Kızlar rezil oldum !

Icini rahatlatacaksa kendi rezilligimi anlatayim. 17 yasinda koca kizken yanlislikla kontol edemeyerek doktorum yaninda gaz cikarmistim.ve duymustu.. Adet olmusum ayni anda. Vee bir kere de yogun idrar yoli enfeksiyonundan universite 3. Sinifta yolda altima isemistim allahtan aksamda akan enfeksiyonmus ama pacamdan akmisti yurda gittifim de oda arkadaslarimla gulme krizine girmistik

konuyla ilgisi yok ama enfeksiyonu tedavi ettinizmi

Çok alakasız bir rezillik olmuş gerçekten...insan bazen başına ne geleceğini kestiremiyor..
Ben de bir keresinde işe giderken yolda biraz sesli geğirmiştin istemsizce. Önümdeki adam duydu dönüp baktı çıtı pıtı süslü püslü beni görünce allak bullak oldu, şaşkınlıktan birşeyler mırıldandı. Herhalde kaba saba bir erkek sanmıştı... O an yerin dibine girdim hala adamın halini düşünüp gülüyorum..

Ben sana daha rezilini anlatayimda bari kendini iyi hissetbirgun erkek arkadasimla sık bir yere yemege gittik surekli beni ovdu soyle guzelsin boyle prensessin diye falan ben havalaniyorum boyle artis artis duruyorum yemekleri bekliyoruz o sirada ikimizin onundede bos tabaklar ve ben bi hapsurdum cocugun tabagina balgam sakkk diye yapisti allahim nasil toparliycam durumu dedim oan yer yarilsada icine girseydim bi diyodum cocuk farketmemis gibi yapti ama farketti yani tabaginda balgam duruyo sonucta hayatimin en kotu aniydi hic unutamiyorum o cocukla evlendim ama hala aklima geldikce utanc icindeyim

Ayy ne var bunda her insanin olabilir hapsurunca balgam bigazin derinliklerinden geliyo sonucta vakumlami cekelim sabah yikamistir zaten kiz oglen aksamda is yerinde o sirada dolmus olabilur is yerinde burunmu sumkurcekti tuvalette herkes duya duya hemde isyeri tuvaletleri malum ortak kullanim alanlari o tarz yerlerde el yikamak disinda hic bisey yapilmamali bence bilmislik yapmasin kimse istedigin kadar yika sumkur grip olmussan o balgami tamamen bianda bogazindan cikarabiliyosan guines rekorlar kitabina girebilirsin cunku bazen balgam birikir ve ilac kullanmaniz gerekir cikarmak icin tikanir ve cikmaz cogu zaman demekki bilgece hanimin hic olmamis ilginc yikamayla geciyosa ilaclar neden var okadar ilaclari icad eden insanlar akilsiz tabi yikanacagini dusunememisler.

Sabah sabah nasıl güldüm hele yorumlara bayıldım .. İnsanlık hali cnm bence hic takma kafana ..
Bende ilk bebeğimin doğumu sonrası verilen anestezinin etkisi ile karnım diken diken batan gaz ile dolu halde eve gelmiştim . Kv görümce ve eltimin 6 yaşında ki kızı bizdeydi bi türlü tek kalamadım ki icimdeki kötülükleri salayım Kv kirkliyim diye görümceyi pesimde dolandırıyor wc gidince de nedense gidiyo gaz hissi .. Neyse az uyuyayım dedim tabii kv yanina yatittirdi korkmayayım diye sonrasında güm diye 9.0 şiddetinde sallantı ile uyandım kimseden çıt çıkmıyordu eminim sesi bütün apartman duymuştur nasıl utandım bi bilsen bozuntuya vermedim uyuyor gibi yaptim

ayyy inanmıyorummmm
sizinki de fenaymışş

hayatım onlar hiç hasta olmazlar faranjiti bronşiti olmaz
gaz sancısı çekmez
yemek yer ama tuvalete gitmezler
bilmiyo musun

ayyy bende bikaç kez görümcelerimin yanında yapmıştım aklıma geldi bak

aminn canım ama ne yapayım oldu bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…