Çok erken olduğu için bird iki idrar testinde çift çizgi çıktığı için söyledim daha 10 gün varta hersey olabilirAma o zaman şuanda da çıkmaz mıydı kan testinde
Ah inşalllah inşalllllahhhhhÇok erken olduğu için bird iki idrar testinde çift çizgi çıktığı için söyledim daha 10 gün varta hersey olabilir
Hayırlısı de bekle bakalım canımAh inşalllah inşalllllahhhhh
Bekleyelim bakalım başka yapacak birşey yokHayırlısı de bekle bakalım canım
valla TLC de hamile olduğumu bilmiyordum diye bi program var bence bi 10 gün falan bekle tekrarlat testi regl olmazsan çünkü orda da ne negatif çıkan kan testleri gördüm kaç sezondur kadınlar çatır çutur doğurduUmudum kalmadı
Ay inşallah ne güzel yazmışsınız umut oldu içime benimde adetime 8 gün kaldı bakalım bekliyorum umarım olmamvalla TLC de hamile olduğumu bilmiyordum diye bi program var bence bi 10 gün falan bekle tekrarlat testi regl olmazsan çünkü orda da ne negatif çıkan kan testleri gördüm kaç sezondur kadınlar çatır çutur doğurduondan umutsuzluğa kapılma yoksa da hayırlısı bbu ay değilmiş dersin bir sonraki ay için yumurtlamanı takip edersin. Birde hiç unutmuyorum bir kadınla karşılaşmıştım bir gün sağlık ocağında o da sen gibi sonuç bekliyordu çok yeni çıkmaz diye düşünmüştüm kan testi verdim negatif çıktı ama regl olmayınca tekrar geldim teste o zaman adetime 1 hafta vardı şimdi 4 gün geçti demişti kadın tahmini 2-3 haftalık gebe çıkmıştı 2. testte
Test yaptınızmı? Sonucu merak etrimAy inşallah ne güzel yazmışsınız umut oldu içime benimde adetime 8 gün kaldı bakalım bekliyorum umarım olmaminşallah çok erken diye çıkmamıştır testte.
Kan testi bidaha yaptırmadım ama dün adetime 4 gün olmasına rağmen lekelenme tarzında bişey oldu şimdi test yaptım atayım resminiTest yaptınızmı? Sonucu merak etrim
Kan testi bidaha yaptırmadım ama dün adetime 4 gün olmasına rağmen lekelenme tarzında bişey oldu şimdi test yaptım atayım resmini
Bugünkünde baya farklıydı sanki çizgi. ilki kadar silik değildi ama ben hala kan testim 10 gün önce negatif olduğu için ihtimal veremiyorumBence sen hamilesin koyulasma var testlerinde
Merhaba İnşallah öyledir dün gecede kahverengi bir akıntım oldu acaba ama adetime daha 4 gün falan varMerhaba,
Ümitlendirmek istemem ama var gibi duruyor.Benim iki gebeliğimde de adetime 4-5 gün kala testim sizinkinden az biraz daha belirgindi.Yarın da denerseniz bence biraz daha netleşir.Kanı çok erken verdiğiniz için negatif çıkmıştır.
Hayirli olsun canım lekelenme yerleşme de olabilir düşük tehlikesi de olabilir bence kan ver tedbirini al Dr ilaç başlatabilirMerhaba İnşallah öyledir dün gecede kahverengi bir akıntım oldu acaba ama adetime daha 4 gün falan var
Ama on gün önce negatif çıkmıştı canım yaHayirli olsun canım lekelenme yerleşme de olabilir düşük tehlikesi de olabilir bence kan ver tedbirini al Dr ilaç başlatabilir
Ama testin pozitif nasıl oluyor bn kaç defa yaptıysam hep tek çizgi olurdu 8 gün önceden silik çıkmaya başladı varsa kanda belli olur ama lekenin devamı gelirse adet olmuşsun demektirAma on gün önce negatif çıkmıştı canım ya
Ah bir anlasam nasıl olduğunuAma testin pozitif nasıl oluyor bn kaç defa yaptıysam hep tek çizgi olurdu 8 gün önceden silik çıkmaya başladı varsa kanda belli olur ama lekenin devamı gelirse adet olmuşsun demektir
Hamilesin demi??Benimde boyle cikmistiKızlar reglime daha 10 gün var ama hem. Yumurtlama döneminden önce hemde tam gününde ilişki yaşadık. Test yaptım çok çok silik bir çizgi var ne yapmalıyım
Yine aynı marka testle mi denediniz başka marka testle tekrarlayın yine cıkarsa silik cizgi kan vermeye gidin mutlakaAh bir anlasam nasıl olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?