Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar o engin bilgilerinize ihtiyacım var;)

Demetimm01

O bir aşık ve saç delisi:)
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
43
95
8
33
Kızlar konu şu ki saçlarıma takmış durumdayım ve uzamasını çok istiyorum şuan saçım göğüs hızamda... İnternetten bir çok şey araştırdım; soğan kürü, lavanta,ısırgan, Barselona yada dax süpergo... Hangisi etkili bilmiyorum sizden denenmiş ve etkili bir öneri istiyorum..Saçlarımı belimde istiyorum boyadan yıprandı ve boyayı bıraktım sonra kına yaktım falan filan :)bana yardımcı olursanız sevinirim

Bana kimse yanıt vermiyor :'(

bu akşam soğan kürüne başlıyorumm canım gel beraber olsun buarada şampuanıma çamterebentin kattım bende :)

bu akşam soğan kürüne başlıyorumm canım gel beraber olsun buarada şampuanıma çamterebentin kattım bende :)
Tamam canım bende başlıyorum o zaman soğan kürüne bugün fakat bir şey sorucam haftada kaç defa yapalım canım bu kürü

bencede haftada bir yeterli olur bu akşam duştan önce yapıcammm sonra haftaya bugünnn 8 hafta uygulayıp bi ara veririz hem saç dinlenir hem sonuca bakarız uzama var mı diyee

Bende geldim :)
Bak uyguladigim bakımı anlatayım bende çok ise yaradı . 2 senede uzaklığıyla 2 ayda uzadığı aynı neredeyse .
Sampuanima çam terebentin ve Badem yağı kattim. 650 ml sampuana 3 tatlı kasigi badem 3 tatlı kaşığı Çam terebentin yağı kattim.
En büyük etkiyi bu gösterdi. Bazılarında kuruma oluyormuş bende kesinlikle olmadı. Müthiş bir değişim oldu bende . Yumuşadı hızla uzattı saçlarımı. Şimdi restorex aldım ona da kattim.
Ardından saç kremine gelsin sıra duru saç kremi ve elidorun sarisini kullanıyorum dusta. Çok memnunum kesinlikle ikisinden de.
Dustan sonra Glissin sıvı saç kremini sıkıp yatiyorum ardından Elseve saç guzellestirici yağın mucivezi kremini kullaniyorum. Kokusuna bayıldım resmen bunun.
Uzama için çam terebentini tek gecerim. Haftada birde badem yağıyla çam terebentini karistip saç diplerine surersen daha çabuk etki gösteriyor . Ben biraz useniyorum ama deneyenler hep memnun kalmış .
Bak benim de günlüğüm var oraya bakabilirsin.
Demetimm01

bencede haftada bir yeterli olur bu akşam duştan önce yapıcammm sonra haftaya bugünnn 8 hafta uygulayıp bi ara veririz hem saç dinlenir hem sonuca bakarız uzama var mı diyee
Tamam canım öyle yapalım başlıyorum o zaman bugün saçlarımın fotoğrafını çekicem sekiz hafta sonrada çekip koyucam mozak

Prof olmuşsun
Hepsi var hepsini bilmeme rağmen sivil sac kremi zor geliyor.
Sac guzellestiriciyi yeni aldigimdan hevesim var

Canım teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın yarın alıp hemen katıyorumm

Kalcalara gelsin bi o zzaman gor beni Ben sıvı saç kremi olmadan acamiyorum saçlarımı valla. Çok memnunum. Hemencecik açılıyor ve bereketli de. 5-6 ay gidiyor bana Mayisda aldım bunu daha bitmedi
Prof olmuşsun
Hepsi var hepsini bilmeme rağmen sivil sac kremi zor geliyor.
Sac guzellestiriciyi yeni aldigimdan hevesim var

Kalcalara gelsin bi o zzaman gor beni Ben sıvı saç kremi olmadan acamiyorum saçlarımı valla. Çok memnunum. Hemencecik açılıyor ve bereketli de. 5-6 ay gidiyor bana Mayisda aldım bunu daha bitmedi

Benimkide çok kullanmamama rağmen eylülün bası gibi aldim yariyi geçti

Benimkinden galiba evet.
Ay çok mu sikiyorsun ki sen ne çabuk bitmiş
Bende 2 de kız kardeş var onlarda sıkar arada gelecek ay anca biter . Ben sadece dustan sonra sikiyorum sen günlük mu kullaniyorsun yoksa
Gliss siyah seri..
Gecen yil aldigimda deli gibi kullanirdim net 3 ay giderdi bana

Benimkinden galiba evet.
Ay çok mu sikiyorsun ki sen ne çabuk bitmiş
Bende 2 de kız kardeş var onlarda sıkar arada gelecek ay anca biter . Ben sadece dustan sonra sikiyorum sen günlük mu kullaniyorsun yoksa

Yok ya az sıkıuorum yağlı duruyor yoksa zaten her zamanda kullanmıyorum.
Saçlarımın açılmasinda sıkıntım yok çünkü ama Çözemedim

1.soğan kürümü uyguladımm baya bi yumuşattı ve parlattı ancak bi saat tutamadım saçımda 30-40 dk gibi tuttum haftaya gelsin 2. Uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…