Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

Canımsınnnn, ya az önce tuvalete gittim kırmızı bikaç damla kan vardı peçetede tekrar sildim biraz daha geldi. acaba yerleşme kanaması olabilir mi ilişkinin üstünden 15 gün kadar geçti bu kadar erken kanama olurmu

Yada bbeĞım tutunamadımııı Çızgıler yokolmaya baŞlayınca ŞÜphelenıyordum Şımdı bu kan ??

bak bu regl değilse güzel haber, ben forumlarda okuduğum kadarıyla reglden birkaç gün önce böyle bir kanama olabiliyormuş, düzenli midir reglin? inşallah devam etmez de yerleşme kanamasıdır sırnaşık şey

Çok düzenlidir canım ama daha 5 gün felan var adetime. çamaşırımda kan yoktu silince peçetede gördüm. 5 6 damla kadar geldi peçeteye geçti. ya iyice kafam karıştı

Çok düzenlidir canım ama daha 5 gün felan var adetime. çamaşırımda kan yoktu silince peçetede gördüm. 5 6 damla kadar geldi peçeteye geçti. ya iyice kafam karıştı

valla canım bence hamilesin, en baştan söyledim üst üste bir sürü test hatalı olamaz.bir de bu kanama bence her şeyi doğruluyor

PUFıDıK ne yaptın kız...Geçmişi okumak zor geldi...Yaptırdınmı kan testi veyada tekrarladınmı idrar testini tekrar...Son durum nedir...

PUFıDıK kimse bişey yazmayınca bende hızlı olarak okudum geçmişi...Yaptığın hep testlerde 2. çizgiyi görmüşün silinse bile...Bencede hamişsin sen...Yalnız için çok rahat etmesi için sen biran önce bir kan testi yaptır...

PUFİDİK ne yaptın kız...Geçmişi okumak zor geldi...Yaptırdınmı kan testi veyada tekrarladınmı idrar testini tekrar...Son durum nedir...

Kan yaptıramadım canım henüz ama idrar testi yaptım az önce yapar yapmaz T çizgisi gölge gibi tabandan daha beyaz kaldı. sonra öyle duruyor varla yok arası kırmızı değil bide. Acaba daha çok mu erken test için bilemedimki

benim bildiğim kadarıyla regl öncesi hamile isen bir kaç damla kan gelebiliyormuşsun inşallah hamilesindir canım hareketlerine dikkat et olur mu

bende merakla regl günümü bekliyorum bakalım ne olacak iki aydır bebek çabasındayız bu üçüncü ay iki aydır regl oldum bakalım bu ay ne olacak hayırlısı olsun hakkımızda

pufidik ve diğer bayanlar büyüklerimden bildiğim kadar hamile olduğunda kiprikler top topl olurmuş kipriklerin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…