pufidik idrar rengi ne kadar su içtiğinle alakalı diye biliyorum, hamilelik belirtisi değil ama koku için bir şey diyemeyeceğim.
benim de kafam karıştı son anlattıklarından sonra galiba en iyisi beklemek zor da olsa, ptesi kan testinde kesin sonucu alırsın.umarım gebesindir ya.
Canımsınnnn, ya az önce tuvalete gittim kırmızı bikaç damla kan vardı peçetede tekrar sildim biraz daha geldi. acaba yerleşme kanaması olabilir mi ilişkinin üstünden 15 gün kadar geçti bu kadar erken kanama olurmu
Çok düzenlidir canım ama daha 5 gün felan var adetime. çamaşırımda kan yoktu silince peçetede gördüm. 5 6 damla kadar geldi peçeteye geçti. ya iyice kafam karıştı
hamilesin tebrik ederim
PUFİDİK ne yaptın kız...Geçmişi okumak zor geldi...Yaptırdınmı kan testi veyada tekrarladınmı idrar testini tekrar...Son durum nedir...
benim bildiğim kadarıyla regl öncesi hamile isen bir kaç damla kan gelebiliyormuşsun inşallah hamilesindir canım hareketlerine dikkat et olur mu
pufidik ve diğer bayanlar büyüklerimden bildiğim kadar hamile olduğunda kiprikler top topl olurmuş kipriklerin nasıl
bende merakla regl günümü bekliyorum bakalım ne olacak iki aydır bebek çabasındayız bu üçüncü ay iki aydır regl oldum bakalım bu ay ne olacak hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?