Kızlar oturma grubu alıcam hangı marka alayım karasız kaldım mondı ve ıstıkbalden kesınlıkle alma denıldı sıkayetler falan okudum kararsız kaldım mondıden begenmıstım of offf
Siz rahat edeceginiz koltuk takımı alın.... söyle oturdugunuzda bel boşlugunuzu dolduracak sırtınızı rahatlatacak.. şık bir sey alın.. markalara takılırsanız sadecefazla fiyat vermiş olursunuz....
Bende ayni konudan muzdaribim rahat olsun cekyat tarzli makasli olmasin acmadan bi kisi rahat yatabilsin modern olsun kumasi leke tutmasin cok sey istiyorum biliyorum bellona dogtaş ipek mobilyaya baktim fiyat 4-5 bin civari cok para ne yapacagim bilmiyorum
magazada bu takimi gordum mu hatirlamiyorum ama katalogdan tekrar baktim guzeldi genis duruyor oturma yerleri acmadan bir kisi yatabilir mi ona dikkat ettiniz mi fiyatinada 2 tane 3lü 2 tekli 2.5 bin yaziyor fiyatda iyi bence hayirli olsun size de
bende bu takımı düsünüyorum ancak bire bir görmedim takımıı rengi dusuru birebir görmüs biri olarak nasıl cnm ya farklı renk secenekleride var sanırım bu takımın
bende bu takımı düsünüyorum ancak bire bir görmedim takımıı rengi dusuru birebir görmüs biri olarak nasıl cnm ya farklı renk secenekleride var sanırım bu takımın
Arkadaslar Cemreden bulabildiklerim bunlar bu ürünlern 5 yıl garantisi varmış kompe modüler paketlerde geliyor ürünler.. ve bizde suleden dün akşam bir ürün sectik kumaş kombinasyonunu seciyoruz nasip olursa
düğün yapacak olan arkadaslara tavsiyemdir 4-5binlira dediginiz güzel takımlardan bu takımlar daha kaliteli ve kullanıslı olacagını düşünüyorum fiyatlarda 2500-3250 gibi rakamlarda degişiyor taksitli fiyatları kredi kartına 12 aytaksit imkanı dahi varmış... biz degerlendirecegiz.. nasip olursa
ben bu takımı gordumbırebır acmadan 1 kısnın yatması zor yatar ama rahat olmaz bırda kol kısımları cok genıs benım mısafır odamda var kolları genıs odaya koyunca anlıyorsunuz gereksız cok yer kaplıyor ben kol kısımları daha dar olan cekyat tarzı ıstıyorum acılıp yatılsın dıyee
magazada bu takimi gordum mu hatirlamiyorum ama katalogdan tekrar baktim guzeldi genis duruyor oturma yerleri acmadan bir kisi yatabilir mi ona dikkat ettiniz mi fiyatinada 2 tane 3lü 2 tekli 2.5 bin yaziyor fiyatda iyi bence hayirli olsun size de
canım yatabilir açmadan bir kişi....
ewt 2tane 3lü
2tane tekli
ve sehpasına biz 3binliraya anlaştık ewt fiyatıda iyi gerçekten daha kullanıslı olsun diye deri bölümleri siyah oturma yerlerini parlak gri yaptırdık daha görmedik ama depoda yatıyo