Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarımi sari yapmak istiyorum lütfen yardim

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.623
498
Selam kizlar
Hep sari saca ozendim şimdi saclarimi sari yapmak istiyorum hafif güneşte sac rengim bu resimdeki gibi
Buda normal. :)

Saç rengin zaten güzel ama değişiklik olsun istiyorsan açık karamel deneyebilirsin bence. Palette'in sarı tonlarından yahut :,)

Teşekkür ederimcanim.:) saritonlarini istiyorum sence tutarmi bu renge?

Tutar canımcığım. Görünen o ki sarıya yakın tonlarda zaten. Annemin saçı da aynı senin saçın gibiydi. Sarımsı kahverengimsiydi. Şimdi oliadan kullanıyor o da benim gibi 8.0 olması lâzım, harika bir sarıyla geziyor. ^^

Doğal rengi mi saçınızın, yoksa boya mı? Boyaysa boya boyayı açmaz, saç renginiz pek açılmayacağı gibi, istemediğiniz yansımalar (turuncu) ortaya çıkabilir.Boyadansa ombre veya balyaj yaptırarak sarılar katın saçınıza.
Doğal renginizse, açık küllü sarı boyayla rengi açabilirsiniz, garnier 11.1 kullananlar iyi sonuç alıyor.Öte yandan doğal boyasızsa saçınız, yazık günah saçınıza.Sarı renkte habire dipleriniz gelecek ve 3 haftada 1 boyamak zorunda kalacaksınız.İnanın o açık renk dipler, sarı boyanın yanında olduğundan koyu ve tezat duruyor.Saçınızı doğal yöntemlerle açma yoluna gitmeniz en sağlıklısı.O kadar sabrım yok derseniz, saç açıcı sprey veya jellerden faydalanabilir, ya da yine ombre-balyaj gibi uygulamalar (iyi ellerde) yaptırabilirsiniz.Komple düz sarıyı kullanmış bir insan olarak önermiyorum.

Kullu sari yada kullu platin sari yap bence madm sari istyn bu renkler guzel canm..

Bu saç tam açık renk gibi değil yogun turuncu bakır gibi.ışıkta açık gorunmus değilmi? Gecen haftadan beri 8 gündür sacimla uğraşıyorum. Siyahti açtım bakir yaptım. Bakır da açım turuncu yaptım. Enson artık saçım sarı ama hafif bir turunculugu olan bal sarı oldu.ve ben bunu sevmedim.bidaha acmamak için üzerine kullu sarı boyadim yine güzel bi sarı olmadı. Sarıydı ama ton hoş olmuyordu.bende 7 31 boyadim kullu koyu sarı oldum.okadar acicidan sonra.demek istediğim o saça sarı tutmaz evde.ugrastirir. bir kuaföre git bence.

Ya mesajı yazalı bayağı bi zaman olmuş ama siyahtan bakıra nasıl döndünüz sarıyla mi açtınız, benim saçımin kendi rengi koyu kahve hic boyamadım, bakir yapmak istiyorum olia nin 10 numarasıyla açmayı düşünüyorum ?

nevacolor cok acık sarı rengine boyarsann bide kullu cila yaparsan cok hos olabilir
Canım garnier olia nin da ekstra sarısı var daha doğal olduğu için onu kullansam yine ayni etkiyi yapar değil mi, bir de küllü derken tam olarak ne demek istedin numara vs. acarsan sevinirim ilk defa boyayla uğraşıyorum bilgim çok az :/ bi de hemen peşpeşe mi yapacagim

Olia biraz bitkisele kactıgı icin tam oturmadan akıp gidiyodu o boya benden. ozaman bu boyayla boya.. koleston 11.1 kullu sarıyla cila yapıcaksın turunculuk gitsin diye. sacını boyadıktann yıkadıktan sonra ayriyetten en son bu islemi uygula.
kullu renkteki saç boyasından iki sigara izmariti boyutunda sıkarak,
biraz saç kremi, bir kaşık % 6'lık oksidan ve bir bardak suyla karıştırabilirsiniz.
Dikkat edilmesi gereken nokta ise olabildiğince sulu bir karışım hazırlamaktır.
Aksi takdirde karışım yoğun ve koyu olursa saçı arındırmak zorlaşır ve saçın rengi tamamen değişebilir.
Hazırlanan karışım saçın her yerine eşit bir şekilde sürüldükten sonra 10 - 15 dakika bekletilip, durulanmalıdır.

Canım tesekkur ederim cevabın icin söylediklerini bi kaç yerde okudum ama senin cevabınla taslar yerine oturdu. Peki dip boyası geldiğinde de ayni şeyleri diplere mi yapacağım, önce açık sarı sonra tüm saça cila gibi...

ben dip boya yaparken sacımdan bi ton koyu yapıyorum daha dogal durması icin o sana kalmıs bisey . örneksaclarım cok cok acık dogal sarıydı..diplere sadece sarı uyguladım) dipler cok fazla uzadıgında renk ayrımı olmasın die ozmn komple bidaha boyuyorum aynı renk olsun die..
AYRICAA kullu karısım bikere yaparsan bidaha tum saca yapma grilik yapar tum sacını boyarsan ozmn ustune cila yaparsın kullu... diplere cila uygulaman cok zor. bu yuzden sacını boyadıktan sonra rengini guzelce incele ona göre secip tek bir boya ile halledersin. eger yardıma ihtyacın olursa ben burdayım sacına uygun bir dip boyası buluruz :*

saçlarında kızıllık yogun bence kuaföre bırak saçlarını cok pisman olabilirsin sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…