- 24 Kasım 2024
- 20
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi meldhhshshs726
Kızlar selam benim durumumda olan bir çok kadın var okuduğum gördüğüm kadarıyla o yüzden buraya tecrübelerimizi yazarak birbirimize yol gösterebiliriz diye düşündüm. Bende pcos çıktı lakin evlenene kadar yoktu hiçbir zaman düzenli adet gören biri olmadım bunun sebebini doktorlar tiroid hastalığıma bağladı tiroid kanseri geçirdim ve ameliyat oldum çok şükür o konuda iyiye gidiyorum ama şimdi bir de pcos çıktı başıma neredeyse her kadında bu görülüyor artık sebebini bir türlü anlayamadım. Bu ay klomen kullandım günde bir tane olmak üzere 5 gün daha sonrasında bir tane yumurta gelişmişti 19 mm olmuştu çok sevindim tabi hamilelik şansım artar vs diye ama maalesef adet oldum adetin ikinci günü gittiğimde de yumurtalık kisti oluşmuş çok büyük o yüzden ilaca ara verelim dedi doktor ve hayıt tohumu macunu kullanabilirsin dedi. O macundan kullanmayı düşünüyorum ama ekstra olarak da soğan suyu içmeyi düşünüyorum soğan suyu kürü uygulayıp hamile kalan veya kistleri temizlenen oldu mu tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim hepimize hayırlı bebiş haberleri almak nasip olsun inşallah