Evet canım bu bölüme takmış durumda. Hala senin gözünde bu kadar mı kötü annem. diyor başka bişey demiyor. Başka yerde ev bak hemen taşınalım bile dedi olayı çok büyüttü yani.
ay zaten nicimi degitirmeyi düsünüyordum yakin zamanda degistirecegim valla
esimin böyle bakma huylari yoktur ama yinede nicimi bilmesi iyi degil galiba bir baktin seytan onuda dürtmüs
Bu arada haticeyalnız, en son bu sabah 9.47'de girmiş siteye. Bugün de yoklamış yani.
iyide bu söylediklerinizde yanlis varmi biz bilemeyiz aile durumunuzu
sende savunmani ona göre yap böyle böyle olmadimi annen bunu yapmadimi yanlis bunun neresinde de
sonucta sen gidipte anana babana kayinvaldeni kötüleyip arkasindan konusturmuyorsun
esin düsünse aslinda senin yaptigin cok daha güzel hic tanimadigin insanlara anlatma tarafsiz birilerine anlatmak daha iyi bence gidip konu komsuya anlatsan dahami iyi
Bu arada haticeyalnız, en son bu sabah 9.47'de girmiş siteye. Bugün de yoklamış yani.
ay ben arattirdimda bulamadim üyeyi link koysana bi bakim neler yazmis eniste beyşakkıdı[/Q
linki yazdım ama mesajlarda link yasak galba uyarı geldi
hayatın içinden bölümünde önemsizmişim bunu anladım başlıklı 12. sayfada canım
Biz 5 yıllık evliyiz ama nişan arkadaşlık hepsi 9 yıldır birbirimizi tanıyoruz. ilk sorunlarımı ben eşimle arkadaşken yaşadım. Oğlunu terketmem için herşeyi yaptı. Olmadı nişanlıykende oldu bişeyler. Enson kayınvaldemle tartışmamız; benim kızıma çalışırken kayınvaldem bakıyordu yaklaşık bir yıl önceydi yani. O zamandan beri aslında hiç tartışmadık. Şimdi nerden çıktı bu yazı. Hani sen annemle iyi geçiniyordun ne oldu diyor. Oturupta ona elle tutulmaz gözle görülmez erkeklerin anlamayacağı şeyleri sayamam ya...
>Ciddimisin nerden bakıyorsun bu bölüme
haticeyalnız kullanıcısının profiline bakınca yazıyor üst tarafta. Yazdığı bir mesajda isminin üzerine tıkla, birkaç seçenek çıkıyor. O seçeneklerden ilki profili gösteriyor.
ay adam resmen oznura zarf atmis ama yinede öznur kayinvaldesi icin kötü bisey söylememis
sadece kiymetimizin bilinmemesinden yakinmis
esinde kayinvaldesinin cocuguna baktigini minnet duymasi gerektigini ima etmis yani baya bir acik vermis ama kimin aklina gelirki
arkadaşlar erkeklerin siteye girmesi yasak böyle bir durumda linkini verin yetkililere bildirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?