Hic belli olmaz varsa pozitif çıkabilir sen kendini iki sonuca da hazırla inşallah hayırlısı olsun10 gün önce negatif çıkan 10 gün sonra pozitif olur mu
Umudum kalmadıHic belli olmaz varsa pozitif çıkabilir sen kendini iki sonuca da hazırla inşallah hayırlısı olsun
2 gün önce 0.100Umudum kalmadı
Ah keşke ama hiç umudum kalmadı2 gün önce 0.100
2 gün sonra 8.64 cikmisti benim canim umudunu kaybetme bi de şöyle biliyorm 0.100 degilde boyle küsüratli filan cikinca yükselmesi muhtemel 0.33 cikmis yükselebilir
Amin canım inşallahAslinda dun demistim 10 gun onceden ogrenmek neredeyse imkansiz diye testin yanlis olabilecegini soylemistim. Hayirlisi olsun allah yakin zamanda verir umarim
O kadar umutlanmıştım ki ikisi de öyle çıkınca ama hayal kırıklığı yaşadım geçen ay 28 inde regl olmuştumDaha gününe çok var umudunu yitirme 2 idrar testinde yanlış olması tuhaf allah'tan umut kesilmez dur bakalım
Daha çok erken belki vardır gerçektenO kadar umutlanmıştım ki ikisi de öyle çıkınca ama hayal kırıklığı yaşadım geçen ay 28 inde regl olmuştum
İnşallahDaha çok erken belki vardır gerçekten
Bekle sen bekle varsa zaten belirtiler de baş gösterir bir iki haftayaİnşallah
Acaba artar mı ki on gündeBekle sen bekle varsa zaten belirtiler de baş gösterir bir iki haftaya
Canım ben 9. Gün yaptırmıştım 2.43 tü 11. Gün çok hevesle yükselmiş mi diye yaptırdım 0.05 cikti0.33 sonuç ne demek
Of çok zor yaCanım ben 9. Gün yaptırmıştım 2.43 tü 11. Gün çok hevesle yükselmiş mi diye yaptırdım 0.05 cikti
Öyle gerçekten gebelik yokken hiç 2 kusur gormemistim hep 0.1 çıkardı 2 kusuru görünce çok heveslenmistim ama hüsranla sonuçlandı. Hatta bir arkadaşta benim de 2 kudurdu sonra yükseldi demişti ama ne yazık ki benim ki düşüş ama ne düşüş 0.1 bile değilOf çok zor ya
Bende geçen ay direk 0 görmüştüm bu ay da 0.33Öyle gerçekten gebelik yokken hiç 2 kusur gormemistim hep 0.1 çıkardı 2 kusuru görünce çok heveslenmistim ama hüsranla sonuçlandı. Hatta bir arkadaşta benim de 2 kudurdu sonra yükseldi demişti ama ne yazık ki benim ki düşüş ama ne düşüş 0.1 bile değil
İnsan yine de Ümit ediyorÖyle gerçekten gebelik yokken hiç 2 kusur gormemistim hep 0.1 çıkardı 2 kusuru görünce çok heveslenmistim ama hüsranla sonuçlandı. Hatta bir arkadaşta benim de 2 kudurdu sonra yükseldi demişti ama ne yazık ki benim ki düşüş ama ne düşüş 0.1 bile değil
Bir gebelik söz konusu ise artar artıp artmadığını iki günde bir idrar testi ile takip edebilirsin artıyorsa çizgi koyulaşıyor erken gebelik testleri var onlarla deneiyebilirsinAcaba artar mı ki on günde
Ama o zaman şuanda da çıkmaz mıydı kan testindeBir gebelik söz konusu ise artar artıp artmadığını iki günde bir idrar testi ile takip edebilirsin artıyorsa çizgi koyulaşıyor erken gebelik testleri var onlarla deneiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?