Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar o engin bilgilerinize ihtiyacım var;)

Kalcalara gelsin bi o zzaman gor beni Ben sıvı saç kremi olmadan acamiyorum saçlarımı valla. Çok memnunum. Hemencecik açılıyor ve bereketli de. 5-6 ay gidiyor bana Mayisda aldım bunu daha bitmedi
Canım ben bugün çam terebentini aldım kadının biri saçlarını kurutur o dedi saçların zaten kuru dedi benim saçlarım kuru değil ama kadın neden böyle dedi anlamadım

Tek kullanıldığında kurutma yapıyormuş bazılarında canım.
Benim saclarim kuru olduğu halde hiç kurutma olmadı. Sampuana badem yağıyla kat kurumasından korkuyorsan bir tatlı kaşığı daha badem yağı katabilirsin.
Canım ben bugün çam terebentini aldım kadının biri saçlarını kurutur o dedi saçların zaten kuru dedi benim saçlarım kuru değil ama kadın neden böyle dedi anlamadım

canım badem yağı ve hint yağı kattım bugün kullanmaya başlıyorum uzar inşallah :)

biberiye yağının da uzattığı söleniyor ben de biberiye yağı ve çamterebentin kattımmm canım restorex şampuanıma eee soğan kürüne de başladık bakalımm yaza kadar şöle bi buçuk karışşş uzasa razıyımm wallaaa

Kızlar işte şuan ki saçlarım nasıl sizce kuru mu sağlıklı mi ben Barselona kullanıyorum sürekli soğana da başladım kuruysa önerinizi alabilirim mayısa belimde olsun istiyorum sizce olur mu

Eklentiler

• IMG-20151009-WA0003.webp
    24 KB · Görüntüleme: 74
Uçlara doğru elektriklenmiş- kuru gibi geldi bana en basiti ılık zeytinyağı yada mayonez sürebilirsin uçlara onun dışında CatlakB 'nin önerdiği durulanmayan kremide alabilirsin. Mümkünse şampuan hariç kullandığın ürünleri - yani dibine değil ucuna uyguladıklarını- kuru saçlara uygun ürünlerden tercih et. Türü ne olursa olsun belirli uzunluktan sonra saç uçları illaki kuruyor.

Gliss siyah seri :)
Bismillahla kullan bereketli olsun bendeki çabuk yarıya indi dimi Ceylinimdeceylinim

Canın benim saçlar kıvırcık olduğu için çok elektrikleniyor yarın alayım o zaman

saç uçların için morfose keratin serumu önerebilirim canım benim baya bir yumuşatıyor... gerçi beyaz olan şişesi morfose silk serum için de çok iyi yumuşattığı söyleniyor elimde ki bitsin bi de onu denemeyi düşünüyorum sen de bir araştır istersen

Tamam canım benim teşekkür ederim

Kızlar arada bir hafta var saçlarım uzamış gibi geldi kına yakmıştım ya kendi diplerim inmiş aşağı örüp açtığım için saçların boyu aynı gibi ama düzken fark daha belli

Eklentiler

• Phototastic-13_10_2015_1dd308c2-2e21-46eb-83e6-60033a7cf543.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 62
Şimdiden parlaklığı artmış bence! Uzamayı 1 ay geçince daha net görürsün, bakımlara devam et gitgide daha iyi olacak sonuç

ben saç konusunda çok araştırmacı biriyim yağları bitkileri vs. Çok şey kullandım çok şey okudum gördüm fakat hiçbirinin faydasını görmedim. Takiiiii 2 yıl önce zigavus bitkisel sampuanla tanisana kadar. Sampuani bana eczacimiz tavsiye etmişti. Birberli ve narlı olanı aldım. Asıl uzaması için narlı olması gerekiyor ama ikisi bir arada saç derisi için çok daha iyi. Birde bitkisel sampuanlar bilindiği üzre saçı biraz sertleştirir. Bu yüzden ben zigavusun saç kremini de almıştım. Bunları kullandigimda sacim ilk defa belime kadar uzamisti Şiddetle tavsiye ederim☺☺

canım , kımyasal hıcbır ıslem yaptırma. zeytınyagı bal yumurta sarısı maskesını yap haftada bır. bı de glıss kurun onarıcı yagı var onu uçları ıcın kulllan ıslakken sacın. uzar hem de sağlıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…