Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

aynen benimde öyle canımmm eskiden yaptığım testler süt gibi bembeyaz olurdu şuan dördüde yanımda inşallah bunlar bebişimizin ilk resmidir hayatımmmmmm

bende 3 gn önce test yapmışdım negatif çıkmışştı atmadım hattaa halaa druoo bgn silik çıkdıkdan sonra aklıma geldi bakıyım dedim ama bembyaz dı yanii...ee ölee olsaa bu daa bembeyazz olurrduuu demii amaa

Aman ne biliyim canım ya.Zaten kafayı yicem, kendimkini bile hesap edemiyorum,saldım çayıra mevlam kayıra.Sen gerçekten şanslı insanlardan birisin.Hoppp gelmiş bebeğin, bekletmemiş çok fazla.: )

canim benim stress yapma stress en buyuk etken hormonlarini etkilemesin.

Son düzenleme:

evet canım işte o çizgi sadece gebelik hormonundan çıkıyor diye biliyorum ben. geçte olsa çıktı bende 3 gün önce ama bugün yaptıklarım hemen yaparken çıktı şimdi daha belirginler. senin çizgin gölge gibimi yoksa hafif kırmızılık varmı tatlım bide hemen çıktı mı ? 10 dk içinde yada testin üzerinde yazan bekleme süresi içerisinde ?

gzym o gazdandir:)ben nerdeyse 15 haftalik olucam ama gobisim yok gibi halen. bebek hemen kendini gostermez 10 haftada rahminizi elinizle vaginanin ust tarafinda hissedersiniz ama.

yokkkk bebiştenn demedim yaa:)))) hani belirtii olabilirmmii diyee söledimm..

ha bilmiyorum bende olmamisti ama herbayan farkli belki buda senin belirtilerinden olabilir:)insallah hamilesindir sende. hamile oluncada insan hemen gobegi ciksin istiyor :):)

evet canım belirti olabilir ben dün araştırmıştım gebeyken ilk zamanlardaki şişlik bebekten olmuyormuş zaten yanlış bilgi vermek istemiyorum ama başka bişeyden kaynaklanıyordu. idrar rengin ne durumda çok su içiyorsan dikkate alma tabi bnmki çok koyu bilerek z su içtim baktım çamur gibi içindede kum tanesi gibi bişiler var ve çok keskin kokuoyrrr

ha bilmiyorum bende olmamisti ama herbayan farkli belki buda senin belirtilerinden olabilir:)insallah hamilesindir sende. hamile oluncada insan hemen gobegi ciksin istiyor :):)

aman hayırlısıylaa olsundaa başka bişiy düşündüğüm yok şimdilk:))) ee tabi warsaa artık ölee bişiy bakarsınn bu ssferde başlarım kızlarrrr çıkmaya başladımı sizinkler diee hehe:)

kizlar idrar testi yapiyorsaniz idrar testini sabah bir yapin aksama birkez daha yapin varsa aksamda cikar o cizgi yoksa zaten yoktur.

Son düzenleme:

benmde koyu cnm ..2 gündr yani sık idrara çıkmya başladımdan beri koyulaştı

Canım gebeliğin ilk dönemlerinde yapıyorsan testi sabahın ilk idrarında hcg daha daha yüksek olurmuş o yüzden öyle deniyor. ama adetin geciktiyse sabah akşam farketmiyor. Benim adetime 6gün var bende akşam yaptım testi ama 8 saat idrarımı tuttum az su içerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…