Kızlar pcos ve hamilelik için uğraşanlar toplanın sohbet edelim

meldhhshshs726

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
20
2
1
25
Kızlar selam benim durumumda olan bir çok kadın var okuduğum gördüğüm kadarıyla o yüzden buraya tecrübelerimizi yazarak birbirimize yol gösterebiliriz diye düşündüm. Bende pcos çıktı lakin evlenene kadar yoktu hiçbir zaman düzenli adet gören biri olmadım bunun sebebini doktorlar tiroid hastalığıma bağladı tiroid kanseri geçirdim ve ameliyat oldum çok şükür o konuda iyiye gidiyorum ama şimdi bir de pcos çıktı başıma neredeyse her kadında bu görülüyor artık sebebini bir türlü anlayamadım. Bu ay klomen kullandım günde bir tane olmak üzere 5 gün daha sonrasında bir tane yumurta gelişmişti 19 mm olmuştu çok sevindim tabi hamilelik şansım artar vs diye ama maalesef adet oldum adetin ikinci günü gittiğimde de yumurtalık kisti oluşmuş çok büyük o yüzden ilaca ara verelim dedi doktor ve hayıt tohumu macunu kullanabilirsin dedi. O macundan kullanmayı düşünüyorum ama ekstra olarak da soğan suyu içmeyi düşünüyorum soğan suyu kürü uygulayıp hamile kalan veya kistleri temizlenen oldu mu tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim hepimize hayırlı bebiş haberleri almak nasip olsun inşallah

Bende de var pcos, adetlerim duzenliydi tuyelnme problemim vardı, 1.5 sene olmayınca doktora gittim, 3 kez hap 3 kez iğneli aşılama oldum herşey yolunda gözükse de tutmadı ve 4 yıl sonunda ilk tüp bebek denemesinde tuttu oğlum 2,5 yaşında. Herşey gönlünüzce olsun 🙏

Bende de var pcos, adetlerim duzenliydi tuyelnme problemim vardı, 1.5 sene olmayınca doktora gittim, 3 kez hap 3 kez iğneli aşılama oldum herşey yolunda gözükse de tutmadı ve 4 yıl sonunda ilk tüp bebek denemesinde tuttu oğlum 2,5 yaşında. Herşey gönlünüzce olsun 🙏
Allah bağışlasın çok sevindim sizin adınıza inşallah benim de hayırlı vakitte olur bu ay da bitkisel deniycem bakalım

Bende 8 aylık evliyim doğum kontrol ilacı kullanıyordum bıraktım pcos var, hayıt sirkesi içmeye başladım hayıt otu içmeye başladım doktorlar ve kullanan birçok kişinin yorumunu okudum hayıt otu için faydasını gören çok insan var bakalım ben yeni bıraktım ilaçları umarım işe yarar bende olmaz çocuğum diye korkuyorum nedense

Bende 8 aylık evliyim doğum kontrol ilacı kullanıyordum bıraktım pcos var, hayıt sirkesi içmeye başladım hayıt otu içmeye başladım doktorlar ve kullanan birçok kişinin yorumunu okudum hayıt otu için faydasını gören çok insan var bakalım ben yeni bıraktım ilaçları umarım işe yarar bende olmaz çocuğum diye korkuyorum nedense
Doktorumda bana hayıt tohumu macunu kullan dedi ona başladım inşallah etkisini görürüz

Ne durumdasın canım inşallah güzel haberlerini alırız

Ben de pcosum bir ay soğan kürü denedim ondan bir ay sonra da clife macuna başladım. O ay hamile kaldım. Birde fertinol diye yumurta kalitesini arttıran bir hap içiyordum.

Merhaba herkese ben 3yıllık evliyim 1.5yıldır çocuk düşünüyorum bu süreçte 2kimyasal ve bir düşük geçirdim kürtaj oldum kürtaj olalı 7ay oluyor ve 7ayda sadece kimyasal gebelik oldu normal gebeliği yakalayamadım doktorlar hiç bir sorun olmadığını söyledi bende çok istiyorum bi çocuğum olsun bunun üzerine araştırdım ve hayıt suyunu öğrendim 2hafta hayıt suyu kullandım adetime 4-5gün var 2gün önce aşırı kasık ağrılarım vardı erken regli olucam sandım ama bi türlü olmayınca erken gebelik testi yaptım ve 2.çizgiyi silik bi şekilde gördüm daha öncede kimyasal geçirdiğim için kimyasal olmasından korkuyorum ama hayıt suyu mucizesinede inanıyorum sizce bu kez hamilemiyimdir bi yanım çok heyecanlı bi yanımda değilse diye korkuyor regli dönemimin gelmesini bekliyorum sonrasında bakacağım duruma göre.

Kızlar selam benim durumumda olan bir çok kadın var okuduğum gördüğüm kadarıyla o yüzden buraya tecrübelerimizi yazarak birbirimize yol gösterebiliriz diye düşündüm. Bende pcos çıktı lakin evlenene kadar yoktu hiçbir zaman düzenli adet gören biri olmadım bunun sebebini doktorlar tiroid hastalığıma bağladı tiroid kanseri geçirdim ve ameliyat oldum çok şükür o konuda iyiye gidiyorum ama şimdi bir de pcos çıktı başıma neredeyse her kadında bu görülüyor artık sebebini bir türlü anlayamadım. Bu ay klomen kullandım günde bir tane olmak üzere 5 gün daha sonrasında bir tane yumurta gelişmişti 19 mm olmuştu çok sevindim tabi hamilelik şansım artar vs diye ama maalesef adet oldum adetin ikinci günü gittiğimde de yumurtalık kisti oluşmuş çok büyük o yüzden ilaca ara verelim dedi doktor ve hayıt tohumu macunu kullanabilirsin dedi. O macundan kullanmayı düşünüyorum ama ekstra olarak da soğan suyu içmeyi düşünüyorum soğan suyu kürü uygulayıp hamile kalan veya kistleri temizlenen oldu mu tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim hepimize hayırlı bebiş haberleri almak nasip olsun inşallah
Valla bende hiçbir sorun yok eşimde de yok ona rağmen iki yıldır olmuyor yine bugün Regl oldum artık kafayı yiyeceğim psikolojim bozuldu

Merhaba kızlar bugün tekrar test yaptım malesef negatif sonuç aldım bu ayda meleğim gelmedi inşallah tez vakitte kavuşuruz hayıt otu adetimi düzenledi en azından bir kaç at daha devam edicem zaten 3ay kullanmak gerekiyormuş gerisi takdiri ilahi hayırlısı olsun

Kızlar merhaba tekrar hayıt suyu kullanmıştım yanlış pozitif sonuç vermişti testler hamile değilmişim demiştim adetim 2gün gecikti dünde bugünde test yaptım ve hayali çizgileri gördüm hamilemiyim sizce

Eklentiler

• IMG_7667.webp
    IMG_7667.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_7666.webp
    IMG_7666.webp
    4 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar sonucum çıktı beta değerime bakarmısınız adetim 1 hafta gecikti değer normal mi kese henüz görünmedi

Eklentiler

• IMG_7778.webp
    IMG_7778.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba kızlar bugün tekrar test yaptım malesef negatif sonuç aldım bu ayda meleğim gelmedi inşallah tez vakitte kavuşuruz hayıt otu adetimi düzenledi en azından bir kaç at daha devam edicem zaten 3ay kullanmak gerekiyormuş gerisi takdiri ilahi hayırlısı olsun
Merhaba hayıt otunu ne kadar süre kullandınız da düzeldi ? Bende başlamak istiyorum . Hamilesinşz sanıyorum hayırlı olsun 😊♥️😍♥️😍♥️

Back
X