Kızlar reglime daha 10 gün var ama dayanamadım test yaptım çok silik bir çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım? Çok merak ediyorum gebe olup olmadığımı

Aslinda dun demistim 10 gun onceden ogrenmek neredeyse imkansiz diye testin yanlis olabilecegini soylemistim. Hayirlisi olsun allah yakin zamanda verir umarim

2 gün önce 0.100
2 gün sonra 8.64 cikmisti benim canim umudunu kaybetme bi de şöyle biliyorm 0.100 degilde boyle küsüratli filan cikinca yükselmesi muhtemel 0.33 cikmis yükselebilir

Test yanlis demekki bazi testlrr gerçekten kalitesiz saglik olsun dha vakit var regle ama uzulme

Daha gününe çok var umudunu yitirme 2 idrar testinde yanlış olması tuhaf allah'tan umut kesilmez dur bakalım

Öyle gerçekten gebelik yokken hiç 2 kusur gormemistim hep 0.1 çıkardı 2 kusuru görünce çok heveslenmistim ama hüsranla sonuçlandı. Hatta bir arkadaşta benim de 2 kudurdu sonra yükseldi demişti ama ne yazık ki benim ki düşüş ama ne düşüş 0.1 bile değil

Bende geçen ay direk 0 görmüştüm bu ay da 0.33

İnsan yine de Ümit ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…