aynen benimde öyle canımmm eskiden yaptığım testler süt gibi bembeyaz olurdu şuan dördüde yanımda inşallah bunlar bebişimizin ilk resmidir hayatımmmmmm
aynen benimde öyle canımmm eskiden yaptığım testler süt gibi bembeyaz olurdu şuan dördüde yanımda inşallah bunlar bebişimizin ilk resmidir hayatımmmmmm
Aman ne biliyim canım ya.Zaten kafayı yicem, kendimkini bile hesap edemiyorum,saldım çayıra mevlam kayıra.Sen gerçekten şanslı insanlardan birisin.Hoppp gelmiş bebeğin, bekletmemiş çok fazla.: )
şişlik hemen olmaz diye biliyorum tatlım. daha varsa kan pıhtısı gibi çünkü yavrularımız[/QUOT
benim tamm göbeğim altıı kasık bölgemm çok şişti ve gerildii
bende 3 gn önce test yapmışdım negatif çıkmışştı atmadım hattaa halaa druoo bgn silik çıkdıkdan sonra aklıma geldi bakıyım dedim ama bembyaz dı yanii...ee ölee olsaa bu daa bembeyazz olurrduuu demii amaa
gzym o gazdandir:)ben nerdeyse 15 haftalik olucam ama gobisim yok gibi halen. bebek hemen kendini gostermez 10 haftada rahminizi elinizle vaginanin ust tarafinda hissedersiniz ama.
Bence de sen hamilesin.Şimdiden tebrik ederim.Darısı bizim başımıza :)
yokkkk bebiştenn demedim yaa:)))) hani belirtii olabilirmmii diyee söledimm..
evet canım işte o çizgi sadece gebelik hormonundan çıkıyor diye biliyorum ben. geçte olsa çıktı bende 3 gün önce ama bugün yaptıklarım hemen yaparken çıktı şimdi daha belirginler. senin çizgin gölge gibimi yoksa hafif kırmızılık varmı tatlım bide hemen çıktı mı ? 10 dk içinde yada testin üzerinde yazan bekleme süresi içerisinde ?[/QUOTE
çok hafiff bi pembelik varr ya ilk bellii belirsizz olduu acabaa hayl falanmı görüorm dedim:)) arkdşa gsterdim çok hafiff war dedii bi 20 dk sonraa iiyice belirginleşti cnm
yokkkk bebiştenn demedim yaa:)))) hani belirtii olabilirmmii diyee söledimm..
ha bilmiyorum bende olmamisti ama herbayan farkli belki buda senin belirtilerinden olabilir:)insallah hamilesindir sende. hamile oluncada insan hemen gobegi ciksin istiyor :):)
evet canım belirti olabilir ben dün araştırmıştım gebeyken ilk zamanlardaki şişlik bebekten olmuyormuş zaten yanlış bilgi vermek istemiyorum ama başka bişeyden kaynaklanıyordu. idrar rengin ne durumda çok su içiyorsan dikkate alma tabi bnmki çok koyu bilerek z su içtim baktım çamur gibi içindede kum tanesi gibi bişiler var ve çok keskin kokuoyrrr
evet canım işte o çizgi sadece gebelik hormonundan çıkıyor diye biliyorum ben. geçte olsa çıktı bende 3 gün önce ama bugün yaptıklarım hemen yaparken çıktı şimdi daha belirginler. senin çizgin gölge gibimi yoksa hafif kırmızılık varmı tatlım bide hemen çıktı mı ? 10 dk içinde yada testin üzerinde yazan bekleme süresi içerisinde ?[/QUOTE
çok hafiff bi pembelik varr ya ilk bellii belirsizz olduu acabaa hayl falanmı görüorm dedim:)) arkdşa gsterdim çok hafiff war dedii bi 20 dk sonraa iiyice belirginleşti cnm
aaa evet bak hemen unutmusum benim idrarimda cok kotu kokuyordu ilk baslarda buda belirtilerden.evet canım belirti olabilir ben dün araştırmıştım gebeyken ilk zamanlardaki şişlik bebekten olmuyormuş zaten yanlış bilgi vermek istemiyorum ama başka bişeyden kaynaklanıyordu. idrar rengin ne durumda çok su içiyorsan dikkate alma tabi bnmki çok koyu bilerek z su içtim baktım çamur gibi içindede kum tanesi gibi bişiler var ve çok keskin kokuoyrrr
aman hayırlısıylaa olsundaa başka bişiy düşündüğüm yok şimdilk:))) ee tabi warsaa artık ölee bişiy bakarsınn bu ssferde başlarım kızlarrrr çıkmaya başladımı sizinkler diee hehe:)
insallah insallah testi tekrarla insallah hamilesin
bnmde aynen öyle oldu canikom olmasa çıkmazdı o çizgi ama kan testi yaptırmakta fayd var
aaa evet bak hemen unutmusum benim idrarimda cok kotu kokuyordu ilk baslarda buda belirtilerden.
insallah insallah testi tekrarla insallah hamilesin
cnm benm inşşşşşş:))))))))
kizlar idrar testi yapiyorsaniz idrar testini sabah bir yapin aksama birkez daha yapin varsa aksamda cikar o cizgi yoksa zaten yoktur.
ben hatira kalsin diye 3 tane alip yaptim birini sabah birini aksam birinide yatmadan once 3 ayri gunde ama. hepsindede cikti gunun herhangi bir saatinde cizgi cikiyorsa kesin kesin kesin hamilesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:):)tabi bundan sonra 2 canlisiniz ona gore davranin agir kaldirmak yok cok calismak yok yediklerinize dikkat etmek var bol sivi ozellikle suuuu
bnmde aynen öyle oldu canikom olmasa çıkmazdı o çizgi ama kan testi yaptırmakta fayd var
sende pazartesimii yaptırıcaksın kan testini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?