- 9 Mayıs 2017
- 470
- 312
- 103
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Muhtemelen konun taşınacaktır, umarım yardımcı olabilecek birileri vardırArkadaşlar doğru bir konu başlığı bulamadım. Ben perdelerimi.normal tül perdelerii yıkatmak istiyorum. Ankara da bildiğiniz temiz güvenilir bir yer var mı perdelerim çok düz. O yüzden kirisiyor biraz. Lütfen bir yer önerin
Merhaba. Bir dünya para tutacaktır. Kırışmayan model düşünmez misin. Bnmkiler öyle yıkayıp asıyorum.Arkadaşlar doğru bir konu başlığı bulamadım. Ben perdelerimi.normal tül perdelerii yıkatmak istiyorum. Ankara da bildiğiniz temiz güvenilir bir yer var mı perdelerim çok düz. O yüzden kirisiyor biraz. Lütfen bir yer önerin
Aldım artık bir sene oldu.Merhaba. Bir dünya para tutacaktır. Kırışmayan model düşünmez misin. Bnmkiler öyle yıkayıp asıyorum.
Perde yıkayan bir yere hiç denk gelmedim benim mi haberim yok acaba kuru temizlemeciler var ama onlarda Bu is için uygun degil sanki neuseArkadaşlar doğru bir konu başlığı bulamadım. Ben perdelerimi.normal tül perdelerii yıkatmak istiyorum. Ankara da bildiğiniz temiz güvenilir bir yer var mı perdelerim çok düz. O yüzden kirisiyor biraz. Lütfen bir yer önerin
Arkadaşlar doğru bir konu başlığı bulamadım. Ben perdelerimi.normal tül perdelerii yıkatmak istiyorum. Ankara da bildiğiniz temiz güvenilir bir yer var mı perdelerim çok düz. O yüzden kirisiyor biraz. Lütfen bir yer önerin
Bende Instagram gördüm aynı dediğiniz şekilde yıkıyorum. Perdeler inanılmaz temiz mis gibi çıkıyor.Annem bir bulaşık makinesi tableti ve bir paket kabartma tozuyla Tül ayarında yıkıyor. Çok kırılan bir tül olduğu halde çok az kırılıyor ve bembeyaz tertemiz oluyor. Oraya vereceğiniz paraya yazık ya.
Annem bir bulaşık makinesi tableti ve bir paket kabartma tozuyla Tül ayarında yıkıyor. Çok kırılan bir tül olduğu halde çok az kırılıyor ve bembeyaz tertemiz oluyor. Oraya vereceğiniz paraya yazık ya.
Yok köpürme olmuyor. Annem önce makinenin içine tülü koyuyor, sonra bulaşık makinesi tabletiyle kabartma tozunu tülün üstüne koyuyor. Deterjan gözüne birşey koymuyor.Deterjan yerine bunları kullancaz demi, makinemde sıvı deterjan kullanıyorum gerçi aparatı var çıkarınca toz bölümüne geçiyor.Köpürme filan olmuyor demi makinede.
Yok köpürme olmuyor. Annem önce makinenin içine tülü koyuyor, sonra bulaşık makinesi tabletiyle kabartma tozunu tülün üstüne koyuyor. Deterjan gözüne birşey koymuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?