Ay vallahi koptum gülmekten. kaydirigubbakcemile3 Hususi konuya dönüp sana yazdığı mesajları okudum. Yani enişte tebrik ederiz seni.alkisalkisalkis Hiç üşenmemişsin üye olup cevap yazmışsın. Fakat biraz fazla çaktırmış sanki sinirlenip ağzından kaçırmış bir şeyleri.
Neyse zaten oznur82 kötü bir şey yazmamış ki. Hepimiz işte böyle birbirimizle konuşuyoruz. Gelip geçici, anlık sıkıntılarımız olabiliyor bazen, bazen birbirimize bakarak gaza gelip bir şeyler yazıyoruz işte vakit geçiriyoruz böyle. Şuradaki iki muhabbet için kırılıp sinirlenmeye değmez yahu.
Ay inanamıyorum yaa bi güzelde yorum yazmış canımlı manımlı :1shok:
Şaka gbi gerçekten.
Sizin mesajlarınızı okuması hiiç doğru değil..
Burda sizi tanımıyoruz evinize gelip gitmioruz nolcakki sanki birazcık içinizi boşaltsanız..
Tamam kendi annesi odğu için üzülmüş kırılmış olabilr ama kendini bayan gbi tanıtıp aldığı üyeliklerde gayet güzel laf çarpmış size.
Bayada açık vermiş o sinirle ama kimse konduramaz eşim gelcekte üye olcakta bide bana yorum yazıcak diye..
Eee şimdi kim kime kırılmalı burda? Kim haksız?
Bence eşiniz..
Sizde bi insansınız içinizde kalmış bişiler olabilr.. Paylaşmak isteyebilrsiniz..
Gidip yüzyüze görüştüğünüz insanara ailenizin açıklarını anlatsanız daha mı iyiymiş?
Herşeyi içinizde yaşamanızımı istio acaba? İşte kadınlar herşeyi içlerine ata ata ilaç kullanmaya başlıyo.. Hastalıklar ortaya çıkıyolmaz:
simdi büyük bire ihtimal esin bu yazilanlarida okuyacak
burdan ona sesleniyorum
bak eniste beyyyyyyyy
bu kadin kötü bisey yapmamis
sedece hic tanimadigi insanlara dert yakinmis
hergün senin basinin etini yese anan söyle anan böyle dahami iyi
simdi sana sorsak esinin ailesinden kim bilir neler cekiyorum neler dersin
önemli olan seni ve aileni memnun ediyormu bu kadin annene babana saygi duyuyormu bence öpte tepende tasi
kaynanasini evine sokmayan gelinler var
hem siz erkekler icin her sey ne kadar basit degilmi
yuva kolay kurulmuyor
bu kadar sacma bir sebepten dolayi huzurunuzu kacirmaya degermi
kim bilir bu kadin simdiye kadar sizin kac yanlisinizi görmezden gelip agsizini kapadi sirf size olan sevgisinden
simdi büyük bire ihtimal esin bu yazilanlarida okuyacak
burdan ona sesleniyorum
bak eniste beyyyyyyyy
bu kadin kötü bisey yapmamis
sedece hic tanimadigi insanlara dert yakinmis
hergün senin basinin etini yese anan söyle anan böyle dahami iyi
simdi sana sorsak esinin ailesinden kim bilir neler cekiyorum neler dersin
önemli olan seni ve aileni memnun ediyormu bu kadin annene babana saygi duyuyormu bence öpte tepende tasi
kaynanasini evine sokmayan gelinler var
hem siz erkekler icin her sey ne kadar basit degilmi
yuva kolay kurulmuyor
bu kadar sacma bir sebepten dolayi huzurunuzu kacirmaya degermi
kim bilir bu kadin simdiye kadar sizin kac yanlisinizi görmezden gelip agsizini kapadi sirf size olan sevgisinden
Arkadaşım parmağının ucundan ballar damlıyor.
1 misafir var eşiniz olabilir:)
Kaynanalar başımızın tacı:lepi:
yaa gülmekten çenem ağrıdı resmen..
arkadaşlar çok komiksiniz yaa...
başta konuyu okuyunca sinirlenmiştim ama şimdi gülmekten gözüm yaşardı...
Dün bu yazışmalardan sonra msn'de yazıştık öyle konu uzadı ki ben bitsin dedim ve bilgisayarı kapattım.Uzun uzun yürüyüş yaptım hatta eşimin eve geliş saatinden bile geç geldim. Eve gelirken sigara içmediğim halde sigara aldım. Geldiğimde oda evde yoktu. Biraz geç geldi ve hiç konuşmadık. Herhalde evi terkedicem diye düşünürken bugün içimden bir ses barışacağımızı söylüyor bakalım bana şans dileyin
Dün bu yazışmalardan sonra msn'de yazıştık öyle konu uzadı ki ben bitsin dedim ve bilgisayarı kapattım.Uzun uzun yürüyüş yaptım hatta eşimin eve geliş saatinden bile geç geldim. Eve gelirken sigara içmediğim halde sigara aldım. Geldiğimde oda evde yoktu. Biraz geç geldi ve hiç konuşmadık. Herhalde evi terkedicem diye düşünürken bugün içimden bir ses barışacağımızı söylüyor bakalım bana şans dileyin
Kadınlar klubunden enişteye. kadınlar klubunden enişteye. Biliyoruz aşağıdaki misafir sensin.
Şu eşine birşey de de içimiz rahat etsin artık. Hadi artık daha gidip bir derdim varda dedikodu yapacaz.
cnm aynı şey benimde başıma geldi ablamla msn de konuşuyoduk iletiler kaydoluyomuş haberim yok işimiz vardı ablamda gel halledelim çocuğu bırak kaynana dedi bende bırakamam çekemem onları şimdi laf eder dedim ki akşam çıksam dışarı çocuğu bırakıp tabiki der ben bunu kastederek dedim ama eşim görmüş yanlış anladı tabi işte 2 gün küs durdu ben hiç yanaşmadım sonra kendisi barıştı benle tabi konuyu bide başka taraflara çekip haklı çıkmaya çalışıyolar yani olmayan bişeyi kim neden desin hem sonuçta annenle bile anlaşamadığın noktalar oluyoki kaynananla hayli hayli olur tartışmalarınız canın sıkılır gelir burda anlatırsın kötü bi niyetin yok ya ama onlara göre kadını çekiştirmek dedikodusunu yapmak oluyo ama işte erkekler yaşamadıkarı için bilmiyolar eşim bide bana ben neden anlatmıyorum dedi dedim senle ben ayrı açılardan bakıyoruz hayata ben evdeyim sürekli ve sıkılıyorum bunlaıyorum o yüzden konuşarak rahatlıyorum bunuda yapmasam patlarım hemde sana patlarım hergünümüz kavgayla geçer dedim artık biraz daha anlayışla karşılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?