Adam doğru bile söylüyor olsa kağıt üstünde de olsa evli bir adam.
Bence arkadaşınız çok üzülebilir sonrasında, ille de diretiyorsa gözünü açık tutsun derim.
Adam evli.
Esi annesinin evine gitmismis, esi söyleymis, esi böyleymis, esinin yasi kücükmüs, müs müs, mis mis, mus mus..............
Esinide dinlemis mi arkadasiniz. Birde esin agzindan dinleseymis mis mis.
Ayrica ne sorunu varsa var. ADAM HALA EVLI!
Bosanacakmis, zaten bekar giybiymis, eside zaten olmaz olasi cok kötü, kötünün kötüsü tü kaka yani.
Sinir oluyorum, ifrit oluyorum böyle seyleri okuyunca.
Arkadasiniz yaptigi rezil davranisa kilif bulmus.
Adam deseniz zaten rezilin önde gideni.
Yazik olmus o ilk esede, o ikinci esede.
Keske birde onlari dinleme imkanimiz olsa.
Adamdaki özel hayata bak rengarenk. Bir eski eş, bir şuanki eş, bir yeni sevgili ve çocuklar.
Bu masala inanan arkadaşını uyandır bi an önce canım, gözünü açsın, aklını başına toplasın.
Boşanma sürecine girene ve bu süreci tamamlayana kadar arkadaşınız ilişkisini derhal kessin.
Adam boşanınca yaşarlar ilişkilerini.
Ne yazacağım malum..
Kız anneci diye boşanma mı olur yahu ?
Hatırlıyorum bir sevgilimde ben telefonla annemle konuştum diye ayrılmıştı bu adam da onun bir versiyonu demek ki
3'de keramet vardır derler ama bence arkadaşınıza söyleyin pek inanmıyorum ama adam boşandı sizin arkadaşla evlendi diyelim sakın çocuk yapmasın.
Adam çocuk olduktan sonra vınlayıp kaçar
Bu konuyu nerden tutsak ordan elimizde kalir.
Bastan sona yanlis, rezil, carpik, lacka, laabali, sacma iliskiler toplulugu.
Türk toplumu ne ara bu kadar yozlasti ve marjinal oldu?! Yazik...
kızlar yorumlarınızı ikinci eşi düşünerek yaparsanız daha iyi olcak ,ben arkadaşımı düşünmüyorum çünkü onada söyledima yrıca o adam gerçekten 2. yi boşayıp arkadaşımı alır ,almasada konu arkadaşım değil benim için 2. eş önemli. eşini düşünüp ona göre arkadaşıma öğüt vericem. arkadaşımı düşünmüyorum çünkü o zaten yanlış yolda olduğunu biliyor. aşk gözünü kör etmemiş ama adamı çok istiyor çünkü maddi durumu çok iyi
canım ben arkadaşıma acımıyorum adam çok yaşlı artık 4. olamaz yani ,arkadaşımı bırakır bırakmaz onu düşünmüyorum,arkadaşımda bırakmıycağından emin gerçi. ben sadece 2. eşi düşünüyorum. arkadaşım boşa derse kadını boşar.ve onun yüzünden uzakda olsalar tamamen biticek.ama arkadaşım olmasaydı belki bir şekilde araları düzelebilirdi diyorum. valla kendimi bende günaha ortak gibi hissediyorum yahu.
kızlar yorumlarınızı ikinci eşi düşünerek yaparsanız daha iyi olcak ,ben arkadaşımı düşünmüyorum çünkü onada söyledima yrıca o adam gerçekten 2. yi boşayıp arkadaşımı alır ,almasada konu arkadaşım değil benim için 2. eş önemli. eşini düşünüp ona göre arkadaşıma öğüt vericem. arkadaşımı düşünmüyorum çünkü o zaten yanlış yolda olduğunu biliyor. aşk gözünü kör etmemiş ama adamı çok istiyor çünkü maddi durumu çok iyi
Arkadaşın adama boşanmasını söylesin.. Adam boşandıktan sonra da tekmeyi vursun.. Böylece o kadıncağız da onu aldatan ş....sizden kurtulmuş olur..
İşin doğrusu arkadaşının düzgünce ayrılması adama da "hayatında bir kere karakterli ol da bebeğini doğuran kadına saygı duy ona dön" desin ve terk etsin.. Kendine temiz bir yol çizsin..
Onların evliliğinin süreci de sorunu da kimseyi ilgilendirmez sonuçta.
Nerde evli- barklı karısını aldatan erkek var:Hepsi zorla evlenmiş hiç sevmemiş.
Şimdi asıl problem buna inana kızda mı yoksa karşısındakini inandıran adamda mı?
En iyisi devlet kız çocuklarını korumaya aldığı gibi'Zorla evlendirilen erkekleri' de korumaya alsın.
affınıza sığınarak soruyorum madem bunu onaylamıyor 2.eşe acıyorsunuz neden hala arkadaşım diyerek bahsediyorsunuz neden ilişkinizi bitirmiyorsunuz?(arkadaşınızla).madem arkadaşlığa devam ediyorsunuz neden burada onu eleştirme gereği duyuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?