Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimcanim.:) saritonlarini istiyorum sence tutarmi bu renge?Saç rengin zaten güzel ama değişiklik olsun istiyorsan açık karamel deneyebilirsin bence. Palette'in sarı tonlarından yahut :,)
Teşekkür ederimcanim.:) saritonlarini istiyorum sence tutarmi bu renge?
Ya mesajı yazalı bayağı bi zaman olmuş ama siyahtan bakıra nasıl döndünüz sarıyla mi açtınız, benim saçımin kendi rengi koyu kahve hic boyamadım, bakir yapmak istiyorum olia nin 10 numarasıyla açmayı düşünüyorum ?Bu saç tam açık renk gibi değil yogun turuncu bakır gibi.ışıkta açık gorunmus değilmi? Gecen haftadan beri 8 gündür sacimla uğraşıyorum. Siyahti açtım bakir yaptım. Bakır da açım turuncu yaptım. Enson artık saçım sarı ama hafif bir turunculugu olan bal sarı oldu.ve ben bunu sevmedim.bidaha acmamak için üzerine kullu sarı boyadim yine güzel bi sarı olmadı. Sarıydı ama ton hoş olmuyordu.bende 7 31 boyadim kullu koyu sarı oldum.okadar acicidan sonra.demek istediğim o saça sarı tutmaz evde.ugrastirir. bir kuaföre git bence.
Canım garnier olia nin da ekstra sarısı var daha doğal olduğu için onu kullansam yine ayni etkiyi yapar değil mi, bir de küllü derken tam olarak ne demek istedin numara vs. acarsan sevinirim ilk defa boyayla uğraşıyorum bilgim çok az :/ bi de hemen peşpeşe mi yapacagimnevacolor cok acık sarı rengine boyarsann bide kullu cila yaparsan cok hos olabilir
Canım tesekkur ederim cevabın icinOlia biraz bitkisele kactıgı icin tam oturmadan akıp gidiyodu o boya benden. ozaman bu boyayla boya.. koleston 11.1 kullu sarıyla cila yapıcaksın turunculuk gitsin diye. sacını boyadıktann yıkadıktan sonra ayriyetten en son bu islemi uygula.
kullu renkteki saç boyasından iki sigara izmariti boyutunda sıkarak,
biraz saç kremi, bir kaşık % 6'lık oksidan ve bir bardak suyla karıştırabilirsiniz.
Dikkat edilmesi gereken nokta ise olabildiğince sulu bir karışım hazırlamaktır.
Aksi takdirde karışım yoğun ve koyu olursa saçı arındırmak zorlaşır ve saçın rengi tamamen değişebilir.
Hazırlanan karışım saçın her yerine eşit bir şekilde sürüldükten sonra 10 - 15 dakika bekletilip, durulanmalıdır.