Evet canım hamileyimhalasına kendi düşüncelerini yazsa daha iyi değilmi
hamilelik takvimini totem olsun diye yaptığıunı okumuştum bi yerde, egenin denizi geldi yazdığına göre hamilemisin
Bir nevi aileyle çocuğun iletişimi içinde ,beraber vakit geçirsinler diyede veriyorlarmış ödevi.Ama aileler strese giriyor çoğunlukla.Tamam ıste hayal dunyası ıcın verılmıs
bızede verılmıstı hatta dırek postalamıslardı bırde mektupları ptt'den :)
o soyledı bız yazdık
cumleler tabıkı buraya yazılan ornekler gıbı asla degıldı
Anasinifina gidiyor oğlum . Mektup yazıp yollamamızı istediler . Oğlumda yanimizdaki. Halasına mektup yazmak istiyor. Halamız burda diye ne yazabilirim bilemedim . Sizler bize kısa bir mektup ornegi yazsanız kızlar .halamiz evli 3 cocuğu var . Umarım yardımcı olursunuz . Sagolun kizlar
Tebrikler,sevindim ,kimbilir eşiniz ve oğlunuz nasıl sevindi.Evet canım hamileyim
gecen ay soylemiştim totem yaptığımı , Allaha çok şükür
Evet ya cok sevindiler , Egenin karnımı sevişini sanırım hiçbişeye değişemeyeceğim.Tebrikler,sevindim ,kimbilir eşiniz ve oğlunuz nasıl sevindi.
Oğluna verilsede anaokuluna ve ilkokula giden çocuklara öyle ödevler veriliyor ki ,yardım etmeden yapmaları imkansız
totem hemen tutmuş demek, hayırlı olsunEvet canım hamileyim
gecen ay soylemiştim totem yaptığımı , Allaha çok şükür
Teşekkür ederim, dilerim en kısa sürede hayırlı haberlerini alırım canımtotem hemen tutmuş demek, hayırlı olsun
Anasınıfı çocukları okuma yazma biliyor mu? + Ödev mi veriyorlar eve anasınıfında?Anasinifina gidiyor oğlum . Mektup yazıp yollamamızı istediler . Oğlumda yanimizdaki. Halasına mektup yazmak istiyor. Halamız burda diye ne yazabilirim bilemedim . Sizler bize kısa bir mektup ornegi yazsanız kızlar .halamiz evli 3 cocuğu var . Umarım yardımcı olursunuz . Sagolun kizlar
Gözün aydın CuteTeşekkür ederim, dilerim en kısa sürede hayırlı haberlerini alırım canım
Teşekkür ederim çekcimGözün aydın Cute
Kızlar bebeğimin ayağı burkulmus . Bebekle uğraşıyorum hic durmuyor . Ortancida hic durmuyor . Mecbur burdan yardım istedim . Biraz oğlum bişeylerde ekler dedim . Mektubu birlikte PTT goturucez. Yorum istemiyorum . Mektup yapın arkadaslar. Yinede yorum icin cok sagolun . Ege'nin Denizi'de hayırlı olsun . :) beni konu dağılmış biraz . Yazarsanız cok sevinecek benim oğlan :))Şu noktada çok yanlış yapıyorsun. Onu konuşturmaya ve hayal gücünü çalıştırmaya teşvik etmelisin.
Bak bakalım neler çıkacak o hayal dünyasından.
Sen hazırcısın ve hazırcılığı öğreterek kötülük ediyorsun.
Evet ya bitmiyor ödevleri birazcık yardım . PTT birlikte gidicen iletişim araçlarını tanıtmak .Anasınıfı çocukları okuma yazma biliyor mu? + Ödev mi veriyorlar eve anasınıfında?
Tamam sen durmayan çocuklarla ilgilenKızlar bebeğimin ayağı burkulmus . Bebekle uğraşıyorum hic durmuyor . Ortancida hic durmuyor . Mecbur burdan yardım istedim . Biraz oğlum bişeylerde ekler dedim . Mektubu birlikte PTT goturucez. Yorum istemiyorum . Mektup yapın arkadaslar. Yinede yorum icin cok sagolun . Ege'nin Denizi'de hayırlı olsun . :) beni konu dağılmış biraz . Yazarsanız cok sevinecek benim oğlan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?