hamileysen önlem alınabilir belki..

Hamileliğin başlarında 2. çizgi silik çıkar,kopkoyu çıkmayabilir..Hamilelik ilerledikçe koyulaşır 2. çizgi..bi Birde beta hcg anca 1000-1500 olunca ultrasonda görülür kese..Ondan önce hamilelik varsa bile çıkmaz ultrasonda..

benimde öle gelio normal sekilde kıpkırmızı..hastalın bitmesini beklemeden gideyim mi sence yarın hastaneye?

benimde öle gelio normal sekilde kıpkırmızı..hastalın bitmesini beklemeden gideyim mi sence yarın hastaneye?

benimki de kıpkırmızıydı..bence ne yap ne et şimdi git..vakit kaybetme tatlım..........

nerde laborantsın ? yakınsan dokuz eylüle falan git acilden ...ben hamile olduğunu düşünüyorum senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…