Kızlar reglime daha 10 gün var ama dayanamadım test yaptım çok silik bir çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım? Çok merak ediyorum gebe olup olmadığımı

valla TLC de hamile olduğumu bilmiyordum diye bi program var bence bi 10 gün falan bekle tekrarlat testi regl olmazsan çünkü orda da ne negatif çıkan kan testleri gördüm kaç sezondur kadınlar çatır çutur doğurdu ondan umutsuzluğa kapılma yoksa da hayırlısı bbu ay değilmiş dersin bir sonraki ay için yumurtlamanı takip edersin. Birde hiç unutmuyorum bir kadınla karşılaşmıştım bir gün sağlık ocağında o da sen gibi sonuç bekliyordu çok yeni çıkmaz diye düşünmüştüm kan testi verdim negatif çıktı ama regl olmayınca tekrar geldim teste o zaman adetime 1 hafta vardı şimdi 4 gün geçti demişti kadın tahmini 2-3 haftalık gebe çıkmıştı 2. testte

Ay inşallah ne güzel yazmışsınız umut oldu içime benimde adetime 8 gün kaldı bakalım bekliyorum umarım olmam inşallah çok erken diye çıkmamıştır testte.

Bugünküler

Eklentiler

• B59506E8-0331-4353-95FD-129ED7F15061.webp
    45 KB · Görüntüleme: 68
  • 08B4BA14-4067-492C-A2C9-C0DA29378D82.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba,
Ümitlendirmek istemem ama var gibi duruyor.Benim iki gebeliğimde de adetime 4-5 gün kala testim sizinkinden az biraz daha belirgindi.Yarın da denerseniz bence biraz daha netleşir.Kanı çok erken verdiğiniz için negatif çıkmıştır.

Merhaba İnşallah öyledir dün gecede kahverengi bir akıntım oldu acaba ama adetime daha 4 gün falan var

Ama on gün önce negatif çıkmıştı canım ya
Ama testin pozitif nasıl oluyor bn kaç defa yaptıysam hep tek çizgi olurdu 8 gün önceden silik çıkmaya başladı varsa kanda belli olur ama lekenin devamı gelirse adet olmuşsun demektir

Yarın ilk idrarla testi tekrar yapıp kan verin bence lekelenmeler doktorlara düşük tehlikesi olarak geliyor. Bana öyle demişti doktorum geç kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…