- 27 Şubat 2009
- 189
- 4
- 96
Canım ona baktımda sürekli maskara sürdüğüm için ayrık ve normalleracaba silsem belli olurmu
bir kaç gün maskara kullanmayıp bak bakalım umarım top topdur bu arada tanışmak ve konuşmak güzeldi yine konuşuruz iyi akşamlar canım inşallah hamilesindir kendine iyi bak
Öncedennn asla bÖyle olmazdııııııı bembeyaz kalırdıııı nerdeyse 4 testte de olduuuuuuuuu ! Sanırım artık İnanmaya baŞlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya iddiaya bile girebilirim hamile olduğuna daira.s
ya iddiaya bile girebilirim hamile olduğuna daira.s
o 2. çizgide pembelik var mı ?
grimsi bir çizgiyse renksizse hamile olmayabilirsin,pembelik varsa ya da aldığın teste göre mavilik varsa çok silik de olsa hamile olabilirsin..
bazı testlerde çok bekleyince grimsi bir çizgi çıkabiliyor.
Canım gri değil baya kırmızı diğeride baya maviydi ama ikiside 2 saat kadar bekledikten sonra çıktı.
Canım peki seninde 1 saat içinde mi belirginleşti çizgi? benim öyle oldu da...
ben test yaptım geceydi arkadaşım vardı o an göremedik çıkmadı zannettik hatta eşimin morali bozuldu sanki olsun bu daha ilk ay bidahaki aya diye kendini avutmaya başladı bende bi daha bakmadım çöpe atıcaktım son kez bakayım dedim göremedim çöpede atmadım çöp tenekesinin üstüne koydum sabah oldu içimde bişey oldu bakmak istedim tekrardan bide eşim rüya görmüştü testi yanlış yapmışız biri ona tekrar yapın diyomuş rüyasında ondanda etkilendim çünkü testten 3 yada 4 gün önce yaptığım negatifti bi ümit vardı sanki bende testi elime aldım tam atıcam sanki orda çizgi görür gibi oldum uyku sersemiylemi acaba dedim gittim yüzümü falan tekrar yıkadım baktım hafif bi çizgi koşarak eczacıya gittim %90 hamilesin dedi bu çizgi kolay kolay çıkmaz dedi ama kaç saat sonra o çizgi çıktı onu bilemiyorum işte ama 10 dk dan sonraydıki anlamadım hemen
Bu testler bünyeye göre farklılık gösterebiliyor geç döllenme vs olduysa bide sseninkiler ikiz diye biliyorum canım. Hayırlısı olsun dediğin gibiysede 4 testi dördündede çıkan çizgiler hiç öncekilere benzemiyor eskiden bembeyaz olurdu. Ben umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?