Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

Canım ona baktımda sürekli maskara sürdüğüm için ayrık ve normaller acaba silsem belli olurmu

bir kaç gün maskara kullanmayıp bak bakalım umarım top topdur bu arada tanışmak ve konuşmak güzeldi yine konuşuruz iyi akşamlar canım inşallah hamilesindir kendine iyi bak

bir kaç gün maskara kullanmayıp bak bakalım umarım top topdur bu arada tanışmak ve konuşmak güzeldi yine konuşuruz iyi akşamlar canım inşallah hamilesindir kendine iyi bak

Tamam tatlım denicem Teşekkür ederim güzel dileklerin için insşallah sende hamilesinmdir tatlm güzel haberler alırsan haberdar et mutlaka

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr Şımdı elıme aldım erken gebelık testını tekrraaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o beyaz gÖlge gıbı olan yerde belırgın bır Çızgı ÇıkmıŞŞŞŞŞŞŞŞ ama gene geÇ Çıktı delırıcemmmmmmmmmm !!!

Öncedennn asla bÖyle olmazdııııııı bembeyaz kalırdıııı nerdeyse 4 testte de olduuuuuuuuu ! Sanırım artık ınanmaya baŞlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ı yide neden hemen çıkmıyor bu çizgilerrrrrrrrrrrrrrrrr illa saatler sonra çıkıyorrrrrrrr !! ama çok belirgiiiiiiiiiiiinnnnnnnn eskiden hiç böyle olmazdıııııııııııııııı

Öncedennn asla bÖyle olmazdııııııı bembeyaz kalırdıııı nerdeyse 4 testte de olduuuuuuuuu ! Sanırım artık İnanmaya baŞlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım testini yaptıktan sonra mutlaka eczaneye göster durumu anlat muhakkak yardımcı olurlar hakkında hayırlısı olsun :lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya iddiaya bile girebilirim hamile olduğuna daira.s

Ya mucize gibi oldu resmen o zaman! bnm eşim işi gereği yurtdışına gidiyor çok sık. Biz sadece adetten sonraki 3 gün çalışabilmiştikkkkk :kedi::kedi::kedi: olmaz diyordum heepp ama oldu mu nee ? :dance:

adetine kaç gün var ya da kaç gün geciktin ? inşallah hamilesindir ama kendini hemen fazla kaptırma canım.

o 2. çizgide pembelik var mı ?

grimsi bir çizgiyse renksizse hamile olmayabilirsin,pembelik varsa ya da aldığın teste göre mavilik varsa çok silik de olsa hamile olabilirsin..
bazı testlerde çok bekleyince grimsi bir çizgi çıkabiliyor.

Canım gri değil baya kırmızı diğeride baya maviydi ama ikiside 2 saat kadar bekledikten sonra çıktı.

Pufidikçim,mesajlarına göz attım..Bana hamile değilsin gibi geldi..:çok üzgünüm:
Bütün kalbimle yanılıyorumdur inşallah diyorum....
:Saruboceq:

Canım gri değil baya kırmızı diğeride baya maviydi ama ikiside 2 saat kadar bekledikten sonra çıktı.

İnşallah yanılıyorumdur birtanem. adet gününde ya da bir kaç gün sonra çok beklemeden test sonuç verirse hamileliğinin müjdesini verirsin inşallah Allah ın izniyle...

canım bak bu gebelik testleri 25 miU luk ve adetime 6 gün kala çıkmıştı..Erken gebelik testleri değil..En fazla 10 dakika içinde çıktı..Sana fikir versin diye ekledim tatlım..cep telefonu ile çekmiştim..

Canım peki seninde 1 saat içinde mi belirginleşti çizgi? benim öyle oldu da...

ben test yaptım geceydi arkadaşım vardı o an göremedik çıkmadı zannettik hatta eşimin morali bozuldu sanki olsun bu daha ilk ay bidahaki aya diye kendini avutmaya başladı bende bi daha bakmadım çöpe atıcaktım son kez bakayım dedim göremedim çöpede atmadım çöp tenekesinin üstüne koydum sabah oldu içimde bişey oldu bakmak istedim tekrardan bide eşim rüya görmüştü testi yanlış yapmışız biri ona tekrar yapın diyomuş rüyasında ondanda etkilendim çünkü testten 3 yada 4 gün önce yaptığım negatifti bi ümit vardı sanki bende testi elime aldım tam atıcam sanki orda çizgi görür gibi oldum uyku sersemiylemi acaba dedim gittim yüzümü falan tekrar yıkadım baktım hafif bi çizgi koşarak eczacıya gittim %90 hamilesin dedi bu çizgi kolay kolay çıkmaz dedi ama kaç saat sonra o çizgi çıktı onu bilemiyorum işte ama 10 dk dan sonraydıki anlamadım hemen

Bu testler bünyeye göre farklılık gösterebiliyor geç döllenme vs olduysa bide sseninkiler ikiz diye biliyorum canım. Hayırlısı olsun dediğin gibiysede 4 testi dördündede çıkan çizgiler hiç öncekilere benzemiyor eskiden bembeyaz olurdu. Ben umutluyum

4testin dördüde önümde şuan defalarca baktım çizgiler geçte olsa duruyor işte orda olmasa hiçbişe çıkmazdı diye düşünüyorum. Sanırım anne olucam bendeee

hayırlısı ile inşallah canım.:Saruboceq:
diğer konuda adetten 3-4 gün sonra ilişki demişsin.ovulasyon günlerini biliyormusun ? Adetin kaçıncı gününe geliyor ilişki ? çünkü ovulasyon günleri çok önemli ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…