Kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz beyler maç izliyor muhtemelen bizde kaynattalımmmmmmmben kafayı yedim sanrıım kalan son testimi az önce dayanamayıp yaptım kan tahlilinden önce Ama heyecandan idrarın bir damlasını kasetin üzerine damlattım ora bi pembeleşti sonra ilk çizgi çıktı derkenn gene 2. hafif çizgii ama bu sefer hemen çok zor görünüyordu yalnız. Bide kasetin üzerine damlatınca idrarı c kısmını solu pembe pembe gölgeli oldu çizgiyi şöyle düşünün altı ve üstü gölge gibi ama ortası pembe bir çizgiiii.
Canım pembe geniş gölge şeklinde lekelenme olduysa 2. çizgi tarafında o test geçersizdir..
Neyse bu yanlış diyelim diğer 5 ide mi yanlıştı toplamda 6 test yaptım ama bi türlü emin olamıyorum deliricem.
kan tahlili yaptır bari yarın.hayırlısı inşallah. gönlünden geçen olur.güzel haberlerini bekliyoruz canım:Saruboceq:
Gyzemcim aynı şeyleri yaşamıştık bende adet olucam canım üzülme seninde ilk denemelerindi sanırımm.. O geleceği zamanı bilir içini ferah tut genede doktora gitmekten fayda var. Aysecmm senin gebe kaldığını öğrenmeden adet olucak gibi bi his var mıydı?
Pufidikçim, benim belirtilerim uykuya eğilimimin çok artmasıydı,kasıklarımda hafif batmalar hissetmemdi..çok fazla esniyordum..Bir de ne alakaysa seslere karşı çok duyarlı olmamadı..mesela ani sesler duyunca içim ürperiyordu,korkuyordum nedense..belki psikolojiktir bu..ben adet olucakmışım gibi şeyler hissetmedim ama hisseden çok hamile oluyor..bir de çok fazla gaz olayım başlamıştı...Alttan..:kedi:
Benim uykum olmuyor hiç 3 saat uyku yetiyor. zaten normaldede çok uyuyan bir insan değilim ama gebeliğin başlarında içerde çalışmalar olduğundan uyku düzensizlikleri olabilir diye duymuştum. Benim bütün gün nefesim kesilir gibi oldu esnedim sürekli kasığımdada batmalar oluyor ama adet sancısı gibi geliyor bana. Ay yerim bende gazman gibiyim ama adetle benziyor işte ayırt etmek güç. Gerçi ben umudumu kestim artık. Hayırlısı olsun boshayallersmile
adetimi bekleyip yapiym diyorum canım.. günü geçerse. sanırım beklemeyi öğrenmem gerek artık...
Hayırlısı olsun canım.Eğer hamilelik gelişmezse moralini bozma,ancak sana yumurta takibi yaptırmanı öneririm doktorda..20 mm falan olunca foliküller çatlamaya başlar..doktor da zaten o günlerde ilişki önerirr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?