kızlar nolursunuz bana bi akıl verin moralim çok bozuk

istemeye 20-25 kişi gelınmez ne bu yahu nişan mı. ayrıca babanda haklı canım
bence erkek arkadaşına soyle ben soylemıştım mumkun olduğunca az kışı gelın evımız kuçuk demiştim onlarda oyle yaptı

Çoook teşekkür ederim, vazgeçtim bu fikirden. Çoğunluk uygun olmadığını düşünüyor madem kişi sayısını azaltmak en doğrusu ya da sıkış mıkış idare edecekler artık. İyi ki varsınız Her birinize ayrı ayı çok teşekkür ederim. Moralimi ve yanlışımı düzelttiniz :)

İstemeye o kadar kalabalık gelinmez.Baban da haklı kendine göre.Bence sevgiline makul bir dille anlat.Nişan değil ki bu 40 kişi çok fazla.

İstemeye o kadar kalabalık gelinmez.Baban da haklı kendine göre.Bence sevgiline makul bir dille anlat.Nişan değil ki bu 40 kişi çok fazla.

aslında istemeden sonra yüzük takılacak ya yani evde nişan olacak bi nevi. o yüzden ailenin büyükleri kardeşleri eşleri dayısı da gelsin istedi onlar.

bnm nişanımda evde oldu 60 kişiyle ev dar degıldı ama bızım ben hiç bişiyle ılgılenmedım kuzenler hızlıca çay pasta servısını yaptılar herkes yerıne oturunca karısıklık olmuyo evet bıraz kalabalık sıkısık oluyo ama o kadar olur stres yapma bu guzel gunu düşün karısıklık olsa da onlar da ınsan sonucta hoş görurler....

rica ederim canım
ayrıca eminim çok güzel ve samimi bir ortam olacak ve sen iyiki diyeceksin
hep mutlu ol
tek sorunun bu olsun:)

isteme nişan biarada sanırım....
bizimde evde böyle kalabalık olmuştu..
kalabalık geldiler bizde çok kalabalıktık zaten..
sonra pişman olduk yer tutmadığımıza...

isteme ve nişan bir arada olacaksa bir yer tutmak abes olur.baban haklı bence..yeriniz dar olduğu için nişanlınla konuş bir akşam çekirdek aile gelip istesinler..başka bir akşam da tutuğunuz yerde nişan yapın..

ne olusra olsun o gunun senın ıcın guzel olacagını unutma.
O gun bırakda hersey ıcın baskaları endıselensın
Evde de olsa dısarıda da olsa kalabalıkda olsa o senın nısanıııınnn o kadar
sadece tadını cıkar :))

beni istemeye 40 kiişi geldiler bizde oldukmu 35 kısı
rezalettı
nısanda aynen
evde yapma ne olursa olsun cunku evde herkez ust uste oluyor
kınamıda dısarıda yaptık yoksa cok olup bıttıgım yok kına gecelerıne ama evde dam gıbı oluyor dam kapı dumduz :)

Arkadaşımın ablasını isteyeceklerdi. Bunlar bi'geldi 40 küsür kişi oldular toplamda. Eşten, dosttan cezve, fincan toparladılar iki dakikada. 4 dev cezve kahve yapıldı, kahve makinesi de cabası

Gelin sadece kahve servisi yaptı o da sadece büyüklere anne, baba vs. Diğerlerine kardeş ve kuzenler.
Zor oluyor açıkcası bence istemeye 25 kişi çok. Daha bunun düğünü, kınası var sonuçta hemen ogün alıp, gitmeyecekler ya seni (ay böyle deyince tuhaf oldu ya hu)

Tatlı heycanlar bunlar canım ama baban haklı. Düşünsene adamın orda bir ağırlığı olacaktır kızını isteyecekler ondan, bi'de özel mekan tutunca "biz zaten kızımızı vermeye meraklıyız, özel mekan bile tuttuk" gibi bir imaj oluyordur onun kafasında. İsteme olayı olmuş olsa sadece söz yüzüğü takılsa dediğin doğru da ı-ıh o fikir sırıtıyor:)

Mesela kardeşler, eşleri ve anne, baba gelsinler. Dayı, teyze, amca, hala da gelirse ohooo bi'de onların eşleri sonra aman yan komşumla kardeş gibiyiz o da gelsin, kuzenim gelsin derken işin içinden çıkılmaz. Daha kız bile verilmemiş

Bence de böylesi daha uygun olur.
İstemeye anne,baba,oğul,belki en büyük ağabey veya abla (en fazla 5 kişi) gelsinler.
Nişanı daha sonra dışarıda yaparsınız.

yuhh kiz istemeye o kadar kisi gelinir mi yaaa
baban cok hakli
bu isteme ne o öyle nisan gibi
bence erkek ark söyle abartmasin

kız istemeyle nişanı bir arada yapsanız daha mantıklı olur.
nasıl olsa duyan gelicekmiş

Son düzenleme:
Bence alt yada üst katınızda oturan akrabanız yada samimi komşunuzdan rica edin, erkekler bir daire oturur, kadınlar bir dairede...

bende ıstemeye geldıler 5 kışı

ısteme kahve

yemek yedık evde

2 hafta sonra yuzuk takmaya geldıler hıc bıryer tutmayı dusunmedım aıle arası dıye

bızden 25 kiş onlardan 20 25 kııs

annem evı duzenlemıstı camı gıbı koltukları kenarlara yan yana koydu orta bos kaldı sandalyelerı dızmıs erkekler bır odadda 3 kanepede tıkış tepiş oturdular

bayanlarda salondaydı sandalye koltuk ne varsa ısteyuzuk takılırken herkes ayaktaydı ve bıze bakıyorlardı. sonra foto faslı derken ... bızm evde 110 metrekare ıdı yanı cok genızd egıl ama salon ve oturma odmaız genıstı .

kuzenleırm halam tayzem yengem amcam gıbı akrabalarım bırebır ayaktaydılar ıkram vs faslında - pasta pogaca ve meyve suyu ıkram etmıstık. sımdı dusunuyorum hıc uzerıne dusunmemıstım . tam 4 sene öncesı ıste.

takma kafana babana kulak ver onlara bırak bazı seylere katlan. yusuk takıdı hadii bıyere gıdelım bence gereksız yuzugu takın tıkıs tepiş zaten öle ooluyo sonra gıderler zaten

MUTLULUK SEVGİ DILIYORUM

yuhhhhhhhhhhhhhh kız istemeye 25 kişi gelinir mi
erkek arkadaşınla konuş az kişi gelsinler 25 kişi kız istemeye gelinir mi ya
yüzüğü bir sonraki hafta takarız o zaman gelsinler şuan bu denli kalabalık bir şekilde gelmeleri bizim için uygun değil de.....

ayrıca babana hak verdim.... kesinlikle saçma istemede yer tutulur mu ya sanki nişaqn gibi meraklı gibi

bence erkek arkadasınla görüs okadar kisi gelmesinler canım .bizim gelininde söz nişan evde oldu adamlar ayrı aşağı katta ,kadınlar ayrı yukarı kattaydı ne yediğimizden anladık ne oturduğumuzdan onlar bizden kalabalık zaten.pasta kesilirken felan amcamlar aşağıdaydı dayım hele gelini ilk defa görecekti onu bile göremedi.saçma sapan bir şey oldu.erkekler sıkıldı otur otur.kendi kalabalıklarından bize en son geldi tabaklar.sıkış tepişti çok sinir olmuştuk konuşulup halledilcek mesela tatsızlık çıkmasına izin verme .iki tarafın gönlü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…