kızlar sabah kalktığınızdaki halinizi eşiniz beğenirmi?

ya bence bir kadin ne pahasina olursa olsun esine güzel giyinmeli
güzel kokmali kendine bakmali. bir kadin bence disiligini kullanabilmeli ki esinin gözü disariya kaymasin. cünkü eslerin bizden beklentileri bunlar. yatakta hersekilde memmun etmek ve sevgiyle sarabilmek ve bunu esimize hissettirebilmwk. aksi taktirde esimiz elimizden günden güne kaybolabilir...

haklısın çanım yapmaman lazım ama oğlum sabah 6 da uyanıyor,o kalkınça bende kalkmak zorunda kalıyorum uyumama izin vermiyor zaten,akşamda geç saatlerde yatıyorum eşim o yatmadan benim yatmamı istemez yatarsam surat yapar bana,halbuki akşamları gözünü tv den ayırmaz,konuşmazda ama ondan önçe yatınça problem oluyor,sanırım uykumu alamadığım için oluyor!bu aralar çok yorulduğumu hissediyorum sabahları uyanmak istemiyorum,belki mevsimsel de olabilir,eskiden böyle değildi ama son 1-2 haftadır böyle sabahları hiç uyanmak istemiyorum.kimse bana dokunsun istemiyorum,çok sıkıldığımı hissediyorum her şeyden.hegün sabahları oğlumdan ilk duyduğum kelime ''anne kalk,benimle oyun oyna''eşimden ilk duyduğum kelime ''kıyafetlerim hazırmı?ne giyçem ben'' çok uzun süredir sadeçe aynı kelimeleri duyuyorum sabahları,eskiden sabah kalkar süslenirdim eşim için ama yine aynı şeyi söylerdi sabah kıyafetlerim hazırmı?insan bir günaydın bekliyor sabahları,
ya tabi sende aslinda bir bakima haklisin. cocuk olunca biraz isler degisio galiba gamyoncuiremsu

off birazda onlar kendini begendirmeye calissin yazik kaybedersem naparimmmm rakipler cok etrafta desin anacimmm:oklava: adamin gitmeye niyeti varsa istedigini giy,surrr birsey degismezzz:delphin:

ayy onu bilmiyorum ama ben sabahları çok beğeniyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 böyle şiş şiş gözler,dağınık saçlar amannnnnnn çok doğal oluyom be :)

itiraf.com da biri yazmıştı.Bütün kız arkadaşlarıma sabah uyandıkları zaman ki hallerini çok beğendiğimi söylüyorum ama aslında hepsine yalan söyledim,bunu duymak çok hoşlarına gidiyordu ama hiçte güzel olmuyor kadınlar sabah sabah demişti.:oklava:

evli değilim ama ben bile beğenmiyorum karsımdaki hiç beğenmez sanırım...
çünkü;acaip asabi gıcık olurum...tipimde genelde yatarken yatakla kavga ederim ama saçlarım haricinde pek biyerim dağılmıyor.....

aşkımcım hep öperek uyandırır beni küçük yaramaz çocuklara benzediğimi söyler hep. bir insan seviyorsa eşini her halini farklı sever bence.

Eşim sabahları çok masum olduğumu söyler.
Saçlarım da toplu yattığım için öyle dağılma sorunu olmaz.
Sorun olan; ben sabahları çok gergin olurum....-tatlicadiarzu-

eşimi bilmem ama benim onu beyenmediğim bi kesin ,adamda bi surat bi surat
çekilmez nemrut bi şeyoluyor uykusunu alamayınca mümkün olduğunca az konuşurum o uykuluyken
zaten beni sanıl bulduğunuda hiç önemsemem çünkü ben halimle güzelim.

valla benimki şimdiye kadar bi yorumda bulunmadı emme,ben kendimi bilirim ve cadı gibi olurum resmen-tatlicadiarzu- ,saçlarım dalgalı olduğundan gece elektriklenir sabah kalktığımda hepsi havadadır.eşimde yalan söylemektense hiç konuşmama hakkını kullanmıştır bunca sene,bu yüzden seviyom ya ben onu:asigim:,akıllı adamdır vesselam...

Back
X