Doğuma Hazırlık kızlar park beşik aldım uyku seti mi almam lazım içine

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mrb canım oyun parkının içine uyku seti gerekmiyo..bende oyun parkı alacağım bitek yorgan yaptıracam anneme o kadar çarşaf yastık işte...kumaşta güzel bi desen bulursan hemen alacam...

hımm tamam canım yorgan yastık işine hallettik zaten de işte o daha mı şık olur diye demiştim gerçi yaza gelecek ince bi battaniye atsam üstüne yeter herhalde.

hımm tamam canım yorgan yastık işine hallettik zaten de işte o daha mı şık olur diye demiştim gerçi yaza gelecek ince bi battaniye atsam üstüne yeter herhalde.

uyku seti zaten kenarlıklı olduğu için durmuyo mobilya olmadığı için bağlayacak yer yok bide ebattan büyük geliyo.senin az kalmış allah yardımcın olsun.ben daha yolun yarısındayım şimdiden çok heyecanlıyım.epidural sezeryan düşünüyorum senin nasıl olacak doğumun??

şimdilik birşey diyemem son iki hafta kala karar verelim dedi doktor ama epidural normal doğum istiyorum herkes normalden korkar ama ben sezeryandan daha çok korkuyorum zaten epidural sezeryan hiç olamam bayılmam görmemem lazım bide insanın kendini nasıl hazırladığına bağlı içimden bir his kolay olacak diyor ya bakalım

benim bildiğim park yatak alınca içine bide ayrıetten sert yatak alınmıyor mu? senin aldığının içinde yatağı var mı?

benim bildigim kadariyla yeni doganlara yastik kullanilmiyor.kizim 1.5 yasinda halen kullanmiyoruz.doktorumuz soylemisdi

bizde linens de indirim vardı ordan 2 tane nevresim takımı aldık. yastık yorganıda ordan aldık uygun fıyata :) ayrıca annemde yün yastık yapcak incelerden :)

valla bilmiyorum canım bizimkiler hep yastık yaptı kirlenir falan diye bolca yaptılar yastığın bi zararı mı oluyor öyleyse bende kullanmam

cnm benım gorumcemın kızı cok kusuyodu o yuzden doktor yastık kullanılmasını önerdi ayriyetten benım yıgenımde dogdunda boynunda bezeler vardı oda onun ıcın yastık kullanıldı bakarsın ona göre kullanırsın.

kızlar bende kızıma park beşik aldım içinin yatağını ve uyku setinide aldım aslında kenarları mobilya beşik gibi sert olmadığı için alınmayada bilir uyku seti ama şık duruyo ben almayı tercih ettim sizin için fotoğraflarını koydum belki fikir olur size birde büyük gelenler mobilya beşik için satılanlar kenarlıkları yüksek oluyor bunlar park beşik için kenarlıkları daha kısa ayrıca bizim park beşiğimizin cibinlik demirleri dört köşesindede olduğu için kenarlıkları bağlamakta problem yaşamadık beşiğimizide internetten uygun fiyata aldık almak isteyen olursa hala satışta linkini paylaşabilirim

canım çok güzel gözüküyo ya güle güle kullanın çok tatlı olmuş

canım çok güzel gözüküyo ya güle güle kullanın çok tatlı olmuş

selamlar bende bebegim için oyun parkı aldım ama uykuseti konusunda kararsız kaldım. sizler nasıl bi uyku seti düşünüyorsunuz

Uyku seti gerekiyor, oyun parkının köşelerini çevreleyen ipli bir bölüm var o da içinde olacak.
yorganı vs, hepsi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…