- 4 Ekim 2015
- 43
- 95
- 8
- 33
- Konu Sahibi Demetimm01
-
Canım ben bugün çam terebentini aldım kadının biri saçlarını kurutur o dedi saçların zaten kuru dedi benim saçlarım kuru değil ama kadın neden böyle dedi anlamadımKalcalara gelsin bi o zzaman gor beniBen sıvı saç kremi olmadan acamiyorum saçlarımı valla. Çok memnunum. Hemencecik açılıyor ve bereketli de. 5-6 ay gidiyor bana Mayisda aldım bunu daha bitmedi
Canım ben bugün çam terebentini aldım kadının biri saçlarını kurutur o dedi saçların zaten kuru dedi benim saçlarım kuru değil ama kadın neden böyle dedi anlamadım
canım badem yağı ve hint yağı kattım bugün kullanmaya başlıyorum uzar inşallah :)Tek kullanıldığında kurutma yapıyormuş bazılarında canım.
Benim saclarim kuru olduğu halde hiç kurutma olmadı. Sampuana badem yağıyla kat kurumasından korkuyorsan bir tatlı kaşığı daha badem yağı katabilirsin.
canım badem yağı ve hint yağı kattım bugün kullanmaya başlıyorum uzar inşallah :)
Evet canım şampuana kattım teşekkür ederimSampuana mi kattin? Şifa olsun insallah
Uçlara doğru elektriklenmiş- kuru gibi geldi bana en basiti ılık zeytinyağı yada mayonez sürebilirsin uçlara onun dışındaCatlakB 'nin önerdiği durulanmayan kremide alabilirsin. Mümkünse şampuan hariç kullandığın ürünleri - yani dibine değil ucuna uyguladıklarını- kuru saçlara uygun ürünlerden tercih et. Türü ne olursa olsun belirli uzunluktan sonra saç uçları illaki kuruyor.
Tamam canım benim teşekkür ederimsaç uçların için morfose keratin serumu önerebilirim canım benim baya bir yumuşatıyor... gerçi beyaz olan şişesi morfose silk serum için de çok iyi yumuşattığı söyleniyor elimde ki bitsin bi de onu denemeyi düşünüyorum sen de bir araştır istersen
Canın benim saçlar kıvırcık olduğu için çok elektrikleniyor yarın alayım o zaman
Tamam canım badem yağı katıyım o zaman teşekkürlerSaç kremine 1 yemek kaşığı Badem yağı kat canım o da etkili olur
Kızlar konu şu ki saçlarıma takmış durumdayım ve uzamasını çok istiyorum şuan saçım göğüs hızamda... İnternetten bir çok şey araştırdım; soğan kürü, lavanta,ısırgan, Barselona yada dax süpergo... Hangisi etkili bilmiyorum sizden denenmiş ve etkili bir öneri istiyorum..Saçlarımı belimde istiyorum boyadan yıprandı ve boyayı bıraktım sonra kına yaktım falan fian :)bana yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?