• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur yardım edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her konuda zarar verdi şiddet gordum psikolojik açıdan bana zarar verdi ayrıldıktan sonra tüm ilemi arayıp yptigimiz herşeyi anlattı babama bile ve ailemle arami bozdu gidip kızlarla muhabbet ediyo onlara numarami verip arttiriyo kızlar aldıklarını geri gönder vs diye ariyo beni ... Üniversite okuyorm normal erkek arkadaşlarm oluyodu bnmle 15 gün kadr kendi isteğiyle ayrildi gitti bende o 15 günde yeni çevre yptm gezdm tozdm sonra 15 gün sonra geri geldi bunları öğrendi sen orospusun dedi baristm tekrar ama her seferinde yüzüme vurup ayrıldı nette ortm yaptı karı kız hepsiyle bnm hakkmda konuşup beni kotuluyo bn çok kötüyüm inanın bütün bunlara rağmen hala canım yanıyo onsuz duramiyorm
Ailen de biliyor madem artık, bu yaptıkları için savcılığa şikayet etsene.
hakaret ve şayet tehditleri de varsa şikayet et. bir daha da tehditlerine boyun eğip barışma şakın.
Böyle bir yaratık için bir dakika üzüldüğüne değmez, kurtulduğun için sadaka ver bir fakiri sevindir.

Birsuru bahane uydurdu dedm ya 15 gün ayrıldı benden bnde o sure zarfında yeni arkadaşlar edindm gezdm tozdm diye aldattin dedi Oysaki öyle birşey olmadı sadece arkadaşmdi hepsi ve hepsiylede konusturdm yinede kafasında kurup inanan biriydi internette cok kız çevresi oln biri o kızlardn vazgeç konuşma dedm diye guvenmiyosn bn istemiyorum vs diyerek ayrıldı hala bakrm arada dayanamam hep kariyla kızla muhabbetleri yorumları bir tne erkk yok sürekli kendini beğendirme çabasında ustelik hasta başka kız facesine açıp ordan kendine aşk sözleri yaziyo değişik bi ruhta amacını anlayamıyorum
su yazdiklarini bir oku tekrar tekrar..daha neyi sorguluyorsun? adam hasta diyorsun zaten kendin.nesi vazgecilmez bu adamın?
vazgecilmez olan karşıdaki degil sizin verdiğiniz değer fazla anlam yüklediğiniz hisleriniz..
bitmis gitmiş bırak ne hali varsa görsün.sende yoluna bak..

Evet herşeyin farkındayım sadece kendimi kontrol edemiyorum vazgecemiyorm hala içimde onunla olma isteği var.. içimde hiçbirşeyi bitiremiyorum

Ikı ay sonra unutacaksın dua et ki değer vermediğini anladın ya evlendıkten sonra sana kötü davranıp değer vermeseydi. Gök cok şanlısın cnm cok

Ikı ay sonra unutacaksın dua et ki değer vermediğini anladın ya evlendıkten sonra sana kötü davranıp değer vermeseydi. Gök cok şanlısın cnm cok
Haklisin.. zaten yanında olduğum zamanlar benim basımda durmayacaksin ben bilgisayarda calisirken git başka yerde otur falan derdi izin vermezdi Oysaki işini iyi bilirim işine mani olacak bi durum yapmazdm yanında oturudugumda insan rahatsiz olur mu hiç bilgisayarda bisey karıştırmayan birinin yanında olmasından sohbet etmesinden yada sadece oturmasndan rahatsız olur mu Allah aşkına

6 yılın sonunda ayrildigimda yaşamıştım benzer şeyler.. sabah uyaninca 2 saniye kadar mutluydum sonra aklıma gelmesi ile aglamaya başlamam 5. Saniyede kalp sikismasina donuyordu.. gün içinde agladigimi bile farketmiyordum yaşlar dökülup dururdu.. hep uyuyordum uyanikken bilgisayar oyunu oynuyordum arada ruh gibi okula gidiyordum.. iğrenç aylar yaşadım.. şimdi aklıma gelince tövbe Estağfurullah diyorum.. ne saçma ne gereksiz zaman kaybı imiş.. ama oluyor işte.. en güzeli evde durmayın yalnız kalmayın.. gezin dolaşın ve kendinize değer verin..

6 yılın sonunda ayrildigimda yaşamıştım benzer şeyler.. sabah uyaninca 2 saniye kadar mutluydum sonra aklıma gelmesi ile aglamaya başlamam 5. Saniyede kalp sikismasina donuyordu.. gün içinde agladigimi bile farketmiyordum yaşlar dökülup dururdu.. hep uyuyordum uyanikken bilgisayar oyunu oynuyordum arada ruh gibi okula gidiyordum.. iğrenç aylar yaşadım.. şimdi aklıma gelince tövbe Estağfurullah diyorum.. ne saçma ne gereksiz zaman kaybı imiş.. ama oluyor işte.. en güzeli evde durmayın yalnız kalmayın.. gezin dolaşın ve kendinize değer verin..
Haklisiniz.. tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X