kızlar sabah kalktığınızdaki halinizi eşiniz beğenirmi?

uykudan uyanmış o uykulu halimi çok severŞenizşakkıdı

ben saçlarım pırasa gibi düz olduğu için hiç dagılmaz genelde:)
eşim hiç yorum yapmadı çok güzelsin yada kötü dagınıksın diye ama ilk evlendiğimiz sene işe gitmek için kalktığında 5 dk koltukta oturup beni seyrettiğini yakalamıştım. çokkkkkk eskiden 3,5 sene önce

:(:((

evlı deılım ben ama benım sabah kalktıgım halımı begencek adam daha anasının karnından dogmadı :roflol:

he...he.o görmeden süslnirim beğenir garibim.şakkıdı

Son düzenleme:
bende sabahları kendimi beğenirim üstüm dağılmaz çünkü dağılacak kadar bişey olmuyor üstümde saçlarımda pırasa gibi dümdüz onlarda hep aynı kalır kocamda beğenir zaten ben hep ondan önce uyanırım ve o uyanana kadar süslenmiş olurum...

eskiden güzel olurdum
sabaharı ama kızım
geceleri defalarca alarm verdiği için
uykusuzluktan sabahları
çok asık bi suratla ve
gözlerimin altıda madde bağımlıları gibi
kalkıyorum
vallahi
eşimde aynı benim gibi
kalkıyor zaten...

bilmem .bana hiç sabahkı halım hakkında yorum yapmadı sırnaşık şey
aksamkı halımı beğeniyo ellam :roflol:

ben az önce sordum.O da dedei ki "Beğenmez olur muyum pörtleğim,her sabah uyanınca seni pörtleğim diye sevmiyom mu?O sevgi, beğenme ifadesi işte" dedi.Hey Allahım bu adam beni niye hep böyle garip isimlerle seviyo.Yani burdan da anlamam gerken pörtleğim dediği zaman güzelim beğeniyo

ben çok sakin uyuyanlardanım.. hiçç hareket etmiyom

ayy kızlar ; bikere kızlarla yılbaşında arkadaşın evinde toplandık,,, sabaha karşı uyuduk neyse sabah arkadaşım şey dedi gülmekten çatlıyoduk yaa

kız insan hiç mi kımıldamaz yaw,,, (yanımdaki yatakda yatıyodu) kaç kere uyandım sana bakıyom aynısın ,, arkadaşımda pek dağınık yatan bi tiptir,, yorgan yastık yerde arar :roflol:

ben kendimi çok masum buluyorum ve şirin yerimseniben 20 gün sonra evleneceğim nasipse o zaman gene yazarım :utangac:

nişanlımın bizde kaldığı zamanlarda sabahki halimi gördü ,,, bence o da beğeniyo... ben çok ballanırım ve gülümserim sabahları :asigim:

valla begeniyormu bilmiyorum:sm_confused: Ama hafif sis gøzlerden baska bir farklilik olmuyo bende.. iyi uyuyamamissam acilmiyo zaten o gøzler, benden ønce uyandigi yoktur, birtek cok erken uyumussa.. oda cook nadirkafamçokkarıştı

ben sabahları iğrenç oluyorum kendime göre:) saçlar dağılmış gözlerim çapaklanmış:) belki biraz şiş:) ama bana hep derdiki nişanlıykende sen sabahları kim bilir nekadar tatlı oluosundur hala da der en çok sabahları yeni uyanmış halini seviyorum diye :)

esim beni sabahlari uyandigimda cok sever. ve herdafasindada bunu söyler. gözlerin yumuk yumuk konusmalarin cok tatli ne dedigini bazen bilmiosun derkaydirigubbakcemile3 cigerime basasim gelio o an seni der. ay kurban olurum bennn onaaaa....

başka şansı yok valla.
uzun zamandır sabahları aynı bet yüzü de görüyor olsa henüz bir şikayet duymaıdm.
gerçi duysam da ondan önce kalkıp tipimi düzeltecek değilim o ayrı konu.

şimdiye kadar müspet ya da menfi birşey duymadım bu konuda..

ben erken kalktığım için o beni görmıyor,kalkasa da şekerim deyip duruyorŞeniz,kendimi bakamya çalışıyorumhihoyyyt,biraz kıskansın kımetini bilsin:jeyyar:

hayır sevmez ,son günlerde sabahları cçok sinirli oluyorum,surat mahkeme duvarı gibi,sataşıcak yer arıyorum,hatta bu nedenle bu sabah eşimle kavga ettik! :))

Back
X