Kızlar önerinizi bekliyorum ben işin içinden çıkamadım

Boşanma sürecine girene ve bu süreci tamamlayana kadar arkadaşınız ilişkisini derhal kessin.

Adam boşanınca yaşarlar ilişkilerini.

Ne yazacağım malum..

Kız anneci diye boşanma mı olur yahu ?

Hatırlıyorum bir sevgilimde ben telefonla annemle konuştum diye ayrılmıştı bu adam da onun bir versiyonu demek ki

3'de keramet vardır derler ama bence arkadaşınıza söyleyin pek inanmıyorum ama adam boşandı sizin arkadaşla evlendi diyelim sakın çocuk yapmasın.

Adam çocuk olduktan sonra vınlayıp kaçar

Adam doğru bile söylüyor olsa kağıt üstünde de olsa evli bir adam.
Bence arkadaşınız çok üzülebilir sonrasında, ille de diretiyorsa gözünü açık tutsun derim.

arkadaşım seviyor ama yanlış bir şeye sabebiyet vermek istemiyor. ayrıca adam yaşlı kız genç

arkadaşım bende eşinden dinle bide dedim adamın doğru dediği ne malum. ama diğer genç eşi gerçekten annesinin yanında adamın bulunduğu şehirde yaşamak istemiyor bunu biliyor arkadaşım. şimdi boşansın öyle yapsın diyceksinizde bende diyorumki bu sefer bu adam gerçekten ikinciyi boşayıp onu alır yani anlattıklarına göre arkadaşlarımın.

Sadece ilk sayfayı okudum ve katıldığım yorum,sebep ne olursa olsun adam evli.
Bu hikayede aslında bizi,seni ve arkadaşını ilgilendiren tek kısım,adamın evli olup olmaması.

Aradaki miş-mış tarzı açıklamalar,durumu değiştirmiyor.
Üstelik hepsi sadece adamın açıklamalarından ibaret.Yani doğruluğu kesin değil.
Hem o 20 yaş küçük kızı da kolay kandırmamıştır zannımca:)

Adamdaki özel hayata bak rengarenk. Bir eski eş, bir şuanki eş, bir yeni sevgili ve çocuklar.
Bu masala inanan arkadaşını uyandır bi an önce canım, gözünü açsın, aklını başına toplasın.

ya aslında arkadaşımın gözünü açmasına gerek yok çünkü adam arkadaşımla gerçkten evlenir ,arkadaşımın anlattığına göre aşık adam ama adam çok yaşlı,gerçi 2. eşi bu arkadaşımdan çok daha genç ama arkadaşımın albenisi ciddne çok yüksek. korkuyorum adam karısını boşayıp onu alıcak. öyle karmaşık ki ben adama inanamadım.

Boşanma sürecine girene ve bu süreci tamamlayana kadar arkadaşınız ilişkisini derhal kessin.

Adam boşanınca yaşarlar ilişkilerini.

bende ondan korkuyorum ama arkadaşım boşan derse adam gerçekten boşar 2. yi. arkadaşıma onu anlatmaya çalışıyorum senin yüzünden yuva yıkılıcak diyorum. ben şuan arkadaşımın derdinde değilim inanın. o acı çekiceğini sanmıyorum ben 2. eş için üzülüyorum.

canım ben arkadaşıma acımıyorum adam çok yaşlı artık 4. olamaz yani ,arkadaşımı bırakır bırakmaz onu düşünmüyorum,arkadaşımda bırakmıycağından emin gerçi. ben sadece 2. eşi düşünüyorum. arkadaşım boşa derse kadını boşar.ve onun yüzünden uzakda olsalar tamamen biticek.ama arkadaşım olmasaydı belki bir şekilde araları düzelebilirdi diyorum. valla kendimi bende günaha ortak gibi hissediyorum yahu.

Bu konuyu nerden tutsak ordan elimizde kalir.

Bastan sona yanlis, rezil, carpik, lacka, laabali, sacma iliskiler toplulugu.

Türk toplumu ne ara bu kadar yozlasti ve marjinal oldu?! Yazik...

ben eden bulur diyorum başkada diyecek söz bulamıyorum. fakat bu durumda yaşlı adamda eşiyle aynı şehirde yaşamak ister hak verir gibi oluyorum ama sonra hemen vazgeçiyorum. arkadaşıma bir şekilde eşiyle iletişime geç sen sor dedim. arkadaşım sevgilisine demiş ve adam da tamam bencede ara sen sor demiş bu ne ya valla filimlere konu olur

kızlar yorumlarınızı ikinci eşi düşünerek yaparsanız daha iyi olcak ,ben arkadaşımı düşünmüyorum çünkü onada söyledima yrıca o adam gerçekten 2. yi boşayıp arkadaşımı alır ,almasada konu arkadaşım değil benim için 2. eş önemli. eşini düşünüp ona göre arkadaşıma öğüt vericem. arkadaşımı düşünmüyorum çünkü o zaten yanlış yolda olduğunu biliyor. aşk gözünü kör etmemiş ama adamı çok istiyor çünkü maddi durumu çok iyi

Arkadaşın adama boşanmasını söylesin.. Adam boşandıktan sonra da tekmeyi vursun.. Böylece o kadıncağız da onu aldatan ş....sizden kurtulmuş olur..

İşin doğrusu arkadaşının düzgünce ayrılması adama da "hayatında bir kere karakterli ol da bebeğini doğuran kadına saygı duy ona dön" desin ve terk etsin.. Kendine temiz bir yol çizsin..

Onların evliliğinin süreci de sorunu da kimseyi ilgilendirmez sonuçta.

her naneyi ye hamile kaldı evlenmek zorunda kaldım de.. ama korunmayı akıl edemediniz veya aldırmayı evlenip doğurttunuz mecburen, şimdide boşanamıyor mağlesef niye hep aynı hikayeler yaa biraz yaratıcı olun eyy adamcıklar

Nerde evli- barklı karısını aldatan erkek var:Hepsi zorla evlenmiş hiç sevmemiş.

Şimdi asıl problem buna inana kızda mı yoksa karşısındakini inandıran adamda mı?

En iyisi devlet kız çocuklarını korumaya aldığı gibi'Zorla evlendirilen erkekleri' de korumaya alsın.

bu evli erkek muhabbetlerinde hep ikinci kadına üzülürüm ben . olan ona oluyor çünkü . toplumun gözünde dışlanan o . diğeri adamın nikahlı karısı . ister bebek için evlenmiş olsun ister hiç sevmemiş olsun ne olursa olsun nikah onda . o kadın namuslu diğer kadın namussuz herkesin gözünde . bu böle değişmez gerçek . zaten karısından boşanıp ikinciyle evlenen çok az . erkekler eşlerinden sıkılınca biraz eğlenmek istiyor bence . ikinci kadında hayatında bir boşluk olduğu için sürükleniyor böle birşeyin peşinde . yasak duygular her zaman heyecan verir insana . bence yol yakınken dönsün o adam çıtır karısını asla bırakmaz olan arkadaşına olur .

Sen hiç kendini yıpratma bence.

Sonuçta ikinci eşin vebalini üzerine alan arkadaşın.

Sen üzerine düşeni yapmışsın, onu uyarmışsın.

İstisna bir şekilde evlenip mutlu da olabilir tabi ki biz bilemeyiz ama içinde bulunduğu durum hoş değil.

Herşeyin bir adabı olmalı.

Üzgünüm ama ben arkadaşının boşanmaya sebebiyet verdiğini düşünüyorum.

Tabi ki esas suçlu adam , herkese boncuk dağıtmış.

Arkadaşın olmazsa başka bir kadına yaklaşacaktı fakat evli olduğunu bildiği halde o erkekle görüşmeye devam eden kadınların vicdanı yok benim gözümde.

Şu anlattıklarınızdan adam hiç güven veriyor mu arkadaşınız bir düşünsün adım gibi eminim arkadaşınız o adam için sadece 3. sıradaki kadın olacak 4. lerin 5. lerin yola çıkması an meselesi yani. Bile bile böyle bir adamı tercih eden kadın da kusura bakmayın her şeyi yaşamayı hak ediyordur. Bize sadece aşk, heyecan, şehvet gibi duygular çeşitli hormonlar verilmedi yaratılırken beyin gibi bir organımız da var mesela yaşadıklarımızı muhakeme etmek için ama ben illa bu organımı kullanmayacağım diyen birine de kimse bir şey anlatamaz yani.

affınıza sığınarak soruyorum madem bunu onaylamıyor 2.eşe acıyorsunuz neden hala arkadaşım diyerek bahsediyorsunuz neden ilişkinizi bitirmiyorsunuz?(arkadaşınızla).madem arkadaşlığa devam ediyorsunuz neden burada onu eleştirme gereği duyuyorsunuz?

adam ankarada kadınsa istanbulda iki senedir.kadın kendi gelmiyor adamda yalnız haliyle sürekli böyle evlilikmi olur diyor. arkadaşıma eşinin telefonunu falan verdi inanmazsan sen sor diye. yani eşi sanırım kocasını sevmiyor. adamın tüm düzeni diğer eşinden olan çocukları( ilk eşi) ankarada bırakıp gitmesi mümkün değil. ama kadın inatla sen gel diyor . oda ne yapmaya çalışıyor bende anlamadım.

canım bu adam arkadaşın anlattığına göre böyle söylemiyor. kadın kendi yaşamak istememiş ankarada .annesinin yanına gitmiş. eşinede illa sen gel diyor adamın gelmesi ise zor tüm çevresi ankarada. 2. eş çok genç diye sanırım ne yaparsam yapayım ayrılmaz mı kocam diyor çözemedim. adamda bene vlimiyim neyim belli değil diyor bu yüzden şikayetçi benimle olmayana neden eşim diyeyim diyor. ama ozaman neden boşanmamış benimde kafama takılan bu . arkadaşıma sorup yazarım kızlar sizede

neden mi hayatım çünkü eğrisiyle doğrusuyla benim arkadaşım ve benden çok daha küçük, cahilce şeyler yapmaması için,vebal almaması için.birinin akıl vermesine ihtiyacı olduğu için. konuyu sadece bana açtı. ne deseydim istediğini yapmı? bunları bende senin affına sığınarak söylüyorum .çünkü arkadaşım bence akıl almazsa çok büyk veballer alıcak üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…